לזוכה מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה
לזוכה האחרון של מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה וכשרה, בפרונטו חוגגים השבוע עם יינות בורגון ומנות ספיישל, מסעדת המקדש חוגגת שנה וגם 206 מתחדשת. פותחים שבוע ראשון של אפריל
לזוכה האחרון של מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה וכשרה, בפרונטו חוגגים השבוע עם יינות בורגון ומנות ספיישל, מסעדת המקדש חוגגת שנה וגם 206 מתחדשת. פותחים שבוע ראשון של אפריל
לשף אדם ליאו נמאס להכין עוגיות מושקעות לחבריו לכיתה של בנו, אז הוא חשב וחשב ומצא מתכון כ"כ קל להכנה לחטיפים מתוקים שאפילו ילדכם יוכלו להכין לבד. בנוסף, הוא סיפק עוד רשימה של חטיפים מומלצים עם לא יותר מ-100 קלוריות
מירב שיינר- דנצ'נקו מקבלת את פני האביב עם עוגיות סנדוויץ' קקאו נימוחות משובצות אגוזי מלך, עם קרם משגע באמצע - פינוק אמיתי לסוף השבוע
אחרי שנתיים של העדרות מעולם המסעדנות המקומי, השפית יהלומה לוי חוזרת הערב עם המסעדה החדשה שלה - שחקי שחקי; תמצאו שם גרסה מפותחת ובוגרת יותר של המטבח הלבנטיני שלה, או בקיצור - הדור הבא של הביסטרון
ארבע שנים חלפו מאז ביקורו הראשון של אבי אפרתי בקוואטרו עם פתיחתה, אז מצא אותה מסעדה בנאלית, סתמית וממוסחרת, אבל הביקור הנוכחי שלו שם גרם לו להתגעגע לפעם ההיא
השבוע בטעימה - 3 יינות של יקב נטופה: אחד נגיש וחסר יומרה, אחר מיינסטרימי והשלישי עשוי היטב ומשכנע, ועוד רוזה מבעבע של יקב יזרעאל - קל, כיפי ולא פחות ממקסים
המון רעש עשתה פתיחתה של מסעדת זאדה העות'מאנית במלון דריסקו, אבל עם הזמן הבינו בעליה שהתקופה העות'מאנית בארץ חלפה לה, והשף תומר טל, בן טיפוחיו של חיים כהן, נקרא להציל את המצב, ובימים אלו הוא פותח שם את ג'ורג' וג'ון, אז מה אוכלים שם? יש לנו תשובות
השף שניר אנג- סלע מכין מנה של גבינת המאירי ברוטב צ'ימיצ'ורי שום ירוק - מנה מלוחה-חמצמצה, מלאה בטעמים עזים, שאפשר לאכול עם לחם או כפית
אין ספק שפתיתים זה המאכל האהוב ביותר בכל בית בישראל, אבל אם מאסתם כבר בפתיתים הרגילים ומתחשק לכם לגוון הנה 3 שדרוגים מקוריים שיקפיצו את ארוחת הצהריים שלכם בכמה רמות
מתכון בסיסי למרנג פשוט וקל להכנה, ממנו ניתן להכין ממנו נשיקות, בסיס לעוגה או קינוחי מרנג אישיים
תושבי הרצליה והסביבה - תתחדשו! בר קולינרי חדש נפתח בעיר ומציע אוכל מרוקאי אותנטי בגרסה מודרנית וקלילה, כזו שגם נראית יפה על הצלחת וגם מתאימה לקוקטייל, אז איך נשמע לכם קרואסון דג צרפוקאי?
