טעימות של יינות הסירה הטובים בעולם
אבי אפרתי בסדרת טעימות של יינות וידאל פלרי מדרום צרפת הגדלים בגבעות הזהב סביב עמק הרון ומתאימים דווקא לעונת הקיץ
אבי אפרתי בסדרת טעימות של יינות וידאל פלרי מדרום צרפת הגדלים בגבעות הזהב סביב עמק הרון ומתאימים דווקא לעונת הקיץ
נועה לוי, השפית של קזינו סן רמו, עושה שילוב מקורי ואפילו קצת חצוף (בקטע טוב) בין המטבח האיטלקי והערבי עם מנה מפתיעה של ארנצ'יני פריקה, על גספצ'יו קר
באופן מפתיע, דווקא היום, באמצע הקיץ הלוהט, חל יום האבוקדו הבינלאומי, אז לרגל החגיגות תעשו מאמץ למצוא אבוקדו טוב (כן, יש דבר כזה גם בקיץ), ותבחרו איך בא לכם לחגוג. הנה 10 הצעות
ג'וי גארדן, מסעדה חדשה שנפתחה בימים האחרונים בפארק הלאומי ברמת גן, מפיחה חיים קולינריים במקום שבו היו עד עכשיו בעיקר עצים וברווזים
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ברק יחזקאלי (בורק) מלמד אותנו איך להשתמש בשאריות הפירה כדי להכין פאי דייגים - מתכון משגע לנתחי דג ים ברוטב עגבניות פיקנטי עם שכבת פירה קטיפתי מעל
המונה מגיע לפרדס חנה ומגלה את הטורקיה על חורבות החומוס המיתולוגי של האיזור, כראוי למיקום המחייב הוא מוצא שם מנה של בורקסביח לפנתיאון
רחוב דיזנגוף מתחדש עם קיטו קאטו, איזאקיה חדשה עם כל הדברים שאנחנו אוהבים מיפן כמו סושי, ראמן ומה שביניהם, הנה כל הפרטים
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בית קפה שהוא גן עדן לילדים, בר גיימינג ראשון מסוגו בישראל ומסעדת בופה שניתן לרכוש בה בגדי מעצבות ורהיטים עתיקים. הכירו את המסעדות שמאמינות כי אוכל משובח זה רק חלק מהסיפור
המגנום בר חוזר לנמל ת"א לכבוד הקיץ, תל אביב חוגגת יום הולדת 110 עם ארוחות שוות במחיר מיוחד, 3 מקומות אוכל שאהבנו במיוחד סוגרים דלתות, ועוד הרבה חדשות. הנה כל מה שצריך לדעת השבוע
ביסלי וואסאבי, במבה במילוי אייסשייק תות, עוגיות שוקולד צ'יפס חדשות וטעמי שוקולד קייציים, טעמנו כל מה שחדש על המדף וחזרנו עם מסקנות
3 ארוחות מעולות אכלנו השבוע - ברחוב אכלנו את מנת השווארמה הטובה ביותר בת"א, בגבוה אכלנו את אחת העסקיות היקרות אך האיכותיות בעיר, ובין לבין חזרנו למסעדה שנמצאת בדיוק באמצע בין שתי אלו, והיה לנו כיף כמו תמיד. קבלו 3 המלצות מכל הלב
מירב שיינר-דנצ'נקו ממשיכה לסרב להדליק את התנור, ואנחנו רק מרוויחים מזה, הפעם היא מפנקת איתנו עם עוגיות קקאו ושיבולת שועל קרות שאינן מצריכות אפייה, ואפילו הילדים יכולים להכין אותן לבד
חופי תל אביב הם האטרקציה הלוהטת ביותר בחודשי הקיץ החמים, אבל הישראלים כבר מזמן לא מסתפקים בצ'יפס עייף ושניצלונים, והמסעדנים מיישרים קו בהתאם, 4 מסעדות שנפתחו לאחרונה לצד החופים, ינסו לספק לכם גם אטרקציה קולינרית, באווירת ריזורט ועם הרבה כחול בעיניים
אבי אפרתי מגיע למשפחת שכטר, התשובה החולונית למסעדת אלבמה, שמציעה מסלול משתלם במיוחד לחובבי הבשר. התוספות אכזבו אותו, ההצעה לזרוק את השאריות בשמפיניירה הצחיקה אותו, והקינוחים ביאסו אותו, אבל אנחנו כאן כדי לדבר על הבשר
