מדריך הבישול: פטה כבד עוף
השף שאול בן אדרת מלמד אתכם צעד אחרי צעד איך מכינים פטה כבד עוף כדי להרשים אורחים בלי לחשוש
השף שאול בן אדרת מלמד אתכם צעד אחרי צעד איך מכינים פטה כבד עוף כדי להרשים אורחים בלי לחשוש
המונה עוצר בכניסה לקיבוץ גליל ים ונכנס לעולם שכולו פרחים: חומוסיית הכוח הנשי שבו תטעמו את החומוס העדין ביותר שקיים
הוא מסריח וידוע בתור תרופה מצוינת לשפעת, אבל לשום היסטוריה ארוכה שהחלה אי שם מתחת לאדמה, עד לימים אלו בהם הוא מככב בתפריטים
במדורה הקבוע, מלמדת השפית תמר כהן-צדק איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - רביולי פטריות
מדור ארוחה משפחתית נכנס למטבח הבולגרי וחושף אתכם לסודות של התבשילים הבלקניים. הפעם - המנות הראשונות הבולגריות
הכירו את עשבי החורף הנפוצים במטבח הערבי: עולש בר וחוביזה. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מכין 2 מתכונים קלים ובריאים
יועזר מרחיבים את התפריט גם לצמחוניים וב-ng דווקא מעודדים אתכם לאכול 6 ק"ג בשר סינטה. כל האירועים הקולינריים שכדאי לבדוק השבוע
עם קישקע או גריסים - לרגל סוף השבוע הגשום, הנה כל מנות החמין המוצלחות ביותר שאפשר להשיג ברחבי הארץ
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט יאפה בכל שבוע עוגה בחושה וקלה להכנה. יש לכם בננה ישנה? הכינו עוגת בננות ושוקולד צ'יפס
אבי אפרתי מגיע לרחוב מונטיפיורי, בו ממוקמות מהמסעדות החזקות בשוק, כדי לאכול במסעדת Cena שמצטיירת כאלטרנטיבה זולה ופשוטה. לפעמים פשוטה מדי
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות פינו נואר ברמות שונות ובמחירים שמתחילים ב-65 שקלים ומגיעים עד 425 שקלים
למה שלא תכניסו את הבירה ללחם? ארז קומרובסקי נותן עוד שיעור באפייה והפעם עם לחם בירה שיפיץ ריח משכר בבית
השפית תמר כהן-צדק מלמדת איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - טורטיליני במילוי ארטישוק
המונה הטועם מנסה לנקות עורקים ובמקום שניצל נוטף שומן עוצר לאכול סלט טרי, גדול ומשביע ב-20 שקלים
שלוש מסעדות מצליחות בתל אביב שולחות יד לראשון לציון ומקימות שם סניפים שיפתחו החודש. האם העיר החולית תהפוך למרכז הקולינריה?
חושבים שאתם מכירים את כל המסעדות והארוחות שיש לעולם הקולינרי הישראלי להציע? הכירו את המנות הסודיות והארועים הנעלמים
אחרי סיר המרק וקדרות התבשילים, גם לנפש מגיע משהו חם ומתוק: 5 מתכונים לקינוחי חורף חמים ומשמחים
ערמונים חמים בנמל תל אביב, תבשילי חורף במסעדת אל תנור וחמין חדש במסעדת האחים - ההמלצות הקולינריות של השבוע
האספרסו שמעמיד את הבסטות על הרגליים, המטוגנים שבאים אחריו והמזללה שסוגרת עניין - מעוז אלונים ממסעדת 'הבסטה' מבקר בפינות האוכל של שוק הכרמל
אין תחליף בעולם לטעם של קנלוני טרי תוצרת בית, מהבצק ועד לרוטב - השפית תמר כהן-צדק מסבירה איך עושים את זה, במילוי רוטב עגבניות ותרד
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט קינוחי הפרווה
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הכירו את הוטל מונטיפיורי
הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט יאפה בכל שבוע עוגה בחושה וקלה להכנה. פותחת את הסופ"ש - עוגת תפוחים פרווה וקלבדוס
