שישי פתוח ביקב קסטל. ועוד המלצות לסופ"ש
הזדמנות אחרונה ליהנות מפסטיבל היין של מטה יהודה, יין לבן נהדר, אך קצת יקר ואוזו יווני עם טאץ' ישראלי. מדריך מקוצר לסופשבוע אלכוהולי
הזדמנות אחרונה ליהנות מפסטיבל היין של מטה יהודה, יין לבן נהדר, אך קצת יקר ואוזו יווני עם טאץ' ישראלי. מדריך מקוצר לסופשבוע אלכוהולי
הדבר היחידי שמסובך פה הוא זמן ההכנה, חוץ מזה, זו ההזדמנות להגיש סיר של בשר נימוח ובמיה מהממת ולקצור מחמאות
אפיק ההשקעה הסולידי והוותיק צריך לעשות בדק בית
מדובר בעסק כבד למדי מבחינת מחיר ובעסק כבד לא פחות מבחינת האחריות, אז הבאנו מומחים כמובן
אסף גבאי הרים פה תבשיל סמיך, עשיר ומשפחתי. אתם רק צריכים להביא חלה
יש המון מתכונים לחלות, מתוקות יותר או פחות, בכל מיני צורות. המתכון הזה הוא בסיסי, שלוש-ארבע שעות, ומהתנור שלכם תפציע חלה ביתית טרייה וטעימה מחומרי גלם בסיסיים שיש בבית. בין לבין אפשר לקפל כביסה או סתם לנמנם. נקרא לה ברוח התקופה חלה פשוטה לימים לא פשוטים
היישר מהאולפן הממוזג, תוכנית ראשית הקיץ של סנהדרינק, עם הקוקטיילים, היינות, הבירות והמנות, שיצננו לכם את החודשים הקרובים. ויש גם קפיצה קטנה ליפן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה נהדרת אסייתית שמשלבת כמה להיטים. גם בשר טחון, גם אורז מטוגן, ברוקולי פריך ואפילו ביצה מקושקשת. בואו ללמוד איך להכין אותה צעד אחד צעד
רשיד עודה, שמתמחה במטבח ערבי, עם מקלובה עוף שלא זקוקה לטיגון
אוהבי יינות ים תיכוניים וטבעיים שטרם התוודעו ליוסי יודפת, זה בשבילכם
הרואד טריפ הישראלי האולטימטיבי שוב יצא לדרך. אתם מוזמנים להניף יד ולהצטרף
עמית מלצר היה במקום נמוך בחייו כשהבירה הצילה אותו. נפגשנו כדי לשמוע על הדרך שהוא עבר משם ועד למוסד הבירה שלו מראשון לציון שחוגג שנה בפסטיבל ענק
ההשכמה מעולם לא הייתה קלה יותר, וההחלטה מעולם לא הייתה קשה יותר
מנה חגיגית, מרשימה ופשוטה להכנה שתמיד עושה רושם כשמניחים אותה במרכז השולחן
השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' במתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים צ'יק-צ'ק בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים
טליה לוין חוגגת את הקיץ, עם יין חדש מפורטוגל, אוזו עם זווית ישראלית ושפריץ מארגנטינה
בשיתוף יקב תבור, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פופ אפ היינות הוורודים House of Rose נערך זו השנה השנייה, עם הופעות מיוחדות ומגוון חוויות ורודות
פחות איחור אופנתי, יותר כמו שלוש שנים וחצי של טיזינג צ'יקני כמעט אכזרי, אבל בואו לא נהיה קטנוניים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בכריך, לארוחת עשר או לצהריים, על צלחת עם אורז או סתם ככה לנשנוש. קציצות טונה וירקות שאפשר לאכול בכל מצב
רק להכין אורז לבן כדי שהקציצות המעולות האלו ינוחו עליו עם הרוטב העשיר שהן התבשלו בו ואפשר לצאת לדרך
רחוק מההרס והחורבן של ה"התחדשות העירונית", מצאנו את גרונימן 8, מקום שמגיש יחד עם פיצות וסנדוויצ'ים גם מנה גדושה של רוגע. אם זה כל כך מושלם, מה יגרום לכם לחשוב אם להגיע לשם שוב?
בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית
אשת היין שירה צידון הרימה פסטיבל שכולו יין ישראלי, ג'אז חי ואוכל טוב. אנחנו כבר יודעים מה נעשה בשישי הקרוב
בשיתוף שופרסל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא חייבים לצאת מהבית בשביל ארטיק או גלידה טעימים וצוננים. בקיץ הזה מכינים לבד גלידות ביתיות מפנקות, כמו ארטיק קוקוס, פרוזן יוגורט, גלידה פיסטוק, מגנום ביתי ואפילו טילון תוצרת בית
מחביות וויסקי שחלקן בנות ארבעים שנה ויותר, נוצרו כמויות קטנות של בקבוקים היסטוריים. אם תמהרו, אולי תוכלו לשים יד על אחד מהם
בשיתוף מאפה נאמן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאחר שסיימה את חגיגות יום הולדתה ה-65, מלכת הפילאטיס הגיעה להתארח בסדרת המתכונים "נאמנים למקור" של מאפה נאמן בהנחיית מימי נאמן שייך וחשפה איך היא נראית כך בעשור השביעי לחייה. צפו
השקה קפואה, השקה רותחת ולא מעט הפתעות באמצע: טועמי "חדש על המדף" מברכים
תשכחו מטבעות בצל קפואות שלמדנו לאכול בילדות, ככה מכינים טבעות בצל אמיתיות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
מקרר הקיץ של קמרון דיאז מלא רק בסלטים וב-20 בקבוקי יין משלה - אבל זה לא מה שהעסיק את הצופים
למרות שרואסן ומרסאן מתאימים לגידול באזורנו החם, מעט מאוד יקבים ישראלים מייצרים יין משני הזנים. אורית גרינבוים -לירון על רוסאן-מראסן כחול-לבן
ברוכים הבאים למגדלי בצלאל. הכניסה אינה לציניקנים
הגזמות בבירה, עסקיות בקומה ה-14 וחגיגות יום הולדת שמחות: החדשות הטעימות של ישראל
הבייגל הזה ממכר ממש, הזיתים נותנים ביס הפתעה של מליחות והוא מושלם ככריך או גם ככה בלי כלום. מתכון שלוקח אתכם צעד אחד צעד עד לתוצאה המושלמת
יש פה את כל הירוק המוכר והטוב, ריקוטה במקום שמנת, שמן זית במקום חמאה וגם הרבה תשומת לב
הג'ין שנולד בגינה, הדור החדש של אחד היינות הטובים בישראל והיקב הייחודי שיארח אתכם גם בשבת. אסנת גואטה עם ההמלצות שיעשו לכם סופשבוע נעים במיוחד
עידן בן ברוך הוא לא כוכב אינסטגרם ולא גימיק, אלא תחנת חובה על המפה הטעימה של ישראל
יש לנו הרבה מתכונים מעולים עם פתיתים, אבל את הסיר הזה אתם הולכים לאמץ באופן קבוע
הגיע הזמן לתת לסרדינים את הכבוד המגיע להם, והפסטה הזאת היא מקום טוב להתחיל ממנו
טליה לוין יצאה לחגוג טרום יום הולדת בעיר היפה ביותר בעולם. היה דריסקו
27 שנים של אוכל, ברור שיהיו כאן כמה סיפורים מדהימים
כל מה שטעים ושווה ביומיים שהם הרבה יותר מאוכל טבעוני
הבשלנית שרה כהן מיאמי במתכון נהדר לפאי רועים - עונג צרוף של בשר טחון אפוי עם שכבת פירה תפוחי אדמה מעל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שילוב נהדר של ירקות צלויים עם העסיסיות של הירקות הטריים והכול עם מיקס קינואה שופע חלבון וחומצות אמינו. בדיוק מה שהגוף שלכם צריך
כל מה שטוב ורך במאפה הקובנה התימני, כל מה שטעים בעוגת שמרים עם שוקולד. אינס ינאי מאחדת כוחות במתכון מנצח לקובנה שוקלד אלוהית
אנחנו תמיד מחפשים להגדיל את רפרטואר הסלטים שלנו, כשלעזרתנו נחלץ השף אמיר אסידון עם סלט ירקות קיץ, נבטים ועלי אנדיב, עם טאץ' מתוק של ענבים סגולים