הלם: מסעדת ננוצ'קה נסגרת
16 שנה אחרי שנפתחה בתל אביב ועברה תהפוכות רבות, סוגרת מסעדת ננוצ'קה הטבעונית האהובה של ננה שרייר את שעריה
16 שנה אחרי שנפתחה בתל אביב ועברה תהפוכות רבות, סוגרת מסעדת ננוצ'קה הטבעונית האהובה של ננה שרייר את שעריה
אבי אפרתי יוצא באופן חד פעמי מגבולות המסעדנות המקומית ומעניק המלצות על המקומות הכי רותחים כרגע בפריז
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רגע לפני שעונת המשמשים מסתיימת רוצו להכין את העוגה העסיסית והלחה של הקונדיטור גל גבריאלי. אבי ביטון מפרגן ומקבל מתכון לעוגה טבעונית ממכרת
באילו ימים כדאי להימנע מאכילת דגים? מה הסוד של ה"ספיישלים" במסעדות, איך כדאי לשתות סודה ומה הצמחוניים חייבים לדעת? עובדי מסעדות לשעבר קיבצו לכם טיפים שקריאה שלהם עשויה להציל אתכם מארוחת בלהות ולשמור על בריאותכם
כששף צרפתי, פוגש פיציולו איטלקי בלוקיישן תל אביבי לוהט, התוצאה חייבת להיות מבטיחה. כל הפרטים על מסעדת ניצה החדשה
לאבי כהן ואשתו היה חלום לחגוג את יום הנישואין שלהם במסעדת אוסטריה פרנצ'סקנה, המסעדה האיטלקית הטובה בעולם של השף מאסימו בוטורה. מסתבר שלהזמין מקום במסעדה כזאת זה עניין מסובך יותר משנדמה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
אבי אפרתי בקפיצה קטנה לטוסקנה עם יינות יקב אביניונזי הממוקם בעיירית היין המפורסמת מונטפולצ'יאנו, עם ארבעה בקבוקי יין וגראפה מדהימה
פסטיבל תלאביבeat חוזר הערב לטיילת של תל אביב ומציע מנות של שפים נחשבים כמו חיים כהן, יוסי שטרית ויובל בן נריה במחירים נגישים. כדי שלא תלכו לאיבוד בין הניחוחות מצאנו עבורכם את 7 המנות השוות שהכי כדאי לפנות עבורן מקום בבטן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבקר אצל פול במסעדת אספניה באשדוד, שם מכינים השניים מנת סרדינים מחותנים, ממולאים בעשבי תיבול, נוסח ספרד
כמה הייתם מוכנים לשלם תמורת כנפי עוף שהושרו בחמאת קוקוס, צ'יפוטלה ובלילת דבש למשך 24 שעות ואז הותבלו באבקת זהב טהור 24 קראט?
מועצת הלול, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
צליית פסטרמה ביתית בתנור הרבה יותר קלה ממה שנדמה ודורשת פחות מכמה דקות הכנה בפועל. רגע לפני שהקיץ סוחף אותנו לבלות שעות מחוץ לבית, יש לנו שלושה מתכונים לכריכים עם פסטרמה הום מייד, שאפשר לארוז וליהנות מהם כארוחה מזינה בכל מקום
המחיר שלה נמוך משמעותית מהמתחרות, המנה נדיבה יותר, האיכות גבוהה והיא לא דומה לשום דבר שטעמתם. המונה מוצא סוף סוף שווארמה מצטיינת שמצליחה לרצות אותו בתוך תל אביב
קוביות הג'נגה מהילדות חוזרות היישר לתוך המטבח. תכירו את טרנד האינטסגרם החדש שגורם לאנשים לעשות דברים מאוד מוזרים עם האוכל שלהם
קציצה בין שתי לחמניות היא ללא ספק השליטה הבלתי מעורער של עולם האוכל ועושה רושם שהיא לא הולכת לשום מקום. לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי קיבצנו עבורכם את ההמבורגריות החדשות שנפתחו כאן בשנה האחרונה
צחי ארנבייב בן ה-17 הגשים חלום של בשלנים ופודיז רבים, כשמנה שלו נכנסה לתפריט של מסעדות מחניודה ויודלה בירושלים, וכל זה עוד לפני שסיים את התיכון. מתכון לסמוסה בוכרית מדהימה שקשה לעמוד בפניה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מתארח באשדוד אצל בשלנית הודית מיומנת שמלמדת אותו להכין כיסוני סולת פשוטים ומגניבים - פני פורי, שממולאת ועטופה בטעמים מפתיעים
יום העצמאות עורר אצל אורלי פלאי-ברונשטיין חשק למנה מסורתית עם טוויסט: ממרח מעדשים ירוקות, עם הרבה כמון וטחינה. טבעונים, הנה המנה המושלמת עבורכם
המבורגר מבצק דונאט, על מקל, עם חמאת בוטנים ופופקורן וגם בגרסה טבעונית שיחולקו חינם - חגיגות יום ההמבורגר בעיצומן. פותחים שבוע
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלאפה, בפיתה או בצלחת, שווארמה הודו כבר מזמן הפכה לאחת ממנות הדגל של המטבח הישראלי. עכשיו הזמן לבחון את עצמכם: עד כמה אתם מבינים באחת המנות האהובות ביותר במזרח התיכון והחומר הגלם ממנו מכינים אותה?