אבי אפרתי נורא רצה לפרגן לשפית אסנת הופמן על המסעדה החדשה שלה 44 בנחלת בנימין, אבל עם כל הרצון הטוב - יצא מבואס מהאוכל, העיצוב והקור
אווירה צרפתית, טאפאסים וגם שתה כפי יכולתך - שלושה ברים חדשים נפתחו בתל אביב
שני לבנים מצפון איטליה וגרמניה, ושלושה אדומים מצרפת ומספרד מוכיחים את עצמם בטווח המחירים של 90 עד 130 שקלים. אבי אפרתי לוגם וממליץ
הגשם יצא להפסקת תה, אבל הקור עדיין פה: 5 מתכונים לתבשילי קדירה עם יין, מצריכים קצת סבלנות, שבסוף משתלמת
5 מתכונים משובחים למרקי שעועית מחממים, יעזרו לכם לחגוג את השלג עם החרמון ולצלוח את השלוליות בתל אביב
המונה טועם שם גז ועולה לכיוון ירושלים כדי לאכול את מנת הדג המקורית ביקום ובמבשרת ציון: דג-עיג'ה בפיתה
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם מחניודה מנסה לכבוש את לבכם וצלחתכם
החומוס האחרון של אורי זוהר, המנות הכי חמות והסלנג שרק מנגבים מקצועיים מכירים - מדור המוסדות הקולינריים מעביר סיבוב אצל אבו חסן ביפו
אורלי פלאי-ברונשטיין מעמידה על האש עוד קדירת חורף, הפעם לצמחונים - תבשיל של חומוס ברוטב עגבניות וכרישה תוך שעתיים
תפריט חורף חדש בתרנגול הכחול, עסקית יפואית ב-55 שקלים ובראנץ' זוגי חדש בלחמים - איפה הכי כדאי לאכול השבוע
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - המזללה שואפת לכבוש את המקום הראשון
שף עומר עילואן מחג' כחיל ביפו, מכין שני מרקים עשירים למדור האוכל הערבי. תוספת של פיתה, לחם או בצל בלאדי תעשה לכם ארוחת חורף מושלמת
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט הקינוחים החלביים
בטור חודש נותן הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט מתכונים לעוגות בחושות שכולם אוהבים להכין לסוף השבוע. הפעם - עוגת פקאן
אבי אפרתי מגיע לושתי שביפו ומבקש מכם לרשום את השם הבא בעולם הקולינריה: מרב דוידסון, המופקדת על המטבח השמח במסעדה
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת הרברט סמואל
אבי אפרתי לוגם שישה יינות שיתאימו לבראנץ' עשיר בגבינות, ביצים, נקניקים, דגים מלוחים וגם סלטים
תערוכת הבירה הגדולה בישראל נותנת לכם טעימה מעשרות המבשלות בארץ ובעולם. חובבי הבירה מוזמנים להכיר את כל מה שחדש בשוק
ארז קומרובסקי מעלה אתכם שלב באפייה ומלמד איך להכין לחם שאוגר בתוכו פטריות ופרמזן. היכונו למפץ ריח בבית
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת מסה
לרגל חגיגות 5 שנים למסעדת מל ומישל תפסנו את אחד השפים הטובים בעיר, יוגב ירוס, לשיחה על אוכל טוב
המונה חורג ממסלולו הרגיל ונכנס לכפר פורדיס, שם הוא מגיע לחלקה האחורי של חנות ירקות כדי לאכול את הפטאייר הטוב בצפון
עומר עילואן נזכר בזמנים בהם היו מעשנים פריקי במרכז הכפרים ונותן מתכונים ל-2 תבשילי פריקי מחממים וקלים להכנה
מגש הזהב, תחרות המסעדות של וואלה! אוכל מציגה בפניכם בכל פעם את אחת המסעדות המתחרות בקטגוריה: המסעדה הטובה של השנה. הפעם - מסעדת פרונטו
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תפוחי אדמה בשתי דרכים: צלוי עם שומן נקניק או מבושל בסלט מצוין בשעה גג