רק מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולתנור - בסבוסה היא אחת העוגות הקלות ואולי הטעימות שבהן. בזכות תוספת של יוגורט לבלילה היא גם הולכת להיות אוורירית וקלילה במיוחד
אתם יכולים להזמין מנת חומוס רגילה כשאתם מגיעים לעראבס, אבל לא באמת הגעתם עד ירושלים בשביל זה, לכו על מנת הדגל של המקום - חומוס לימון עם פרוסות לימון כבוש, ותתכוננו לחגיגה של טעמים בפה, המונה חוזה את הטרנד הגדול הבא
חוסר יכולת להירדם בלילה בגלל לקוח לא מרוצה, סינון קפדני של עובדים ואהבה למקצוע: כל הסודות מאחורי ההצלחה של רפאלו החיפאית, שחגגה לאחרונה את יום הולדתה השישי
אין מאכל יותר מחמם בימי החורף הקרים מאשר מרק מהביל והפעם מתכון פשוט וטעים למרק אפונה יבשה עם קבנוס
הגל היפני ממשיך לשטוף את רחובות ת"א, והפעם עם בנטויה - מסעדת הבנטו בוקס הראשונה של ת"א, המציעה את הקופסה היפנית המסורתית, אשר סוגרת לכם ארוחה אותנטית שלמה ומשביעה, בהמשך אמורה להיפתח בקומה העליונה של המקום איזקאיה יפנית מסורתית. כל הפרטים
אין תוספת יותר טעימה מצ'יפס טרי בהכנה ביתית שיוצא חם ופריך במיוחד. ככה עושים את זה נכון
השפית המוערכת עינב ברמן הצטרפה לאחרונה לצוות השפים של מסעדת נונו האיטלקית, ואנחנו זכינו לקבל את המתכון שלה לניוקי פולנטה משגע, ברוטב אלפרדו ופטריות צלויות
צ'ורוס הן סופגניות מאורכות, תפוחות וזהובות העשויות מבצק ללא שמרים ומגולגלות בסוכר וקינמון. נשמע מסובך? ממש לא, ההכנה שלהן פשוטה ואורכת רק כעשר דקות
דיינינגס משיקים עסקית סופ"ש מפתה, הדליקטסן מתרחבים לסניפים חדשים, החמוציאדה הישראלית יוצאת לדרך ובראנץ' על טהרת הבורקס. פותחים שבוע של חזרה לשגרה, בלי תחפושות אבל עם הרבה אוכל טוב
יולו משיקים מעדנים בתוספת קצפת ומעוררים התרגשות רבה, האפיפיות במילוי שוקולד השחר שגרמו לכולם לצאת מהארון, העוגיות שעוררו בנו גל של נוסטלגיה והפריכיות שהפכו לנשנוש לגיטימי. חדש על המדף
כוהנת הדיאטות חלי ממן משיקה ספר בישול שהולך לשבור כמה סטיגמות שיש לכם על אוכל בריא, בחרנו מתוכו כמה מתכונים שאהבנו במיוחד, והפעם - קציצות עוף משגעות עם קישואים, שקדים ונענע
שנה וחצי לאחר שפרץ אל חיינו בסערה, רובי - השוקולד העשוי מפולי קקאו ורודים, מתחיל לצוץ יותר ויותר, גלידה משוקולד רובי, קיט קאט עוצר נשימה, והוא אפילו זמין לבשלנים פרטיים. הנה כל הפרטים שצריך לדעת על חומר הגלם הכי מרגש שנתקלנו בו לאחרונה
מירב שיינר דנצ'נקו מציגה את הגרסה שלה לפלעצל - לבצק היא מכניסה תפו"א מבושל ובצל מטוגן, והתוצאה: חלה זהובה ממש, מבפנים ומבחוץ, עם טעם מעט מעושן, נפלא ומיוחד, מזל שהמתכון מתאים ל-2 חלות
