נמצאה ארוחת הבוקר הכי משתלמת שיש
רשת איקאה מפורסמת לא רק בריהוט מעוצב אלא גם במזנון המשתלם שלה. כעת היא משיקה בופה חדש ושווה וגם ארוחת בוקר חדשה בגרסה מוקטנת שמעניקה עודף מ-10 שקלים
רשת איקאה מפורסמת לא רק בריהוט מעוצב אלא גם במזנון המשתלם שלה. כעת היא משיקה בופה חדש ושווה וגם ארוחת בוקר חדשה בגרסה מוקטנת שמעניקה עודף מ-10 שקלים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קראנצ'ית ופריכה שכיף לפזר על יוגורט או לאכול בכפית. מיקי שמו מלמד להכין גרנולה ביתית ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל עם המון דברים טובים שנותנים אנרגיה
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
מיליוני העוקבים של ויקטוריה בקהאם באינסטגרם לא ידעו איך לאכול את עוגת יום ההולדת המשונה שקיבלה ממשפחתה. בעוד חלק פרגנו וביקשו את המתכון, אחרים זעמו: "אפילו ביום ההולדת שלה היא לא מרשה לעצמה לאכול עוגה רגילה?"
פסטיבל מאכלי עדות עם מנות ב-10 שקלים, פסטיבל אוכל צבעוני במטה יהודה, שיתוף פעולה בין זמרים ושפים וארוחות קונספט שוות במסעדות הכי נחשבות. כל המקומות הטעימים לסמן עליהם וי השבוע
אם מתחשק לכם להפתיע בל"ג בעומר, המתכון הבא הוא בשבילכם. עוגות שוקולית קטנות שמסתתרות בתוך תפוז ונאפות בתוך המדורה. אורלי פלאי ברונשטיין ונמרוד סונדרס מהבלוג החדש סירפלא מביאים הברקה למדורה
הקונדיטורית הוותיקה והמוערכת רביבה אפל הלכה אתמול לעולמה. צמרת השפים המקומית בהם ישראל אהרוני, חיים כהן וארז קומרובסקי ספדו לענקית האפייה הישראלית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נתחי סלמון עסיסיים וורודים בפנים עטופים ציפוי פריך וזהוב של פירורי לחם ופרמזן. ולא, אין צורך בטיגון אלא רק באפייה קצרה ופתאום החזרה לשגרה נראית ורודה הרבה יותר
מי שנחשבה במשך שנים לאחת הקונדיטוריות הוותיקות והמוערכות ביותר בארץ, נפטרה הבוקר לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן
האם בקרוב תוגש החמגשית המבאסת במנות סו וויד מפוארות? ארוחת גורמה בגובה של 30,000 רגל מעולם לא נראתה קרובה יותר
עם דם ירושלמי בעורקים ותפריט שמשתנה בכל ערב, נראה שהולך להיות שמח במקום החדש שנפתח בשכונת פלורנטין
כשנפתח דיינר R&R בירושלים הוא משך אליו המון אש בזכות הנטיות המיניות של בעליו וסוג המזון שהוגש בו. אבל האם האוכל עומד בפני עצמו?
אבי אפרתי נהנה מהיינות החדשים של יקב הבוטיק החיפאי וורטמן, ומסמן לבנים מקסימים לצד אדומים ים תיכוניים ראויים
איחסון לא נכון של פירות וירקות, בישול יתר או בלגן בכוסות המדידה - הינה הטעויות הכי נפוצות, שקל מאוד למנוע במטבח
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף נועם כהן מפישופ מראה בדיוק איך בוחרים דגים טריים וגם מכין מנה חגיגית של פילה ברוטב דלעת עם ירוקים מוקפצים כולל טיפ חשוב מאוד שבעזרתו תוכלו להכין את המנה מראש ולא להתעסק במטבח בזמן שכולם חוגגים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יום בחברת השף הצעיר והמוכשר ענר הרקוב ממסעדת מונאר התחיל בקטיף ירקות בחווה בגן שורק והסתיים בתבשיל בורגול מתובל בפלפל חריף, עלי מרווה, כרשה ועגבניות שרופות שאוכלים עם יוגורט וסלט צנוניות טרי טרי
מתחמי תחנות הדלק Yellow נכנסים לתחום ההמבורגרים. תכירו את רשת Y בורגר, שמציעה המבורגרים מהירים ב-30 שקלים לארוחה שכוללת גם צ'יפס ושתייה
