יינות קונצ'ה אי טורו מצ'ילה
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות היקב הצ'יליאני הגדול "קונצ'ה אי טורו"
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות היקב הצ'יליאני הגדול "קונצ'ה אי טורו"
שבעה חודשים אחרי שסגר את מסעדת שולחן חוזר עומר מילר לשדרות רוטשילד, עם סוסו אנד סאנס: המבורגר איכותי במיוחד שהולך לככב עוד הרבה בפיד האינסטגרם שלכם
אפרופו שוקולדה חדש ששינה את חיינו, עוגות אישיות בטעמי טוויסט וטורטית, שיתוף הפעולה של תפוצ'יפס ובורגר ראנץ' ומסיבת קפה וינאית. טעמנו את המוצרים החדשים על המדפים
הפורום מגיע לאכול צהריים בשיפודי אירופה בשדרות רוטשילד. הקונספט מבטיח וחלק מהמנות מבריקות אבל כשהשירות מבולגן והתפריט מסבך את העניינים, זה מוציא את החשק לשוב
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
20 שנה אחרי שנוסדה, עם אינספור חידושים בתחום ההמבורגרים בארץ, הגיע הזמן לבדוק אם אכילת המבורגר וצ'יפס ברשת אגאדיר עומדת במבחן הזמן
המונה שונא להמליץ לנוסעים על המקומות הכי טובים בארץ. אבל אם כבר חייבים לבחור, אז רק באגט טלה אצל שושו בנתניה ב-35 שקלים
מי מאיתנו לא מצא את עצמו יושב שעות ובוהה בסרטוני המתכונים של טייסטי? עכשיו הזמן באמת להיכנס איתם למטבח, עם ספר הבישול המגניב שמשיק האתר
אחד האתגרים העומדים בפני האנושות בתכנון הנסיעה הממושכת למאדים, הוא האוכל. בתכנית חדשה מנסה השף הסטון בלומנטל לפצח את האתגר ולהפוך את המזון העיסתי שעד עתה שימש כדלק לגוף בלבד בחללית, לאוכל טעים לנשמה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי מכינה לביבות ברוקולי שאי אפשר להפסיק לזלול עם מרכיבים שתמיד יש בבית ומשלבת טריק שיקסום לילדים
כחלק מהטרנד העולמי נוחת מבול של מסעדות ובתי מלון. השבוע נפתחה עוד אופציה לבראנץ' במלון בוטיק בשדרות רוטשילד - תכירו את קפה 65
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
חשבנו שראינו כבר אופציות משלוחים הזויות מבית דומינוס פיצה, אבל שלוחת הרשת ביפן מתכוננת לחורף קשה ושוברת שיא חדש עם שליחים בדמות איילים
אבי לוי ועומר מילר חוגגים למסעדת כרמים בדרום ארומה תל אביב משיקה תפריט חדש, מיקי שמו מארח קונדיטור צרפתי מדופלם, פופ אפ בורקס במאפיית לחמים ועוד חדשות אוכל טעימות
האוויר הקר עשה לכם חשק לאפות עוגיות רכות שמפיצות ריח בכל הבית?הגיע הזמן להתחיל לחלום בגדול ולהכין עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית מבצק עוגיות אמריקאי שמשובצת בקרמל טופי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כרוב בסלט זה נחמד אבל כשצולים אותו בתנור זו כבר אופרה אחרת. רות אוליבר מכינה כרוב צלוי עם הפתעות
מסעדת המטבח של רמה בנטף נשרפה היום כליל, 20 שנה אחרי פתיחתה. סיפורה העצוב של המסעדה הייחודית בהרי ירושלים
המבורגר כשר חדש בת"א, ביסטרו חדש בשם כנען כשר גם הוא והמסעדה הישראלית שהולכת לכבוש את ברלין. כל החדשות הכי חמות של השבוע
