מקנדה באהבה: חיתוכיות דובדבנים מתוקות
מירב שיינר דנצ'נקו משתפת אותנו במתכון קל ופשוט למדי של חיתוכיות דובדבנים, שנותן תוצאה מהירה, יפה וטעימה שכל אחד יכול להכין, ויש גם סיפור יפה מאחוריהן
מירב שיינר דנצ'נקו משתפת אותנו במתכון קל ופשוט למדי של חיתוכיות דובדבנים, שנותן תוצאה מהירה, יפה וטעימה שכל אחד יכול להכין, ויש גם סיפור יפה מאחוריהן
במסגרת חגיגות התירס של מסעדת קלארו, שיימשכו לאורך כל חודש יולי, תוגש גם בסבוסה על בסיס פולנטה, וכשהמזרח התיכון פוגש את איטליה, מתקבלת תוצאה שאי אפשר לעמוד בפניה, תוסיפו לה כדור גלידה או קצפת וקיבלתם את קינוח הקיץ המושלם
בעידן האינסטגרם לא מספיק שהעוגה תהיה טעימה, היא גם צריכה להיות מרשימה ופוטוגנית, הנה כמה טיפים שיעזרו גם למי שלא נולד עם חוש אמנותי מפותח במיוחד, להרים עוגה שתקצור מחמאות, נו טוב וגם לייקים
מירב שיינר דנצ'נקו עם מתכון שוקולדי מושחת לאצבעות פרלינה, בהשראת חטיף הפררו רושה, השילוב הנפלא בין הבצק הפריך והאגוזי לבין הקרם השוקולדי העשיר, הופך אותן לפינוק המושלם
אין אחד שמגיע למאפייה השכונתית שלו ויכול לעמוד בפני סמבוסק, למאפה הנהדר הזה יש כל-כך הרבה גרסאות, אז קבלו את זאת שלנו - ריבועי סמבוסק ממולאים ברוטב עגבניות וגבינות, תענוג שאין שני לו
הן פשוטות ומהירות להכנה ואין דבר מושלם מהן לצד הקפה; אז בלי תירוצים, זה רק כמה עירבובים ולהכניס לתנור, 3 מתכונים לעוגות בחושות לפתוח איתן את השבוע
עוגות הפיננסייר הנהדרות הללו, מבוססות על חמאה מזוקקת, שקדים ופירות של קיץ, והן אינן מצריכות יותר מדי מאמץ, מלבד השלב שבו צריך לאכול אותן ולהתמודד עם חוסר היכולת לעצור
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
לכבוד שבועות יערכו היום ביקב תשבי יריד צבעוני ומלא בטעמים, בין דוכניו יהיה גם דוכן טארטים פירותיים ומשגעים, קבלו טעימה מתוכו עם שני מתכוני עוגות נהדרים - לקראמבל תפוחים ולעוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירות העונה
אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים, חושף כאן את המתכון למאפה הכי טעים שתאכלו כנראה בחיים - גאלט תרד וארטישוק עם עוד מלא הפתעות נהדרות בפנים. עקבו אחר כל השלבים בוידאו ותפתיעו את כולם בערב שבועות
אנחנו נמצאים בישורת האחרונה של ההכנות לקראת חג שבועות, וזה בדיוק הזמן לשלוף את התותחים הכבדים - ואנחנו מתכוונים כמובן לקראנץ המלוח של קונדיטוריית ביסקוטי, במילוי גבינת מנצ'גו ופלפלים קלויים. ליגה אחרת
השף קונדיטור מיקי שמו הוציא לכבוד שבועות חוברת מתכונים דיגיטלית ומהודרת, 18 שקלים (או יותר) תרומה לעמותת גדולים מהחיים - ויש לכם גישה לכל הטוב הזה, בינתיים קבלו טעימה של שני מתכונים מתוך החוברת - עוגת גבינה בחושה עם פירות אדומים וקיש אנטי פסטי
קונדיטוריית ביסקוטי המעולה התגייסה לערוך לנו ארוחת שבועות מרשימה ומיוחדת בלי הרבה מאמץ - קבלו מתכון שני בסדרה - כדורי זיתים וגבינה בציפוי קריספי של שקדים ושומשום - הנשנוש המושלם, לא רק בחג