ליליות בפרברים
מסעדת ליליות ביסטרו הכשרה מתל אביב פתחה השבוע אחות חדשה ברעננה, והיא לא פחות אקטיביסטית ממנה
מסעדת ליליות ביסטרו הכשרה מתל אביב פתחה השבוע אחות חדשה ברעננה, והיא לא פחות אקטיביסטית ממנה
ערבי יין בזיכרון יעקב, עסקית חדשה בטשרניחובסקי ואינה קארבצקי אחת שתבשל ארוחות בבליני - 4 המלצות לבילויים קולינריים
אחרי יותר מ-13 שנה עוזב כתב האוכל המוערך מארק ביטמן את טור הבישול שלו בניו יורק טיימס ויתמקד בכתיבת טור דעה במדור הפוליטי של העיתון
עם גיא גיאור בפרונט, ויינות בוטיק בכוס להשלמת מצב הרוח, נפתח בר יין "הבוטיק" בשבוע שעבר בתל אביב
ממעדניה הפכו השבוע בויוה רומא למסעדה. ייבאו חומרי גלם ושלחו את השף לאיטליה - הכל כדי לתת לכם הרגשה כמו רומאים
היישר מהאייטיז חזר אלינו מק דיויד עם סניף חדש בנצרת עם לוגו מעודכן, מנות זולות יותר ובעיקר הרגשה נוסטלגית
דים סאם ולובסטרים, מנות עונתיות בשקוף, וארוחת שחיתות של רפי כהן ביועזר בר יין הם הדברים שאנחנו הולכים לאכול השבוע
למרות המיקום המפונפן, פתח השף שאול בן אדרת מסעדה חדשה ולא יוקרתית ברוח דרום צרפת במתחם YOO בתל אביב
הגבינה לא מפסיקה לבעבע. 2 פיצריות נפתחו השבוע בתל אביב ועוד אחת בדרך. מגיפה? או הטרנד המאוס הבא?
קמח עם אקסטרה קקאו, עוגת שמרים של מיקי שמו (לא הקונדיטוריה) וקורנפלקס למי שבעייתי עם גלוטן. כל מה שחדש על המדף
מדריך המסעדות GaultMillau בחר לראשונה דוכן פלאפל וחומוסשל ישראלי לשעבר. לא בישראל, אלא באטוורפן שבבלגיה
מנואלה, מסעדה איטלקית חדשה שמכינה פסטה במקום, התמקמה ברחוב הראשי והקיטשי של זיכרון יעקב
מדור חדש מאגד עבורכם את האטרקציות הקולינריות השוות שיש השבוע. והפעם: ט"ו בשבט בדרום, גלידה במרכז ופסטיבל איטלקי אחד
לצד סינגל חדש, תוכלו למצוא את אריק סיני בחומוסיה הגלילית והחדשה שהוא פותח ברחוב אבן גבירול בתל אביב
עם חמינדוס, קישקע, גריסים ועצמות. בטעמים חריפם או מתקתקים. העלו את המתכון שלכם לחמין ואולי תזכו בפרס
עם נוסחה מנצחת של בחירת נתחים לפי משקל ויין ב-15 שקלים נפתח הסניף השלישי של מסעדת רק בשר בחיפה
12 ברמנים הגיעו לגמר של תחרות פינלנדיה הארצית. גלעד ליבנת יצא משם עם המקום הראשון ועם כרטיס לתחרות העולמית של פינלנדיה
במדור חדש נקבץ עבורכם המלצות קולינריות חמות שכדאי לכם לבדוק השבוע. הפעם: קצת שוקולד ואוכל מקסיקני