בתזמון מושלם עם חג פורים, נפתח הערב מתחם הפנטסטיק בת"א, שמציע חווית בילוי שכמו לקוחה מסיפור אגדה, חוץ מאוכל מושקע וקוקטיילים משוגעים, תמצאו כאן עוד שלל אטרקציות שלא תוכלו להישאר אדישים אליהן
ללירי לאונג', מסעדת הבת של אחת המסעדות הכי מבוקשות מחוץ לת"א, יש עוד דרך לעבור, אפשר לשבת שם גם עכשיו, יש מנות חביבות והמקום נעים, אבל היא חייבת לצאת מאיזור הנוחות שלה אם היא רוצה להפוך מסתם עוד בית קפה למסעדה משובחת
ביום-יום אטליז הגליל העליון בכפר קאסם, הוא אטליז לכל דבר, אבל בסופי שבוע הוא הופך לקרנבל בשר משוגע עם מגוון אדיר של נתחי בשר, ירקות על הגריל, בשרים ועופות במעשנת, והכל באווירת חפלה עליזה, חשבתם שרק בת"א עומדים בתור? תחשבו שוב
לאוהבי יינות ים תיכוניים של העולם הישן יותר מכדאי להכיר את היינות הללו
חג פורים זה החג בו הדמיון והיצרתיות עובדים שעות נוספות - ולכן זה נראה לנו כמו המועד האולטימטיבי לשתף אתכם במתכון של שירה נוסביום ("מנסה במטבח") לעוגת פנקייקים היסטרית, עוגת שכבות שעשויה מפנקייקים, קלה להכנה, שתרגש כל ילד, אבל מבוגרים לא פחות
האינסטגרם ידע לא מעט טרנדים מופרכים, אבל דווקא הטרנד הנוכחי של הפנקייק - סופלה, שהתחיל ביפן (איך לא?) וכבש כבר את שאר העולם, הוא אחד המוצדקים, אז מה הסיפור של הדבר המושלם הזה ואיך אתם עושים אותו בבית? כל התשובות
השף של מסעדת נונו האיטלקית משתף אותנו במתכון לאחת המנות הכי מפנקות במסעדה, אם לא בעולם - קונקיליה - קונכיות פסטה ממולאות בשר אונטריב ברוטב שמנת וקוניאק, הנחמה מעולם לא הייתה טעימה יותר
המונה מוצא בסמוך לשוק פ"ת מאפייה גרוזינית, עם כל המאפים המפורסמים של העדה וחצ'פורי גבינות אחד - מאפה חלבי שמן ומענג שאוכלים ישר מהתנור ואי אפשר שלא להכנע לו
תשכחו מעיר ההיפים שעולה בדמיונכם כשאתם חושבים על פרדס חנה, אנחנו כבר מזמן הכרזנו עליה כיעד קולינרי לוהט, והיא ממשיכה להצדיק זאת עם כפרה המבורגריה מגניבה שמציעה מנות כמו המבורגר מרוקאי שעושה מחווה לקציצות ברוטב של שישי או המבורגר שופוני מרצועות אנטרקוט
חג פורים מביא עמו שלל של אופציות לחגיגות, החל מסעודות בשרים במסעדות, מנות ספיישל מיוחדות, מסיבות פורים מגניבות, ובעיקר אלכוהול ואוכל עד לא ידע, אז מה אוכלים ואיפה שותים? פותחים שבוע שמח במיוחד
המסורת הפורימית אמנם מתייחסת בעיקר למשלוחי מנות מתוקים, אבל אנחנו חושבים שפורים זה תירוץ מצויין לסקור את אופציות המשלוחים החדשות שהצטרפו לאחרונה לזירה, ויש כמה שוות במיוחד
דורון אסרף, מחזיק כבר 17 שנה מעדניה קטנה ומשובחת, דגים וטעמים שמה, שם הוא מוכר דגים טריים אבל לא רק, לקוחות המקום כבר יודעים שחוץ מדגים אסרף ימכור להם גם את הרעיון לארוחה שהם הולכים להכין, ואת כל המצרכים הדרושים לה, הנה 3 רעיונות כאלה
