לכבוד החגים: מנות דגים מיוחדות במסעדות
אין ספק שהכוכבים הגדולים של ארוחות החג הם מיודעינו השתקנים. אספנו כמה ממנות הדגים המעניינות והמדליקות ביותר המוגשות כיום במסעדות בישראל
אין ספק שהכוכבים הגדולים של ארוחות החג הם מיודעינו השתקנים. אספנו כמה ממנות הדגים המעניינות והמדליקות ביותר המוגשות כיום במסעדות בישראל
מרגישים שחסרה לכם עוד מנה לערב החג? בדיוק בזמן אנחנו שולפים עבורכם את המתכון שלישי והאחרון מסדרת מתכוני הבשר שלנו עם משפחת שכטר - עוף שלם צלוי בתנור, עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ, עם תפוחי אדמה קריספיים לצדו כמובן
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
יש עוד זמן להכנות אחרונות - יונית צוקרמן עם מתכון מרוקאי אסלי, מתוק ועשיר עם אורז, שפע של פירות יבשים ובצל מקורמל
מלכת הקינוחים - הפבלובה, אמנם נראית מלכותית ומושקעת, אבל היא פשוטה וקלה להכנה וללא ספק משדרגת כל שולחן קינוחים שתוגש עליו
בעידן האינטרנט והרשתות החברתיות, ספרי הבישול נדחקו אמנם מעט הצידה, ועדיין לטעמנו זאת המתנה הכי יפה שאפשר לתת ולקבל לחג, לכבוד ראש השנה סקרנו חמישה ספרי בישול ואפייה שיצאו לאחרונה, ויהוו תוספת מושלמת למדף הספרים שלכם או של מישהו שיקר לכם
אבי ביטון מפעיל את קסמיו ומכין לנו מנה נפלאה של שוקי עוף מבושמות בהדרים עם תבלין סודי ומשדרג, מתכון קליל בתבנית אחת עם שפע של טעמים
מהמסעדה הכי טובה שנפתחה השנה (שניצחה אחת אחרת בנקודות ספורות), דרך המסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב, המסעדה שנולדה השנה מחדש (גם היא מחוץ לתל אביב), הפתיחה העצובה של השנה, וזוועתון השנה. אבי אפרתי מסכם שנה וסוקר את המסעדות שנפתחו בתשע"ט
סדרת המתכונים שלנו עם ביסקוטי לרגל ראש השנה עולה שלב והיום - קינוח של קרם לימון עשיר, מוגש בשכבות על גבי עוגת דבש עם הרבה פירות טריים, מרעננים וצבעוניים
למעלה מ-20 שנים ברציפות מגיעים אלפי אנשים ליריד האוכל בדיזנגוף סנטר ועכשיו, כשהיריד השיק כרטיס טעימות אישי/זוגי, כולל הטבה לגולשי וואלה! NEWS, היה ברור שזאת הזדמנות לשלוח את יונית צוקרמן לסיבוב שכולו תענוג קולינרי צרוף. צפו
אבי אפרתי עם רשימה מעודכנת ושימושית של היינות המומלצים ביותר לראש השנה, מדורגים לפי מחיר, עד 150 שקלים. לחיים!
מתכון שני בהפקת המתכונים שלנו עם משפחת שכטר לראש השנה, והפעם יצאנו עם מתכון לכתף טלה - מנה מרשימה וקלה להכנה, המוגשת לצד אורז יסמין חגיגי עם המון עשבי תיבול
דוכנים חדשים צצים בשוק הכרמל חדשות לבקרים, אבל על דוכן כזה קטן, שמוציא כריכים כאלה מדהימים, במחיר כה מצחיק, המונה לא יכול היה לעבור בשקט
גרסה מפתיעה ומתפצחת של ברק יחזקאלי (בורק) לציזיקי מתפצח שלא תוכלו להפסיק לנגב
קונדיטוריית ביסקוטי עושה זאת שוב עם מתכון נהדר ומרענן לשולחן החג - מלבי חגיגי עם רימונים, נענע ומי ורדים, שאפשר להגיש במנות אישיות ואלגנטיות או בקערה אחת חגיגית
גם השנה התכנסה מערכת וואלה אוכל לטעום ולהכריז על העוגות הטובות ביותר שיש לראש השנה להציע, התחרות לא הייתה פשוטה, אז תעשו הרבה מקום על שולחן החג, הנה זה בא
באיזו מסעדה יגישו לכם חלת דבש ממכוורת בוטיק ואיפה תוכלו ללגום קוקטייל דבש? פרויקט מיוחד לכבוד ראש השנה