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגת תפוזים עסיסית, חורפית, וכל כך טעימה שלא שמים לב שאין בה אפילו קמח
הביסלי הוא חלק בלתי נפרד מחיינו, אבל האם אתם יודעים מי המציא אותו? ראיון עם אפרים סעדון, האיש שאחראי על החטיף האהוב ועוד סיפורים על המצאות כחול לבן ששינו את עולם האוכל המקומי
חג ההודיה שחל היום בארצות הברית הוא הזדמנות מצוינת להכיר קצת יותר טוב את תרנגול ההודו. אז איך מטפלים בו נכון ומה בכלל הסיפור של אמריקה עם העוף הממולא?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמו במערב הפרוע, רק בישראל: השף ניר צוק מארח את אחד ממגדלי הבקר המובילים בישראל לשיחה על בשר ישראלי ומתכונים שכל אחד יכול להכין בבית
הרבה מנות היו בארוחה המשתלמת של טאיזו, החל מרמת הבסדר ועד טוב מאד. יש מי שיצאו שמחים מארוחה כזאת, אז מה בכל זאת היה חסר לאבי אפרתי?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבקר במסעדת סאלוף ובניו בתל אביב, ובהשראה התימנית מכין במטבח שלו מתכון פשוט שבפשוטים למלוואח בננות מטריף
פורום ארוחת הצהריים המשרדית מגיעה לברנינג טאקוס בתל אביב שמגישה טאקוס כיפיים ואידיאלים לחלוקה, רק אל תשכחו להצטייד בערימה מפיות, קיסמי שיניים ותובנה חשובה: לאוכל מקסיקני יש תקרת זכוכית
במסגרת הלגימה השבועית אבי אפרתי מסמן את הטובים מבין יינות יקב בנימינה שנמצא במגמת שיפור יפה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים אוהב לעבוד עם חומרי גלם עונתיים ומזדרז לנצל את עונתם הקצרה של החבושים, לשמר בסירופ מתובל ולהכין מהם קינוח קל וטעים עם בצק עלים פריך, קרם יוגורט ופיסטוקים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומרובסקי מארח בכל שבוע אופה מהצפון בגינתו המופלאה שבגליל המערבי ויחד הם יוצרים מאפה על בסיס חומרי גלם טריים מהגינה. ראשון מתארח דוד אמזל מלחם טנא, שמכין פיצה דלעת ובצלים
כחלק מהמתחם הגרדיוזי של חנות האלכוהול והיין הרמיטאז' בחיפה, נפתחה במקום גם מסעדה חדשה בשם אלטו ,שעשויה לגאול את איזור מרכז הקונגרסים מצחיחות קולינרית
קרה לכם שאותו שוקולד הרגיש לכם בפעמים שונות אחרת לחלוטין בפה? יתכן ומדובר בצלילי הרקע המשתנים, המשפיעים על חוויית האכילה. מחקר חדש מסביר מה קורה פה
אי שם בנס ציונה מוצא המונה באגט קציצות בטעם של פעם ובמחירים שיש רק מחוץ לתל אביב, 26 שקלים בלבד למנה גדושה. בתוך הקציצה מגלה המונה את המרכיב הביתי שגורם לו לאכול לאט לאט
בשנה האחרונה נפתחו שפע מקומות חדשים בשכונת פלורנטין השוקקת. סיור טעימות בשכונה הכי קולית, מחוספסת ועכשו גם טעימה
רשת השווקים הקולינרים איטאלי פרסמה את הפרטים על פארק האוכל הגדול בעולם שייפתח בספטמבר 2017 בבולוניה. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאורלי פלאי יש טריק להבאת הגשם, היא מכינה סיר גולאש ומזג האוויר כבר מסתדר בהתאם. יחד איתו מתקבצים אורחים שבאים בעקבות ריח הבצלים וקוביות הבשר שנמסות בפה
