אחרי 13 שנה: מל ומישל נסגרת
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
השפים הטובים בת"א משתתפים בשבוע מסעדות מיוחד עם מנות ספיישל והנחות מפתיעות, פסטיבל קינוחים מתוקים בהוד השרון, מסעדת פקין חוגגת 40 שנות אגרול, ועוד המון חדשות אוכל טעימות. פותחים שבוע ראשון של יולי
גג על שפת הבריכה שמשקיף על הנוף הפסטורלי של גדרה, גג מעולה לשתות בו קוקטיילים אל מול השקיעה של השרון, והגג האורבני החדש של ת"א שמציע ארוחות בוקר שיככבו עוד הרבה באינסטוש שלכם, הקיץ בעיצומו והוא מביא איתו את טרנד הרופטופס בענק, הנה כל הפרטים
החופש הגדול מגיע, המעלות בחוץ עולות ואפשר להכריז שעונת הקניונים נפתחת, אז אם בא לכם להשקיע ולגוון מהאופציות הקונבנציונליות של מתחמי הזלילה, קבלו כמה מסעדות קניונים מושקעות, שמציעות חוויה קולינרית קצת אחרת
ארוחת הטעימות החדשה של רוטנברג מצדיקה נסיעה רחוקה גם אם אתם תל אביבים, המקסיקנית החדשה והשווה של ת"א שאתם לא מכירים, והיוונית שתמיד מספקת לנו את הסחורה. 3 ארוחות שעשו לנו את החודש
מירב שיינר דנצ'נקו משתפת אותנו במתכון קל ופשוט למדי של חיתוכיות דובדבנים, שנותן תוצאה מהירה, יפה וטעימה שכל אחד יכול להכין, ויש גם סיפור יפה מאחוריהן
במסגרת חגיגות התירס של מסעדת קלארו, שיימשכו לאורך כל חודש יולי, תוגש גם בסבוסה על בסיס פולנטה, וכשהמזרח התיכון פוגש את איטליה, מתקבלת תוצאה שאי אפשר לעמוד בפניה, תוסיפו לה כדור גלידה או קצפת וקיבלתם את קינוח הקיץ המושלם
מל ומישל היא אחת המסעדות האחרונות בת"א שמשמרות בנאמנות קסם אירופאי אינטימי מהסוג הישן, למי שמוותר על הקרחנה ומחפש מסעדה נעימה עם אוכל איטלקי מסורתי וטוב - זה ככל הנראה המקום
בטעימת השבוע שמפניות של מותג השמפניות מואט & שנדון, המציין 150 שנה לקיומו ומפיץ, לצד הבלנדים הקלאסיים המוכרים, גם שמפניות ללגימה עם קרח, כן כן...
בעידן האינסטגרם לא מספיק שהעוגה תהיה טעימה, היא גם צריכה להיות מרשימה ופוטוגנית, הנה כמה טיפים שיעזרו גם למי שלא נולד עם חוש אמנותי מפותח במיוחד, להרים עוגה שתקצור מחמאות, נו טוב וגם לייקים
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
טחינה משומשום כולם מכירים, אבל טחינה משקדים עם פיצוחים וגרעינים גרוסים תודו שעוד לא יצא לכם לטעום. אתם הולכים להיות מופתעים ובגדול
עם כל הכבוד לחומוס של אבו גוש, כשהמונה מגיע לאיזור הוא מחפש דבר אחד בלבד - את המעמול של אבו דאוד, כמה משמח לגלות שעכשיו יש לו מקום של קבע שתמיד אפשר למצוא בו מעמול חם מהתנור
שלושת השפים המוכרים ביותר במקסיקו מגיעים לשבוע בישראל, לאכול חומוס, אבל גם לבשל אוכל מקסיקני מודרני מחומרי הגלם המקומיים שלנו ב-3 המסעדות הלוהטות של הרגע. למה הם פה, מי הביא אותם, ומה הם הולכים להכין לנו לאכול? כל התשובות
אם גם אתם מצאתם את עצמכם מחפשים מסעדה טובה לכל המשפחה בזכרון יעקב, תנו צ'אנס למסעדת מנואלה המחודשת, אשר התאחדה עם מסעדת קוצ'ינה והתמקמה במבנה אבן יפהפה במדרחוב הכי קסום בארץ
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בכל רחבי הארץ פועלים בשני העשורים האחרונים עשרות פאבים איריים. קבלו שבעה מומלצים במיוחד
קבוצת האימפריאל עושה זאת שוב ופותחת על שדרות רוטשילד גינת אפרטיבו משגעת, מלגו ומלבר מציגה ספיישל ערבי פורטוגל, שבוע הקוקטיילים יוצא לדרך עם מגוון פעילויות ודלאל משיקה סלסילת פיקניק עם שמפניה איכותית, גבינות ומבחר מאפים. חם, תשתו משהו
בעוד רוב בני הנוער בארץ עסוקים בימים אלו בחגיגות היציאה לחופש הגדול, אורי שחף, לירן אליהו, וקתרין לוקיאנוב, בני ה- 16 מתכוננים לנסיעה שלהם לתחרות הבינלאומית לדבוראים צעירים שתתקיים בסלובקיה בתחילת החודש הבא, מה זה בכלל אומר ולמה זה כ"כ חשוב? הנה הפרטים
הכירו את "משפחת שכטר" מסעדת בשרים חדשה שעושה מטבח אמריקאי בהשראת יהודי ברוקלין, עם נתחי בשר מהמעשנת ותוספות כמו סלט תפוחי אדמה במיונז וחזרת, חלה לוהטת עם ממרח סלק חריף ואפילו פשטידת אטריות מעושנת, לחיים (במבטא אמריקאי)!