הגשת טעימות של יין, פיתוי על ידי הצגת קינוחים, הצעה של מנה יקרה ואי ציון העובדה שיש קפה קטן יותר שאתם יכולים להזמין. צוות הגשה במסעדות חושף: כך נגרום לכם לאכול ולשתות יותר ממה שתכננתם
ביקרנו בתחרות האוכל החשובה בעולם של סן פלגרינו במילאנו שמכתירה את השף הצעיר המבטיח ביותר בעולם. סודות מאחורי הקלעים של תחרות האוכל הכי נוצצת וכל הפרטים על הזוכה יוצא הדופן
בחום הקייצי הארוחה האולטימטיבית כוללת עראייס עסיסי וסלט טאבולה מרענן. יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה מסביר כיצד עושים את זה נכון
אחד הוויכוחים המוכרים במטבח הוא לגבי אחסון של החמאה הביתית. מה ההבדל בין חמאות מלוחות לחמאות לא מלוחות, ומתי כדאי לקרר ומתי לא? הנה כמה דברים שכדאי שתדעו לפני המריחה
הקסם השופע ואווירת הכפר מלאת האופי של מסעדת מאג'דה בהרי ירושלים מהווים סיבה בפני עצמה להכנס לאוטו. אבל מה לגבי האוכל?
קדחת הבצקים והפחמימות מגיעה להרצליה, שבה נפתח השבוע בר פיצה חדש שנקרא פיצה פוזה שמגיש את המנה האהובה עם תוספות מפתיעות
שטראוס משיקים לראשונה טילון קורנטו טבעוני, והקבוצות הטבעוניות בפייסבוק כמרקחה. היינו חייבים לטעום בעצמנו, התוצאות מפתיעות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסבחה לא חייבת להיות מחומוס, היא יכולה להיות עשירה וצבעונית, קלילה ועשויה מירקות. ענר הרקוב ממסעדת מונאר מלמד אותנו להכין מסבחה מופלאה מדלעת כתומה ואפונה צהובה
בית קפה חדש בניחוח ארגנטינאי מגיש לתושבי עמק חפר, סלטים מגרים וארוחות בוקר מושקעות. כל מה שצריך לדעת על אלמגרו - הפנינה של חיבת ציון
המונה נזכר בגעגוע בפלאפל בתוך עץ בראש העין, ושמח לגלות שהוא נפתח שוב במקום חדש. העץ איננו, אבל הטעם משובח כשהיה
הן קרירות, הן פוטוגניות והן גם בריאות. כך הפכו קערות הסופר פוד (סופר-בולס) לטרנד החם - קר של הקיץ התל אביבי. איפה תוכלו לאכול ולצלם? כל הפרטים
את סצנת הבילויים המנומנמת של עיר החוף הדרומית במדינה, מאיים להעיר מגה בר חדש באווירה ניו יורקית עם קוקטיילים מושקעים, מנות טאפאס ובמת הופעות. קפצנו לקצה הארץ לבדוק במה מדובר
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם אתם חושבים שחזה עוף בתנור תמיד יוצא יבש מדי? ובכן, לאורלי פלאי ברונשטיין יש מתכון מנצח עבורכם לצלי עוף עסיסי במיוחד עם טעמים משובחים של עשבי תיבול וירקות צלויים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שמילאנו את המקרר בשלל גבינות לכבוד החג, זה הזמן לחיסול חשבונות. רות אוליבר מכינה מכל שאריות הגבינה שנותרו קציצות נפלאות, שמתאימות בדיוק לארוחה קלה לצד יוגורט וסלט רענן
חלב עם הרוח היא לא המחלבה הקלאסית שתעלה לכם בראש כשתחשבו על מחלבה. מדובר בעסק משפחתי, בו בני הזוג מגדלים את העיזים בצורה הומאנית, חולבים אותן ידנית בעצמם ומכינים מהחלב גבינות משובחות ואורגניות
הנסיך הארי ומייגן מרקל החליטו לוותר על עוגת הפירות המסורתית ובחרו בעוגה לימונית ואורגנית של קונדיטורית אנונימית יחסית. כמה זה עלה ואיך תוכלו להכין אותה בעצמכם אם ממש תרצו. כל הפרטים