מירב שיינר דנצ'נקו ממשיכה לחגוג את חודש הפרג, והפעם בועטת באוזני ההמן המסורתיות, עם כרוכיות פרג עדינות ואלגנטיות
חוויית הבילוי הנעימה בקלמטה הופכת את השלם לגדול מסכום חלקיו. כמה גדול? זה כבר עניין שלכם, אם בא לכם על בילוי במסעדה יוונית שהגישה בה סימפטית והתמחור הגיוני, כשהאוכל עצמו לא מאד חשוב, קלמטה היא המקום
איזה כיף שקונדיטוריית קפולסקי חזרה אל חיינו, ואיתה עוגות הפרג המשגעות, אז אחרי שטעמנו את כל העוגות, היינו מוכרחים להשיג לכם מתכון לפלודן הפרג הנפלא, המותאם למטבח הביתי
בחודש האחרון טעמנו עשרות אוזני המן רק כדי להגיע למסקנה שהאוזניים מודל 2019, לא מזכירות בכלום את האוזניים המחניקות שגדלנו עליהן, עכשיו הגיע תורכם להשתחרר מדעות קדומות ולקבל את רשימת הקונדיטוריות שיגמרו לכם להעריך מחדש את מאכל החג השווה ביותר
תושבי בולוניה שבאיטליה תומכים במאבקו של ראש העיר שלהם, וירג'יניו מרולה, נגד המאכל המפורסם ביותר של העיר - הספגטי בולונז. מרולה טוען שהבולונז הוא המצאה שלנו ויוצא בקמפיין "אנטי בולונז" במטרה להחרים את המנה המיוחסת לעיר
בורק מגלה טריק גאוני שלמד מחבר להכנת ביצים עלומות. אנחנו מזהירים מראש זו הולכת להיות אחת מארוחות הבוקר בכי טעימות שתאכלו
המונה מגיע לראש העין ולפתע מקבל פלאש בק למקום שפרח מזכרונו - קסם הקוסקוס, הוא מתענג שם על מנה של קוסקוס עם ירקות מושלמים, בשר שומני ושעועית, והכי חשוב - קוקלות, והפעם נשבע שלא ישכח
מסעדת דקא הוותיקה מתחדשת בתפריט חדש ובהחלט מפתיע ולא מזניחה גם את גזרת האלכוהול, אז מי אמר שאין מסעדות כשרות שאפשר לחגוג בהן?
הרשת בהיסטריה מסרטון שמציג דרך ייחודית - וכנראה נכונה יותר- לאכול אננס. כן, כל הזמן הזה אכלנו אותו לא נכון - וכנראה שאנחנו ממש צריכים להתבייש בזה
חג פורים הוא ללא ספק חג הממתקים, ובשוק האיכרים בנמל ת"א נערכים לקראתו עם פסטיבל מקסים של יצרני ממתקים קטנים, בואו להרכיב משלוח מנות לאנשים שאתם אוהבים באמת
חברת נטורלי השוויצרית משיקה את הדבר הבא בעולם הצמחונות: קבב שעשוי כולו מגבינה, שזכה לשם המתבקש "צ'יבב". מהחברה נמסר שהביקוש גובר ושברצונם לפנות לשווקים נוספים מחוץ לציריך
העראייס כבר מזמן הפך לאחת ממנות הדגל של המטבח הישראלי - אבל את הגרסה הדגית שלו כבר ניסיתם? ניר מזרחי, שף קבוצת קפה-קפה משיק תפריט ים תיכוני, ומגלה לנו את המתכון הסודי שלו לעראייס דגים ממכר
מוזס משיקים מתחם מציאות מדומה שיעזור לכם להעביר את הדקות בזמן שאתם מחכים להמבורגר שלכם, ירושלים מתחדשת בפיצריה כשרה, קרנבל קולינרי בהוד השרון ועסקיות חדשות ושוות כדאי להכיר, פותחים שבוע חם
בליקמח, בולונז'רי ופטיסרי חדש בת"א, מציע מבחר מסחרר של מאפים, עוגות, ממתקים ולחמים, כולם ללא יוצא מן הכלל בלי קמח, אבל עם הרבה סטייל. לא לנמנעים מגלוטן בלבד