משפחת שכטר מכינה לנו לחג מנה קלאסית של רוסטביף סינטה עם ירקות שורש מתקתקים צלויים בתנור. ארוחת חג בלי התעסקויות מיותרות
רגע לפני שעונת החגים נכנסת אל חיינו בסערה יש לנו כמה חדשות אוכל מעניינות במיוחד, פרונטו חוגגת 30 עם מנות איקוניות מהעבר, קפה נורדוי מארחת את אחד השפים המדוברים של התקופה, מסעדת פאסטל מתחדשת בשף ותפריט חדש, ועוד כמה ידיעות שכל חובב אוכל ישמח להכיר
קונדיטוריית ביסקוטי האהובה עוזרת לנו לחגוג את ראש השנה המושלם עם מוס שוקולד ודבש חגיגי ומלא בהפתעות מתוקות, לכם רק נותר לבחור אם הוא יבוא במנות אישיות ומתוקות, או בקערה אחת גדולה ומרשימה
בהרצליה יש לא מעט מסעדות ותיקות שכבר הפכו למוסדות של ממש, אבל יש כמה מקומות חדשים יותר ופחות, שנפתחו בשנה האחרונה, שלא בטוח שאתם מכירים, אבל בטח תשמחו לשמוע עליהם
מירב שיינר-דנצ'נקו מתכוננת לראש השנה עם פאי תפוחים אמריקני משגע עם בצק פריך וקראמבל מתפצח מלמעלה, ומבטיחה שהעוגה הזאת תביא איתה התחלות טובות ומרגשות
במקום בו שכן עד לא מזמן קפה הורקנוס המיתולוגי נפתח בימים האחרונים טימותי, מקום חדש, שעל פי צו השעה מתמחה בקפה דור שלישי, ובקערות (בולס) מוקפדות, הנה כל מה שצריך לדעת לגביו
החלל של מסעדת תל יצחק נעים לישיבה, ואלו בערך המילים הטובות האחרונות שתשמעו מאבי אפרתי על הארוחה שלו שם, אותה הוא מכתיר כאחת מתחתיות החבית היותר קיצוניות הזכורות לו ממסעדות בשנים האחרונות
למי שרוצה להרשים באמת את האורחים שלו בראש השנה מאיר אדוני משתף אותנו איך לעשות את זה כמו מקצוענים - מנה מטריפה של צלעות טלה, לצד קוסוקוס, טירשי וירקות צלויים, אתם הולכים לנצח את החג הזה
כשהמונה רעב הוא יודע לזהות מקומות שבהם אוכלים הרבה, טוב ובזול, אבל בגט כל כך מפנק, מפוצץ בשניצלים עבים, ושקשוקה סמיכה שמחזקת את כל העסק, הוא לא פגש הרבה מאוד זמן
אלירן דיב גדל בבית דרוזי של אוכלי בשר, אבל השבוע הוא פתח את קודארי, מסעדה טבעונית גלילית בתל אביב עם כל המאכלים מהבית רק בפורמט טבעוני
את הפקת המתכונים שלנו עם eats קפיטריה, אחד מבתי הקפה הכי שווים בתל אביב, אנחנו סוגרים עם שני מתכונים לקופסת האוכל האולטימטיבית - צבעונית, מזינה, משביעה וטעימה - ככה עושים את זה
ברק יחזקאלי, הלא הוא בורק, נותן לנו את המתכון המטריף שלו לפוקצ'ה כל כך רכה ואוורירית שאנחנו לא יודעים אם בא לנו לשים עליה ראש ולנמנם או לתת בה ביס (ספוילר: הלכנו על הביס)
כן, זה שוב קורה, ביום שלישי הקרוב נצא שוב כולנו ליום שבתון, נלך לממש את זכותנו הדמוקרטית ומיד אח"כ נשב לאכול משהו, אז מה מציעים, איפה ואיך מצ'פרים את הבוחרים? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
מהאיפוק של מסעדת OPA לעושר הוויזואלי של הגלריה של אלמוג. אלו הן המסעדות שבהן כל ארוחה היא גם חוויה לעיניים ולא רק לגוף
לצאת לאכול טוב לא תמיד מספיק, לפעמים בא לנו את כל החוויה - אלכוהול מושקע, צבעוני ומעניין, עם אוכל קליל בצד שיתכתב איתו בצורה מושלמת, ואווירה קצת אחרת, הנה שלושה מקומות חדשים שיציעו לכם בדיוק את זה
מירב שיינר דנצ'נקו מלמדת אותנו להכין קינוח אנגלי (וולשי ליתר דיוק) נהדר, בלי מיקסר ובלי תנור ועם הרבה טעם