שופרסל משיקה "פתרון איכותי ומהיר לאוכל מוכן", אבל טעימה מהמוצר החדש חושפת מציאות מעט יותר מורכבת. צמד הטועמים של וואלה אוכל, נאוה סילוורה ואביחי ברוך יוצאים עם מסקנות שהן שירות לציבור
סניף חדש לפילדפיה של חיים כהן בכפר הירוק, תפריט חורף בגוז' ודניאל בבני ציון, קופי שופ חדש בתל אביב, חומוס אבו שוקרי מאבו גוש מגיע לשרונה מרקט ועוד חדשות אוכל
בשורה לאוכלי הכשר: נפתחה ממפיס, מסעדת המבורגר פרימיום חדשה בת"א, שבנוסף לשומרי הכשרות דואגת גם לרגישים לגלוטן ולטבעונים
רק 5 בתי בד ברחבי הארץ עדיין מכינים שמן זית בשיטה המסורתית. רגע לפני שהם ייסגרו עד למסיק בשנה הבאה, נסענו לירכא לטעום את השמן הטרי ולזכות בהצצה לתהליך המופלא
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מלית הסוכר החום והקינמון יוצרת קרמל במהלך האפיה, וכשתולשים מהעוגה שושנה ריחנית מתגלית לה תחתית מתוקה ועסיסית. בטור אפייה ראשון של רות אופק, מהבלוג שמח במטבח, היא חושפת אחת מהעוגות הקלות והמנצחות שלה
כמדי שבוע אנחנו כאן לסכם את חדשות השבוע בנושאי אוכל. והשבוע: מה קרה למותג הרברט סמואל, הטרנד ההודי מתפשט ואיפה תוכלו לקבל קפה עם התמונה שלכם?
הסגירה של כתית בימים אלה, מצטרפת למסעדות נוספות בז'אנר היוקרה כמו מול ים וארקדיה שהותירו חלל ללא תחליף. האם יש בכלל מקום למסעדות כאלה בארץ, מה התפקיד שמשחק המטבח הכשר והאם גם למדינת ישראל צריכה להיות אמירה בנושא?
החורף סוף סוף מגיע, ודורש מאפה ריחני בתנור. מירב שיינר מכינה קרינגלה, מאפה דני שמקורו בבייגלה. מאפה שנקרא כמו טבעת זהב, במילוי שקדים חמאתי
רשת הסוכריות פאפאבאבל העולמית משיקה סניף ראשון וצבעוני בתל אביב, ומציגה לראווה טכניקות עתיקות של ייצור סוכריות מהפנט בעבודת יד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הדבר השני הכי טעים שאפשר לעשות מבצק פיצה, זה קלצונה. אבי ביטון טעם את המאפה של השף דיויד פרנקל בפרונטו קיוסקו ובהשראתו מכין כיסונים שמנמנים במילוי בצל מטוגן, תפוחי אדמה וגבינות
אחרי סיבוב ראשון פנטסטי, אבי אפרתי חיכה בהתרגשות מהולה בציפייה לביקור חוזר במגדלנה שבצפון. בחלומותיו הרעים ביותר הוא לא היה מסוגל לדמיין את ההתרסקות הדרמטית של המסעדה
אבי אפרתי בוחן את היינות החדשים של יקבי רמת הגולן והרי גליל ומוצא שהפוטנציאל שלהם גדול, ועל כן מסקרן יהיה לטעום אותם בעוד מספר שנים
תמר כהן צדק מגישה אוכל ביתי במסעדה הס 4 ומערכת וואלה אוכל דוגמת עבורכם את הממצאים - מדור ארוחות הצהריים החדש יוצא לדרך
החגים נגמרו והנחמה היא בעיקר בסופי השבוע. לאחרונה השיקו מסעדות רבות בת"א בראנצ'ים מפנקים לסוף השבוע - קבלו המלצה לחמש אופציות מוצלחות במיוחד
הלהיט החדש שמשגע בימים אלה את הרשת הוא שילוב של בראוניז שוקולד ויין אדום, ויש גם מתכון. למה אתם מחכים? רוצו להכין