מה ששותים באילת: בר היין ששווה לטוס רק עבורו
טליה לוין חושבת שבתקופה הזו אנחנו חייבים לתמוך במקומות שאנחנו אוהבים. וממליצה על בר יין אילתי ומסעדה תל אביבית שהיא אוהבת במיוחד
טליה לוין חושבת שבתקופה הזו אנחנו חייבים לתמוך במקומות שאנחנו אוהבים. וממליצה על בר יין אילתי ומסעדה תל אביבית שהיא אוהבת במיוחד
בשיתוף OREO, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שעון החורף אולי הביא קצת פחות שעות אור, אבל אבי ביטון הביא לנו בתמורה משקה מושלם שמחמם את הבית, ומאפשר לנו לבלות קצת זמן איכות כיפי של מטבח עם הילדים
מפלס הרחוב, מפלס החיים, מפלס השמחה
פתרון ממרחי יעיל, שיתוף פעולה מתקתק ושקית מתחסלת: טועמי חדש על המדף מתנחמים
איילה ג'ני זורקת לסיר עוף, ראשי שומר, לימונים ותבלינים, ותוך 10 דקות מעמידה על הכיריים סיר שהוא ארוחה שלמה ונפלאה
באווירת הטיגונים שממלאת את המטבחים רגע לפני חנוכה, מכינה ליאת שירית כדורוני תירס ממכרים ופריכים במיוחד, שככל הנראה לא תפסיקו לנשנש עוד כמה פעמים עד להדלקת הנרות
עם תחילת עונת התפוזים זה רק מתבקש להיכנס למטבח, לגרר את הקליפה הארומטית, לסחוט מיץ טרי ולהכין עוגת תפוזים נפלאה, אוורירית וגבוהה כמו של סבתא
קלאסיקת חגים אמריקנית שעדיין מחפשת את הסוף הטוב שלה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון לחצ'פורי נהדר שנאפה בתנור במילוי מחית שעועית אדומה ויכול להוות אופציה נהדרת להפסקת עשר או ארוחת ערב קלילה מחוץ לבית
כיסוני הבשר האלו, שפופולריים גם כאוכל רחוב, יעבדו נהדר בחג החנוכה
גל אדוט עושה מחווה לעיר ההולנדית ולתוצר הכי מתוק שלה
אנחנו ממשיכים בסדרת מתכוני הלביבות הלא שגרתיות שלנו עם קונדיטוריית ביסקוטי, והפעם הלכנו על הצבע הכתום
שירה עזרא קיסוס מעניקה מתכון ללביבות ללא גלוטן, שכיף לנשנש בקיץ בליווי יוגורט קר
מה עושים כשמתחשק להעמיד במרכז השולחן תבשיל ארוך, אבל אין זמן או לא מתחשק לחכות כל הלילה? אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים חמין זריז של אמצע השבוע
יקב תבור מזמין אתכם ליהנות מכמה רגעים של שקט ומחוויה ייחודית המביאה לידי ביטוי את כל הטוב של הגליל התחתון
כי לא כל שמונת ימי חנוכה חייבים להיות נטולי מצפון לחלוטין הרי
חיים יוסף רגיל להיות זבוב על הקיר. הפעם הוא היה זבוב על הקירות הרועדים של כולנו
מתכון של לביבות פרסה נהדרות וטעימות שעושות כבוד לכרישה
הטריפולטאים קוראים לו טבחה בלסלק, אחרים מעדיפים בקיילה, אבל זה לא מה שבאמת חשוב מול התוצאה המהממת
ללא שמרים וכמעט ללא קמח, מירב שיינר אופה לשבת לחם אגוזים וגרעינים בריא ועשיר בטעם, שיעלה בדרגה כל בראנץ' מפנק
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסופגניות ההודיות מגיעות בצורת כדורים תפוחים במתיקות מעודנת. הבשלנית שרית אליהו מכינה את הגולאב ג'מון, בצק מטוגן עדין שמשתלב נפלא עם מי סוכר מתובלים
כל הטיפים, כל התכסיסים, עד שיש לכם ביד פיסת חנוכה מטוגנת וסוכרית
קונדיטוריה ביסקוטי משתפת במתכון מושלם לסופגניות קלאסיות במילוי שוקולד וחלבה
ונוס רוכבת על תחיית שדרות ירושלים עם תפריט אוכל מסקרן, מחירים נוחים ושקט נדרש בהחלט
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רותם ליברזון מהממת אותנו שוב, הפעם עם *עוגת שכבות* עשויה אורז ואטריות שמחביאה בתוכה פירות יבשים, שלל תבלינים וכמובן שכבת תָהֶ-דִיג שחומה ופריכה - מנה שהיא חגיגה פרסית
בגלל צבען הסגול, הן לביבות נהדרות לאינסטגרם, אבל ממש לא רק