רולדין חוגגת יום הולדת 30 עם ספר מתכונים שמאגד את כל סודות האפייה מיום הקמתה וכולנו נהנים, בחרנו שני מתכונים שאהבנו מהספר במיוחד, קבלו את הראשון - פאי אגוזים מתוק ונוסטלגי
מתכון קל להכנה וטעים בטרוף של אינס שילת ינאי שיעלה בכם ניחוחות של סמטאות מדריד. אחר כך סייסטה
לה רפובליקה ממשיכה לעשות אוכל איטלקי פשוט ובסיסי ללא קיצורי דרך, בהקפדה יתרה ועם כבוד עמוק למקור וזה מצליח לה - נעים מאד לשבת שם, השירות מקצועי ומוצלח והתמחור הגיוני וסביר. יש מעט מאד, אם בכלל, איטלקיות מהז'אנר הזה, שמספקות אוכל ברמה הזאת, שרק תמשיך ככה
אבי אפרתי יצא לטעום את היינות הבסיסיים של יקב רקנאטי וגילה לשמחתו שהמשוואה של זול זה רע לא תמיד נכונה
שף חמי פסקה הוא דור שביעי בארץ וסבתו שולה נולדה על גדות הכנרת. המסעדה החדשה שלו היא מחווה למשפחתו ולמטבח הטברייני עליו גדל, ולא, היא לא בטבריה
רשת "אדום ירוק" עורכת סדרת אירועי בישול עם השפים הכי חמים בשוק ואתם מוזמנים לבוא וללמוד את כל הסודות הכמוסים של המסעדות הכי שוות, ולמי שפספס את המפגש עם שאול בן אדרת סידרנו את המתכון הסודי שלו לשוק טלה צלוי וחגיגי, מושלם לערב החג
אתם שאלתם - אורי שביט עונה, 10 תשובות שיהפכו את החיים הטבעוניים שלכם ליותר קלים והרבה יותר טעימים, ויש בסוף מתכון שבוודאות ייכנס לפנתיאון
עם כל הכבוד למה שקורה בשוק הכרמל, המונה יודע שהסוד האמיתי של השוק נמצא בכלל מחוצה לו, בדוכן הכעכים של שלמה, המקום שיודע לעשות בורקס עלים גבוה-גבוה, כמו האמהות של פעם
באר באנגליה מגיש פיצה ענקית עם רוטב אפונה ותוספות של נקניק, קארי וצ'יפס. "זה הפך למאכל קבוע אצלנו ופופולארי מאוד"
"זה" הוא לא מקום חדש, הוא פועל מול חוף הים של אשדוד כבר 8 שנים, אבל לאחרונה השמועה על ההמבורגרים החדשים והמטריפים של המקום הגיעה עד אלינו, והיינו חייבים לבדוק במה מדובר
מארוחת המיני טעימות של ד"ר שקשוקה ועד לחגיגת הבשרים של המקדש בכפר סבא, אלו ארוחות הטעימות השוות ביותר בישראל
חיפאים? יש לכם הזדמנות לאכול את האוכל של יוסי שטרית קרוב לבית, ואם כבר תפסנו את תשומת לבכם יש לנו גם חדשות טובות מהמאפייה הכי שווה בעיר, וגם - יריד לחובבי היוניקורן בדיזנגוף סנטר ותפריט בייגלים שאי אפשר להישאר אדישים אליו בבנדיקט. פותחים שבוע שני של שגרה
אנחנו עדיין מנסים להתרגל לשגרה, ותמיד רצוי לעשות את זה לצד אוכל מזין וטוב. קבלו את החלק השני בסדרת המתכונים שלנו עם EATS קפיטריה, והפעם - שני כריכים מיוחדים, טעימים וקלים להכנה
ארוחת הערב שלכם מוגשת על... מכסה פח אשפה! מסעדות טרנדיות החליפו את הצלחת המסורתית בכלי הגשה מוזרים כדי לזכות לחשיפה רבה יותר ברשתות החברתיות, אבל דווקא שם לא נרשמת התלהבות
אחרי שעברנו את שבוע הקליטה מחדש (של הילדים ושל עצמנו) מומלץ לנצל את הסופ"ש, להדליק תנורים ולאפות את הלחמניות הממכרות הללו - לארוחת הבוקר של שבת, לטוסטים של ארוחת הערב הבאה, לתת לילדים לבית הספר ואפילו להגניב אחת לעצמכם
חשבנו שתל אביב טעמה וראתה כבר הכל, אבל בית קפה חדש שנפתח באחת החצרות היפות בעיר מציע תפריט על טהרת הצנימים, וכזה באמת עוד לא היה לנו
ברק יחזקאלי (בורק) מלמד אותנו להכין רוטב מושלם, פשוט ומהיר שמתאים במיוחד לפילה דג אבל לא רק, כי את מה שיישאר מהרוטב במחבת לא תוכלו להפסיק לנגב עם לחם טרי