מסעדת ביסטרוק בקיבוץ חצור מגישה אוכל אמיתי וראוי לכל המשפחה, ללא התחכמויות מיותרות, בתמחור שפוי ובאווירה נעימה, נחזיק אצבעות להמשך הצלחתו של המקום הסופר סימפטי הזה, ונשמח לחזור
ותרו על שום כתוש: ברשת מיהרו להכריז על השיטה המהירה הזאת לקילוף שום כטריק משנה חיים. בעזרת סכין קטנה ומעט מיומנות תוכלו לקלף שיני שום מהקליפה תוך שניות - או שאולי בעצם רק תפצעו את עצמכם?
יקב כישור הוא מפעל מרגש ומחמם לב, אבל מעבר לכך יודעים לעשות שם יינות טובים, הטעימה הנוכחית, ובה שבעה מיינות היקב, ממחישה זאת מאד
אחרי שגרם לתל אביבים לנהור לפרדס חנה באוטובוסים, עידו פיינר, השף של רוברטה וינצ'י פותח הפעם בהרצליה הישנה את רוברטה'ס בורגר, המבורגריה מגניבה עם חומרי גלם מוקפדים במיוחד וכמה הפתעות לא צפויות בין הלחמניות
יום הסושי הבינלאומי הוא מבחינתנו רק תירוץ לענות על השאלה הנצחית - איפה אוכלים סושי טוב באמת? יש לנו תשובה, או יותר נכון - 14 כאלה, הכינו את הצ'ופסטיקס
ביום-יום קובי רובין לא אוכל אוכל אסיאתי, אבל כשהוא מגיע לשוק הכרמל ומוצא שם שני דוכנים תאילנדים זולים ושווים זה לצד זה, ועוד כאלה שתאילנדים אוכלים בהם, הוא מוכרח לבדוק במה מדובר
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פסטו זריז ועז טעם של כוסברה, אגוזי מלך, פלפל ירוק חריף ושום. לא משנה לאיזו מנה תבחרו להוסיף אותו, תזכו לשדרוג מיידי
קיט קט ורוד משוקולד רובי, ממרח בטעם עוגיות שוקולד צ'יפס, משקאות אנרגיה מפתיעים של שוופס ולחמיות צבעוניות בוורוד ובירוק. טעמנו כל מה שחדש על המדף וחזרנו עם המלצות
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם בלוטות הרוק שלכם מתחילות לעבוד במרץ כשאתם שומעים שמות של מנות כמו אספנחי, צ'יבורקי קופטי וחרצ'ו, הכתבה הזו מוקדשת לכם
צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בכל יום ראשון של חודשי הקיץ, שוק אוכל עולם האהוב חוגג 3 שנים עם המון חידושים והפתעות, מל ומישל חוגגים 13, OPA מתחדשת בתפריט קיץ פירותי, סוהו משיקה מנות הודיות, וחגיגות יום הסושי במסעדות, ריכזנו לכם את כל מה שחם וטעים במקום אחד
השבוע סוף סוף מצאנו את הג'חנון המושלם, התאהבנו בקפה טרומפלדור החדש וחזרנו לאהבה החיפאית שלנו כדי לאכול את הקיץ בצלחת. 3 המלצות למנות שעשו לנו את השבוע
עוגות הפיננסייר הנהדרות הללו, מבוססות על חמאה מזוקקת, שקדים ופירות של קיץ, והן אינן מצריכות יותר מדי מאמץ, מלבד השלב שבו צריך לאכול אותן ולהתמודד עם חוסר היכולת לעצור
אבי אפרתי נותן צ'אנס חוזר לריפאבליק מהוד השרון ומוצא את עצמו מתגעגע לבינוניות מהפעם הקודמת, ככל שהלכה הארוחה והתקדמה זה נעשה חד משמעי ומצער - זאת פשוט מסעדה לא טובה, ואם צריך הוכחה חד משמעית היא נמצאת בסטייק
אבי אפרתי לוגם מיינות לה ז'אמל מדרום צרפת שמספקים תמורה טובה מאד לכסף, וחלקם אף כשרים
יום הפלאפל הבינלאומי הוא הזדמנות מעולה לבדוק איפה נמצא הפלאפל הטוב בארץ, אבל הפעם אנחנו נותנים לכם להכריע, הצביעו בעד הפלאפל שאתם הכי אוהבים, ועזרו לו לזכות בתואר הפלאפל של המדינה. פספסנו את הפלאפל שלכם? כתבו לנו בתגובות
שבוע הספר שיחל היום, הוא הזדמנות מצוינת לציין ספרי בישול ואפייה נהדרים שיצאו השנה, קבלו חמישה מתכונים מתוכם שאהבנו במיוחד וצאו לחפש אותם בדוכנים
