כמו הדבר האמיתי: 10 פיצות טבעוניות מעולות ברחבי הארץ
לא צריך פפרוני וגבינות מפונפנות כדי להנות מפיצה טובה. הינה רשימת עשר פיצריות מעולות וטבעוניות עם בונוס - גבינות טבעוניות שמכינים במקום
לא צריך פפרוני וגבינות מפונפנות כדי להנות מפיצה טובה. הינה רשימת עשר פיצריות מעולות וטבעוניות עם בונוס - גבינות טבעוניות שמכינים במקום
בשיתוף אדום אדום, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
טיפות הגשם הראשונות שיורדות הן סימן מוסכם שעונת החמין החלה. הפעם עם נתחי צוואר ומח עצם, חיטה, שזיפים מיובשים ותפוחי אדמה בסגנון מרוקאי. רק אל תשכחו שחמין צריך להתחיל להכין יום לפני
אמש פתח אייל שני את הסניף הראשון שלו בארצות הברית, בצ'לסי מרקט שבניו יורק, עם כמה מנות חדשות ותפריט בעברית. לקראת הפתיחה במגזין הניו יורק טיימס לא התאפקו מלעקוץ את מי שטוען שהמציא את סטייק הכרובית, סשימי עגבניות ואת הקרפצ'יו דג הראשון בעולם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כולם יודעים שדגים ולימון זה שילוב מנצח, אבל יש עוד שילובי טעמים שהולכים פשוט מצוין עם דגים - מאפונה ונענע ועד חרדל ודבש, קבלו 5 שילובים שיעיפו את מנת הדגים שלכם
יום הולדת זה בכל זאת משהו שקורה פעם בשנה, כך שלמי שרוצה להשקיע בעוגה מטפטפת שתקצור את מלוא המחמאות - העוגה ההיסטרית הזאת היא התשובה
מיובשים או טריים, העיקר שבורכה בהם הארץ והעיקר שאפשר להכין מהם פינוקים מתוקים. ממתקי תמרים פרסיים, עוגת גזר ופירות יבשים בשלוש שכבות או פאי פקאן עם שוקולד - כולם יעשו לכם שמח בחג האילנות ובכל
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מנצל את השפע העונתי ומכין לקציצות המפורסמות שלו רוטב עם הרבה כרישה, עלי סלרי וגרגרי חומוס. ותתפלאו לגלות שגם הדור הצעיר במשפחה יתענג עליהם
פיל ויקרי, הנחשב לאחד ממומחי הקפה הגדולים בעולם, טוען כי תהליך ההכנה של מרבית האנשים פוגם בטעמו האמיתי של המשקה הפופולרי. ויש גם מדריך: ככה עושים זאת נכון
יהיה לכם קשה מאוד להגיע למקום של עמי ביבנה, אבל שווה להתאמץ. מנת החומוס על האש שמגישים שם לא דומה לשום דבר שטעמתם
חדשות טובות לתושבי נתניה, בקרוב תיפתח במלון ווסט החדש בעיר מסעדה אסיאתית מושקעת ורחבת ידיים בשם ני-שי. בתפריט: סושי, מוקפץ, מיני כיסונים כמו גיוזה ומנות על גריל רובוטה יפני
קרואסונים שזה עתה יצאו מהתנור עם תותים, קרם פרש ושוקולד או קרם לימון וציפוי של מרנג איטלקי - הפופ אפ של מאפיית לחמים לרגל יום הקרואסון הבינלאומי הוא מימוש הפנטזיה האולטימטיבית של כל מכור לפחמימות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חומרי גלם מעולים, מנות יצירתיות, מקומות מעוצבים, וארוחה שכל מנה בה עולה לאינסטוש. רשת המסעדות האסיאתית Frame שף & סושי-בר נמצאת כבר 15 שנים בטופ הקולינרי של ישראל. איך יוצרים קונספט מוביל ושומרים על מקוריות ואיכות במשך שנים? קפצנו לביקור
המסעדה הלונדונית הנחשבת שטיפסה לראש רשימת המסעדות המומלצות של טריפאדוויזר - בכלל לא קיימת. כך הצליח כותב ביקורות לשעבר לעבוד על המערכת, לפתוח מסעדה פיקטיבית ולהפוך אותה למקום הכי נחשק בלונדון תוך שישה חודשים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
מקדונלד'ס משיקה את שירות המשלוחים בתל אביב, עוגת קרמבו ענקית בג'לטריה, יום הקרואסון ברולדין, קינוחים חדשים בגורדוס, ארוחות שף סודיות ושבוע האוכל הצרפתי. פותחים שבוע שבסופו נתחיל דיאטה ויפה שעה אחת קודם
אחרי שנים של תכנונים יוצא לדרך המתחם החדש והסקסי של המסעדנים מתי ורותי ברודו. אז מה הולך להיות בהרצל 16 ולמה כולם מדברים על המקום הזה?