אין ארוחת בוקר כיפית וחווייתית יותר מכזאת שנאכלת במחלבה, עם הגבינות הכי טריות והתוצרת הכי טובה. הנה חמש מחלבות שמציעות בראנצ'ים מעולים להתחיל בהם את החג (אבל אפשר גם בשאר השנה)
בריאן מקלינטיק, מומחה יין בריטי, מצא פתרון לבעיה שבוודאי גם אתם נתקלתם בה. כל מה שצריך הוא קרח, ומצרך פשוט אחד שיש לכולכם במטבח, ולא הייתם חושבים עליו בהקשר הזה
לכבוד החג, מירב שיינר מכינה עוגה חגיגיות במיוחד: עוגת גבינה גבוהה עם שערות קדאיף מלמעלה, בעלת מרקם עשיר ומפנק, בהשראה תנ"כית עם ניחוח מזרח תיכוני
כיסי בצק ממולאים בגבינות הם מרכיב חובה בכל שולחן חג. מיקי שמו מעניק מתכונים לאמפנדס דרום אמריקאיים ולקלסונס הספרדים
היא יכולה להיות הכי פשוטה שיש או מושקעת - לפניכם מתכון בסיסי לעוגת ביסקוויטים וארבעה שדרוגים שיהפכו אותה לחגיגית. כך או כך מדובר בלהיט בטוח לשולחן החג
בא לכם להכין בבית נגיסי עוף בטעם המקורי של מקדונלד'ס? עמוד הפייסבוק שמציע מתכונים להכנת מנות השחיתות של מקדונלד'ס חושף את המתכון הסודי להכנת נאגטס - והסוד הוא בכלל בהקפאה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבקר בבר המסעדה עלמא באשדוד, מוקסם מהוייב וסוחט מהשף את המתכון הסודי לפסטה במילוי תרד וריקוטה ברוטב כרישה וערמונים עם קרם סלק. בא בול בזמן לשבועות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לפעמים מתחשק להכניס קצת צבע וחיים לעוגות הגבינה הקלאסיות המוכרות, רות אוליבר אופה שכבות אדומות ומפתות של עוגת רד ולווט וממלאה ביניהן קרם לבן במיוחד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגת גבינה ופירורים, תמיד אהובה על כולם. אסטלה, בעלת אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה ושופטת בתכנית בייק אוף, מכינה לחג עוגת גבינה עשירה שטעמה רק משתבח בזכות השימוש בפודינג וניל עם גרגרי וניל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גבינות? חובה. פירות וירקות? ברור. וכמובן שמן זית, ממרחים, יין, דגים וקינוחים. הכירו את המקום שמביא לקדמת הבמה את כל חומרי הגלם המיוחדים והקלאסיים, שמרכיבים את שולחן חג שבועות, ומציע גם שלל מבצעים ומנות מוכנות להגשה
וואלה!NEWS בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כיף למלא את המקרר בסוגי גבינות שונים, אבל איך הכי נכון לשמור עליהן לאורך זמן? מה עושים אם הן התחילו להתמלא בעובש וכמה זמן לפני הארוחה רצוי להוציא אותן מהקירור? איילה אלימלך מחנות הגבינות לה פרומז'רי בשרונה מרקט עם כל הטיפים
בזמן שנמל יפו עומד ריק, מסעדת הזקן והים ממשיכה להתפקע מסועדים. אבי אפרתי הגיע למסעדת סיקיליה, האיטלקית החדשה שנפתחה בצמוד על ידי אותם בעלים, ובדק האם גם כאן מדובר בהימור מבטיח
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אספרגוס, קייל, ברוקומיני, גבינה ומרכיב מפתיע במקום האורז - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מפגיז במנת ריזוטו ירוקה וחגיגית
קיציים, מגניבים ומפתיעים, אבי אפרתי לוגם 5 יינות עם סיבוב שיעשו לכם את הקיץ וגם את חגיגות חג השבועות