במיוחד בימים אלה חובה עלינו לחזק את ענף היין הישראלי, אבל מה יעשו אלה שלא אוהבים יין? לקובי קלייטמן יש פתרון
חצי עיר ניסתה לחקות, חצי עיר תתחיל עכשיו הכול מהתחלה
בשיתוף Philadelphia, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון ובתו נעה מראים לכל ההורים והילדים איך מכינים ביחד עוגת גבינה איטלקית שדורשת רק כיריים, ומספקת בתמורה פתרון מושלם לימים שבהם דרוש פינוק מיוחד
הרגישים לגלוטן וחולי הצליאק כבר לא צריכים לוותר כמעט על שום תענוג או חטא מתוק. כאלו הן העוגיות האלו של מאפיית יהודית משוק מחנה יהודה, שמושלמות בערב קריר עם כוס תה
שתי אופציות לפחות לבוקר שישי, וכמה לכל שעה אחרת של השבוע: החדשות הטעימות של ישראל
בתאילנד נוהגים לפתוח עם תבשיל המרק הזה את הבוקר, אבל אנחנו נשמח לאכול אותו לארוחת צהריים או ערב. ציר ארומטי, אורז לבן, קציצות פרגית וביצה טרייה שמתבשלת בחום של המרק. תענוג ששמור לימים קרים
בשיתוף יקב רקנאטי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יקב רקנאטי הממוקם בישוב דלתון, עמד לחנוך מרכז מבקרים חדש ומפואר. אבל אז הגיעה השבת השחורה והפעילות השתנתה מקצה אל קצה עם ירידה של 50% בכח האדם, ואי בהירות לגבי העתיד. למרות זאת, ביקב נשארים אופטימיים
בשיתוף Diplomat, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בתקופה כזו אנו רוצים לשמח את הילדות והילדים שלנו. מבטיחים לכם כשתגישו להם את פאדג' הגבינות הזה, עם הפתעות בצורת שברי עוגיות אוראו, אף ילד לא ישאר אדיש
כיסוני תפוחי אדמה שקל להכין וקשה להפסיק לאכול
כולל הפתעות, מלכודות, דיל שכבר לא רואים בעיר, ובעיקר תשובה לשאלה הכי דרמטית כרגע
קיצור דרך מושלם, רגע קטן של חורף וד"ש מהמזרח: טועמי חדש על המדף התחממו
עוף, תפוחי אדמה ובצל, זה כל מה שצריך בשביל סיר הסופריטו המושלם של השף פליקס רוזנטל, אתם הולכים להתאהב ובגדול
ארוחה משפחתית טובה לא שלמה בלי חלה טרייה היישר מהתנור. מחלת כדורים מפתה ועד מילוי בצל וערמונים - הנה חמישה רעיונות שיציפו את הבית בריחות משגעים
לאחר שאיבדה את ביתה ואת אוסף היין שלה, טליה לוין מתחדשת עם בקבוקים שלא הכירה. וממליצה על מארז יין שההכנסות ממנו מוקדשות למאבק להחזרתו של עומר ונקרט שנחטף לעזה
אוכל וזכרונות, שיפודים ודמעות | אאוט אוף סרוויס, פרק 2
הקונדיטור גל גבריאלה עם מתכון ביתי לקרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היוזמות האזרחיות לסיוע רבות מספור, אבל כולן מובילות בסופו של דבר לאותה נקודה - לב שמתאחה, וקצת יותר נחמה (וכמובן גם מתכונים שווים וקלים אחרי שאתם מגיעים הביתה עם כל הפירות והירקות)
אצל מתן שופן אין במטבח חוקים שלא ניתן להפר וטעמים שלא ניתן לשלב - כשעושים את זה נכון התוצאה מעלפת. נסו ותגלו בעצמכם
המסעדה התל-אביבית המיתולוגית הותירה אחריה הרבה זכרונות, אבל אף אחד מהם לא גדול כמו מנת הדגל הכתמתמה הזאת
דווקא עכשיו, בגלל עכשיו, במיוחד עכשיו
בשיתוף Philadelphia, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
להכין לביבות זה פשוט, אבל הלביבות האלה פשוטות אפילו עוד יותר (שלא לדבר על כמה הן מתחסלות)
למרות שרבע מהעובדים שלו במילואים ולאף אחד אין חשק לצאת לשתות, דניאל אלון, מבעלי רשת הברים-מסעדות הגדולה בישראל, שומר על אופטימיות מתוך אמונה ברוח הישראלית
זה לא הזמן לחסוך בגבינה, בחמאה, באחוזי שומן או בצ'יפס. כן, אמרנו צ'יפס
שילוב מושלם, של חורף ושל שחיתות