רשת אינטרמארש הורידה את מחיר הממרח הפופולרי מ-4.50 יורו ל-1.40 יורו, וגרמה לבלגן ענק ברחבי המדינה. "אנשים התנהגו כמו חיות", סיפר אחד הלקוחות. "זה היה כמו אורגיה", הוסיף אחד העובדים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכל המכורים לקובה חמוסטה, המתכון הזה הוא בשבילכם - קציצות בקר וסולת נימוחות ואווריריות ברוטב חמצמץ עם מנגולד וכרישה. את הצורך לקבב, תשאירו לסבתא
סצינת המסעדנות המקומית ממשיכה לדמם גם ב-2018. היום נודע כי גם מסעדת גריג המבטיחה, שהספיקה לפעול רק כשנה וחצי, תיסגר בעוד מספר שבועות
קבוצה של תיירים יפנים פנו למשטרת ונציה בטענה שמסעדה גבתה מהם ללא התרעה מוקדמת סכום של 1,000 ליש"ט על שלושה סטיקים, מנת דגים וכוסות מים. לאחרונה עולות עוד ועוד טענות על מלכודות תיירים שנפתחות בעיר האיטלקית
השף המפורסם ישראל אהרוני התארח באולפן וואלה ודיבר על ההצטרפות למאסטר שף, על הרשת החדשה שבדרך, חשף שיש גם תכנית טלוויזיה על האש וגם גילה איזה ראמן הוא אוהב לאכול חוץ משל הירו
אחרי שהשתלטו על סצינת ארוחות הבוקר בישראל ואף פתחו סניף בברלין, פותחים בעלי רשת בנדיקט את גוד מורנינג סאנשיין, רשת מאפיות חדשה
מחקר חדש מגלה כי כל הסוכריות מיוצרות במתכון זהה, ורק צבעם וניחוחם השונה מתעתעים בנו וגורמים לנו להאמין שגם הטעם אחר: "מישהו שם החליט לשחק לכולכם בראש"
כשנה לאחר ביקורו האחרון והמאכזב במסעדת אסיה שבשוק הפשפשים, אבי אפרתי חזר וקיווה שהכוונות הטובות שהיו אז אכן התממשו
אנו רגילים לקטר על תימחור יינות ישראל בהשוואה ליינות העולם, אפילו אלו המיובאים. הנה תשובה ציונית הולמת של יקבי כרמל
בפיצה סבא החדשה של עומר מילר בתל אביב, שנפתחה להרצה, יש אווירת בילוי עליזה ורועשת ועשרות תוספות מוגזמות כמו לובסטר, לוקוס, תבשיל בשר טורקי ועוד. האם הפיצה עומדת בציפיות?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהטמפרטורות יורדות, מגיע זמנם של התבשילים לזרוח. לחורף חם באמת, מומלץ להכין כמונייה, תבשיל טריפוליטאי שמאגד מכל טוב בסיר אחד - תפוחי אדמה, שעועית, בשר ושפע תבלינים ריחניים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לקינוח חורפי מהיר של אמצע השבוע מכינה אינס שילת ינאי מהבלוג תיק אוכל את הקלאסיקה העונתית: עוגת מיץ תפוזים לחה, עסיסית, ופשוטה להכנה בציפוי קוקוס מושלג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחת המנות שהכי מלהיבות את האורחים היא הספרינג רולס, שרק נראית מסובכת להכנה. כך תגלגלו בקלות דפי אורז במילוי פריך וכיפי
אמש התארחו סגן נשיא ארצות הברית מייק פנס ורעייתו במעון ראש הממשלה לארוחת ערב חגיגית עם ראש הממשלה ורעייתו, והעניק לשף שגב משה מחמאות יוצאות דופן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתאים לתבשילי קדירה, אבל גם למוקפצים, עשיר בטעמים ולא מאוד יקר. יש סיבה לכך שנתח הוויסבראטן הפך לפופולארי כל כך בקרב השפים. באטליז מיט אנד דלי, מסבירים על מה חשוב להקפיד ואיך להכין ממנו בבית תבשיל חורפי עם ערמונים, דלעת ערמונית ופטריות
אמנם נדרש לא מעט מאמץ בכדי להגיע לדוכן העראייס של תהילה, אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כאוהבי בשר, אל תפספסו אותו. המונה מאוהב
שוקולד טורינו הנוסטלגי שחזר לחיינו, הצרה הצרורה עם הבייגלה החדש, היוגורט הבריא בעל טעם הלוואי וחטיף השוקולד הכי טעים שנכנס למשרדנו בתקופה האחרונה. כל מה שחדש על המדף
יכול להיות שאתם שומרים על תזונה בריאה ונכונה מבחינת המרכיבים, אך שוגים בכמויות. הדיאטנית לנדי כהן סיפקה מספר טיפים למידות האוכל הנכונות וגם הסבירה: איך נראית הצלחת המושלמת?