בשיתוף חומוס אחלה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יניב גור אריה, השף של חומוס אחלה, מלמד אותנו איך להפוך את מנת החומוס הפשוטה למנת שף, בארבע דרכים שונות ויצירתיות, כל אחד יכול
החל משבוע הבא ייצא לדרך פרויקט chef to chef, במהלכו 10 שפים מובילים, אשר שודכו לזוגות, יתארחו זה במטבח של זה, ויבשלו "גב אל גב" מנות איקוניות האחד של השני. כל הפרטים ואיך משריינים מקום לאירועי האוכל הלוהטים של החודש
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ברק יחזקאלי משדרג את ארוחת הבוקר עם סמות'י על בסיס יוגורט, בננות, שקדים ופולי קקאו וגם מציע כמה שדרוגים לאמיצים. אם יש לכם ילדים בבית תתכוננו לחיסול מהיר
בדיוק בגבול שבין רמלה ללוד, מגלה המונה את פינת מן, שם עושים בגט חם וטרי מהתנור עם ירקות חמים על הפלאנצ'ה, קבבים ביתיים ושמנמנים ונקניקיות מרגז חרפרפות, אם יש מדרגות לגן עדן הן כנראה יוצאות מכאן
השבוע אמנם התחיל ביום שני, אבל זה לא אומר שנוותר על לעדכן אתכם בכל מה שחם וטעים השבוע, כי אנחנו לא מכירים הרבה דרכים להתמודד עם החום חוץ מלאכול טוב, ואם גם זה לא יעזור, אז יש גלידות חדשות בטעמים של ארוחת בוקר
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בעשור האחרון הוקמו בישראל עשרות מבשלות בוטיק. בחלק מהן אפשר ליהנות לא רק מבירה משובחת, אלא גם מארוחה מצוינת
תמיד סביב חג השבועות אנחנו נזכרים שרוב הזמן אנחנו יכולים להסתדר מצוין בלי בשר, ושהאוכל החלבי מפנק לא פחות (אם לא יותר), אז לא משנה מה הסיבה שלכם - הנה 8 מסעדות חלביות ברחבי הארץ ששווה להכיר
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
לכבוד שבועות, הלא הוא חג הגבינות מבחר מותגים השיקו מהדורות חלביות ומיוחדות, הנה כל מה שאתם צריכים לחפש בסיבוב הקרוב שלכם בסופרמרקט לקראת החג
לכבוד שבועות יערכו היום ביקב תשבי יריד צבעוני ומלא בטעמים, בין דוכניו יהיה גם דוכן טארטים פירותיים ומשגעים, קבלו טעימה מתוכו עם שני מתכוני עוגות נהדרים - לקראמבל תפוחים ולעוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירות העונה
אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים, חושף כאן את המתכון למאפה הכי טעים שתאכלו כנראה בחיים - גאלט תרד וארטישוק עם עוד מלא הפתעות נהדרות בפנים. עקבו אחר כל השלבים בוידאו ותפתיעו את כולם בערב שבועות
אבי אפרתי יצא לרחרח מה נעשה בימים אלו בסנטה קתרינה, אחת המסעדות הסימפטיות בשטח, שהאהדה אליה והפרגון לתומר אגאי, השף העומד בראשה, הן כמעט בגדר קונצנזוס
אבי אפרתי לוגם מיינות יקב טפרברג, יינות עם נטייה ברורה לעולם החדש שברובם מספקים תמורה ראויה לכסף
אנחנו נמצאים בישורת האחרונה של ההכנות לקראת חג שבועות, וזה בדיוק הזמן לשלוף את התותחים הכבדים - ואנחנו מתכוונים כמובן לקראנץ המלוח של קונדיטוריית ביסקוטי, במילוי גבינת מנצ'גו ופלפלים קלויים. ליגה אחרת
ביומיים הקרובים ייערך במתחם שרונה פסטיבל הטבעונות הגדול, עם תצוגת תכלית מרהיבה של כ-100 דוכנים של מסעדות טבעוניות, מסעדות ידידותיות לטבעונים, יצרניים טבעוניים ועוד. קבלו מקבץ של המנות הכי מעניינות שתוכלו לאכול בפסטיבל, וזה רק על קצה המזלג
בשיתוף חומוס אחלה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסתבר שלהכין חומוס בבית זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים, השף של חומוס אחלה, יניב גור אריה, מזמין את נועה רוזין הפעם למגרש הביתי שלו, ונותן לה (ולכם) טיפים להכנת החומוס המושלם