במקום למזוג לקנקן שוזרים את השילוב המנצח לימון ונענע בתוך עוגה בחושה
איזה כיף זה שיש יום קבוע בו אנחנו יודעים בדיוק איזו מנה תחכה לנו בסיר, וגם אם לא לכולנו ממתין אחד כזה עמוס גרגירי קוסקוס חמימים בכל יום שלישי, אין שום סיבה לוותר עליו. 5 מתכונים שלא מצריכים ידיים של מאמא טוניסאית
האורחים תכף באים ושכחתם לקנות מצרכים לפשטידה חלבית? המאסטר שף תום פרנץ אופה בעזרת מוצרים שיש לכל אחד בבית ובלי ביצים
מתי בפעם האחרונה אכלתם פיתה עם בשר ב-15 שקלים? דוכן העראייס החדש שובר את השוק בלב לבה של תל אביב
נמל יפו אמנם לא מצליח כמו נמל ת"א, אבל מסעדת הזקן והים תמיד מלאה. כעת פותחים קברניטיה מסעדה איטלקית חדשה באותו לוקיישן, ומנסים לשחזר את סיפור ההצלחה עם אוכל בסגנון דרום איטליה
מזג האוויר המושלם שבחוץ ושעות האור שהולכות ומתארכות עושים חשק לארח בערבים לארוחות קלילות וספונטניות. השף שי כהן מקבוצת נואר מציע להפוך בזריזות את שאריות הלחם מאתמול לארוחת ברוסקטות צבעונית ומפנקת, כזו שכיף לנשנש לצד יין לבן
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע לסמבוסביח בפתח תקווה ולומד על הקסם שקורה כשמחברים בין שתי מנות הרחוב העיראקיות האהובות - סמבוסק וסביח
החזרה לשגרה לא חייבת לבאס. בפלורנטין האוס בת"א יש 1+1 על מנות הבאן והדים סאם, בבאר שבע מתארחים שפים איטלקיים לחגיגה של בצקים, קלארו של רן שמואלי חוגגת 4 ובחיפה נפתח מקום חדש לחובבי היין. כל מה שטעים ואסקפיסטי השבוע
המזנון בצ'לסי מרקט מקבל כבוד מיוחד, עם כתבה בניו יורקר המוקדשת לאייל שני. ובינתיים בחוף המערבי גם השף אורי מנשה מביא כבוד עם מסעדה חדשה שנקראת בבל שגם היא מביאה טייק אוף חדש על פיתה
מילת הקסם שגורמת לכך ילד ומבוגר לחייך תהיה לעד נוטלה. אבל במקום להכניס חומרים משמרים וכמויות של סוכר הביתה יש שיטה פשוטה להכנת ממרח אגוזים בריא בקלי קלות שישקיט את נקיפות המצפון
יודעים מה אכלו כאן בתקופת הצנע ומי המציא את החציל בטחינה? בואו ותראו עד כמה אתם מבינים באוכל ישראלי
בשבוע חגיגות העצמאות חוגגת מירב שיינר את מטבח הישראלי עם אחד מהשילובים האהובים בארץ, מאפה חצילים עם גבינות וזיתים
בזמן שהמסעדות החדשות מתקשות לשרוד, יש כמה מוסדות ותיקים שבקילומטראז' שלהם אפשר רק לקנא. לרגל יום העצמאות ה-70 למדינה, קיבצנו את 30 בתי האוכל הוותיקים ביותר בארץ שמספרים את סיפורה של המורשת הקולינרית הישראלית, חלקם אף מבוגרים יותר מהמדינה
למי שסוגר את יום העצמאות בבסיס או בשטח, מצורפים שני מתכונים פשוטים וטעימים לפסטה ולשקשוקה שאפשר להכין בקלות ממצרכים שיש בכל מטבח צבאי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איזה מנגל אתם מעדיפים, מהו סוג בשר אתם הכי אוהבים על האש ומה אתם מאחלים למדינה בשנתה ה-70? גיא הוכמן בדק איך הישראלים מתכוונים לחגוג את יום העצמאות
אם עדיין לא סימנתם וי ברשימה שלכם על חלק מהמנות האלה, יום העצמאות הוא מועד אולטימטיבי לתיקון העוול. 10 מנות הבשר הישראליות שחובה לטעום
3 סלטים כיפיים למנגל של יום העצמאות, שישמחו גם קרניבורים וגם צמחונים. אפשר להכין מראש בבית, לארוז ולקחת בלי לפחד שיהרסו, להיפך, טעמם רק ישתבח