המסעדה שלו שומר כברת חמישים שנה ברצף על שלושה כוכבי מישלן, דמות בהשראתו מככבת בספרו של רומן גארי, הוא קיבל שפע תארים ופרץ דרך בתחומים רבים. סיפורו של פול בוקיז, מגדל האייפל של הקולינריה הצרפתית
במסעדת פלורנטין האוס יש עסקיות חדשות, בניטן תאי מרחיבים את העסקית החדשה גם לסוף השבוע וברק בשר יש ארוחת בשרים ללא הגבלה
תלמידי בית ספר באנגליה חברו לקבוצת מתמטיקאים ועלו על השיטה המוצלחת ביותר להשיג את התוצאות הטובות ביותר - גם מבחינת טעם, וגם מבחינת פריכות. סביר להניח שלא הכרתם אותה עד כה
חובבי בשר - הגיע הזמן לשדרג את המיומנויות שלכם לשלב הבא ולהצטייד במעשנה. קבלו שני מתכונים למתחילים מתוך הספר "עשן" השף אדם ויה מדוריס קצבים, שמתמחה כל כולו בעישון בשרים
השף המפורסם פול בוקיז, מהשגרירים המובילים בעולם של המטבח הצרפתי, מת בגיל 91 ממחלת הפרקינסון
אחרי שהכירו את המטבח הישראלי דרך יותם אוטולנגי ואסף גרניט, מוכנה לונדון לקבל בזרועות פתוחות את הפיתות. בשורת האוכל הישראלי בכיס הבצק מגיעה ללונדון, ותתפלאו- אייל שני לא מעורב, שלום מיכאלשווילי דווקא כן
רך,מתוק ונמס בפה. את המלבה פודינג - קינוח חמאתי בניחוח וניל הדרום אפריקני אוכלים לאט ובמתינות ומתפללים שמספיק קר כדי לשרוף את כל הקלוריות
עבר שבוע שלם מאז כתבנו על טרנד ההמבורגרים אז הינה: בתל אביב נפתחה ליטל בורגר שופ, מזללת בורגרים חדשה מבית מעדניית מרקטו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחי הבקר הוא אחד הנתחים הכי רכים ונימוחים שיש ולכל תבשיל קדירה שייכנס, הוא יהפוך להצלחה מובטחת. באטליז מיט אנד דלי בשוהם מכינים ממנו תבשיל שאוויה תימני מתובל בהרבה חוואיג'
אבי ביטון מעמיד סיר צבעוני ועשיר של ירקות שורש חורפיים, כרוב סגול, עלי תרד ירוקים וערמונים. ספק אם תשימו לב אחרי שתטעמו, אבל בקדירה המופלאה הזאת אין בכלל בשר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החורף מביא עמו מנות ותבשילים מיוחדים הכוללים בשר, דגים וירקות. קבלו מתכונים קלים ובריאים להכנסת סופריטו של בשר עם תפוחי אדמה, חמין בשרי מושלם בחצי שעה ודג בורי ברוטב קארי
קלארו במתחם שרונה בתל אביב היא אחת מהמסעדות היפות והנעימות בארץ, ולמרות גודלה העצום היא תמיד מלאה יחסית. אבל האם האוכל בה שווה יציאה מהבית?
בטעימה השבועית חמישה יינות של היקב הוותיק סגן מנואל מבורגון עם שניים בסיסיים טובים, אדום מצוין ושני לבנים נהדרים
לפני מספר שבועות דוכן אוכל רחוב בבנגקוק עשה היסטוריה, כשקיבל לראשונה כוכב מישלן. למרות התיירים הרבים שצובאים מאז על העסק הבעלים מעוניינת להחזיר את הכוכב, שלדבריה מסב לה בעיקר צרות
סביצ'ה זה שם מלחיץ למנה סופר קלה להכנה. השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק מוסיף לקוביות הדג הטריות, ירקות שורש עונתיים ובוטנים קצוצים ומניח מעל לחם קלוי
בת 17 ממישיגן פרסמה ברשת צילומי מסך של הודעות שקיבלה מטבעונית בעקבות פרסום מתכון למנת טופו. אחרי שנודע לטבעונית שזו אוכלת בשר שנהנית גם מטופו - היא האשימה אותה בהעמדת פנים, גניבת מזון מטבעונים וניכוס תרבותי