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין לכם כוח למנגל? יש דרך לחגוג יום הולדת למדינה ועדיין ליהנות משפע של טעמים ומאווירה שמחה. שרונה מרקט משיקה את "השיפודיז" - מסעדת פופ-אפ שתיפתח ביום העצמאות בלבד, ובה תיהנו משיפודים מגוונים וארוחת "על האש" מענגת. גיא הוכמן היה ונפתח לו התיאבון. צפו
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בתור חובב מושבע של הקציצות על האש, אבי ביטון הגיע לבדוק אם מה שמספרים על הקציצות מאזור התעשייה בקריית אריה באמת נכון. אז מה הסוד של מפגש התאומים?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון מחמם את הגריל לקראת יום העצמאות ומכין נתחי שייטל במרינדה קוריאנית שמגישים לצד סלט עשבי תיבול אסיאתי עם ג'ינג'ר ופלפל אדום חריף
קשה למצוא עוף בגריל אמיתי, אבל בזכות לקוחה במונית המונה מוצא את הגאולה ברמת גן, בדוכן חדש שמצליח להגיש מנה נדיבה, בריאה ומפנקת של עוף בגריל עם תוספות
אוליבר דה קוסטה מפורטוגל הסביר על החשיבות של חיתוך נתח הבשר, התייחס לטמפרטורה בה הוא צריך להיות והבטיח שכך נקבל את הסטייק המושלם. קבלו את שבעת השלבים שלו להכנה האופטימלית
עראייס, כנפיים על האש, פרגיות, קבב ואפילו נתח שלם - 5 מתכונים לבשרים שיהפכו את המנגל של יום העצמאות להצלחה כבירה
רוצים לקנות בשר איכותי אבל לא יודעים איפה? בדיוק בשביל זה הכנו עבורכם את מפת הקצביות שבה תוכלו למצוא את הקצביות הכי קרובות למקום מגוריכם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון צולה על הגריל לא רק את האנטריקוט אלא גם את תוספת תפוחי האדמה שמקבלים חריכה ואת טעמי האש
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
התוספת המשמעותית למנגל של יום העצמאות מסתתרת דווקא בסלטים. אם בא לכם לגוון בהיצע שילווה את הבשר או להרים ארוחת חג טבעונית - סלטי קטניות הם הפתרון המושלם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקצב ואיש הבשר שגיא טריגר מהקצבייה והמעדנייה טריגר אנד בר בשרונה מרקט מסביר לכבוד יום העצמאות מהם הכללים לצלייה נכונה של נתחים שלמים על הגריל- מבחירת הבשר ועד הפריסה על הקרש וגם למה אתם ממש לא צריכים לפחד מהם רק בגלל שהם גדולים. להיפך, ההצלחה מובטחת
סדרת התעודה היפהפייה של נטפליקס, על הסיפורים מאחורי המסעדות הטובות בעולם, היא מופת של עריכה, צילום ובניית סיפור. העונה החדשה שעוסקת בשפים המתמחים בקינוחים, מצליחה להיות אפילו יעילה, מרגשת ומענגת יותר מקודמותיה, הנהדרות כשלעצמן
רוצים לאכול בשר מבלי לנפנף? מנגל יום עצמאות, ארוחות טעימות, שיפודים יפניים ובעיקר המון בשר יוגשו במסעדות מצפון ועד דרום
בשבועות האחרונים נולד באזז בלתי נגמר סביב דוכן שווארמה תל אביבי. קפצנו לאכול שווארמה טורקית עם מתכון מושחת וללגום איירן במוטפאק כדי לברר על מה כל המהומה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש כמה עקרונות בסיסיים שבלעדיהם ארוחת 'על האש' כהלכתה לא יכולה להתקיים, מבלי שתעבדו קשה. כל מה שצריך לארוחת יום עצמאות מוצלחת במינימום מאמץ
השקעתם, עמלתם, שילמתם הרבה כסף, והכל כבר מוכן. אבל כשהמנה שלהם נהרסת כי הבשר יצא במרקם של סוליה, שרוף, או סתם חסר טעם, זה בעיקר מצער. 8 טעויות שאתם עושים בהכנת בשר
עוף הוא מסוגי הבשר הכי שימושיים שקיימים. הוא זול, נפוץ ויחסית דל בשומן, אך שימוש לא נכון בו עלול לפגוע בבריאותכם. קבלו כמה טיפים שיעזרו לכם להימנע מטעויות נפוצות