בשיתוף BLEND, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סצנת הבירה בארץ הפכה בשני העשורים האחרונים לתוססת במיוחד עם עשרות מותגים מקומיים חדשים, היפתחות לטרנדים עולמיים דוגמת בירה ללא אלכוהול ויצירת פסטיבל שהמשקה הפופולרי במרכזם. כך התפתחה תרבות הבירה בישראל
אבי אפרתי טועם את יינות וילה מריה הניו זילנדיים, נציגים מובהקים של עולם היין החדש, ונותן בהם סימנים
החום הכבד השורר בחוץ הוא תירוץ מעולה לסקירה של חוות אורגניות ומשקים אשר ידאגו לכם לסל ירקות טרי, ישר מהאדמה, בלי פערי תיווך והכי חשוב בלי לצאת מהבית, הנה 8 אופציות נהדרות כאלה שיגרמו לכם להרגיש הרבה יותר טוב עם מה שאתם מכניסים הביתה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא משנה מה הטמפרטורה בחוץ, למאפה טרי עם מילוי של גבינות אף אחד לא יכול לסרב, הקונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו להכין את זה כמו שצריך
המונה מגיע לסון רון, שיפודיה חדשה עם ניחוחות הודים בת"א, כי לפעמים גם לו מותר לעוף על עצמו ולאכול שיפוד בנאן חם וטרי מהטאבון
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ברק יחזקאלי מלמד אותנו איך להכין פירה מושלם מתפוחי אדמה, כזה שכשאוכלים אותו מרגישים כאילו ענן קטיפה נמס לנו על הלשון, זה בדיוק המתכון הזה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין דוכן לדוכן - חמארת דגים חיפאית, מסעדה הודית וותיקה ואותנטית ומסעדת אוכל רחוב שמגישה כריכים מושלמים, הן רק חלק מהמסעדות שמזמינות אתכם להניח לרגע את הסלים וליהנות
חמש קצביות מובילות בארץ מתאחדות לארוחת המבורגרים חד פעמית, הסועד הנודד מרימים סעודה בקונספט של אוכל רחוב, שוק אוכל שלא כדאי להפסיד בבנמינה, ועוד כל מיני דברים שכדאי שתדעו שקורים השבוע
יום הגלידה הבינלאומי הוא תירוץ מצוין בשבילנו לסקור את הטרנד הכי חם, כלומר קר, של השנה - גלידת הסופט-סרב, או כמו שכולנו חוטאים וקוראים לה "גלידה אמריקאית", אז איפה אוכלים, באיזה טעמים ובאילו צבעים? הנה כל הפרטים
הרי הפירנאים ידועים כיעד תיירותי אידאלי מופלא לחובבי טבע אבל אנחנו ביקשנו לבדוק מה יש לאכול שם, ומצאנו חמש אטרקציות קולינריות לתייר הפודי
מירב שיינר-דנצ'נקו עדיין מסרבת להדליק את התנור בחום הזה, הפיתרון: טאקו פאי תפוחים שמכינים מטורטיות קנויות וזורקים לשמן עמוק, תוסיפו כדור של גלידת וניל ליד ואתם מסודרים
תשכחו מהתדמית שהייתה לכם על ירושלים, בתקופה האחרונה הפכה העיר למעצמת קינוחים מטורפת, החל מקינוחים פריזאים קלאסיים ועד אחרון הטרנדים באינסטוש, בואו איתנו לסיבוב מתוקים בבירה
L28 איננה עוד מסעדה, בים הפתיחות השגרתי וחסר המעוף של סצינת המסעדות המקומית, הקונספט שנבחר למקום, כחממה לכשרונות צעירים, מלבב; את המושכות לחודשים הקרובים קיבל השף הצעיר גבריאל ישראל, שללא ספק מוכיח שהוא ראוי להן
אבי אפרתי לוגם יינות אדומים מעמק הרון שבדרום צרפת, כאלו שניתן ללגום בהנאה גם בקיץ החם של ישראל
הסברס, פרי צמח הצבר, שעכשיו שיא עונתו, הוא פרי מתוק ועסיסי שהגיע הזמן להעלות לו קצת את המניות, הוא משתלב נהדר בקינוחים, סלטים, שייקים וסורבטים, ואחרי שתנסו אותו לא תבינו למה בעצם לא ניסיתם עד עכשיו
מקדונלד'ס ובורגראנץ' השיקו השבוע במקביל את הגרסה שלהן להמבורגר טבעוני, שלחנו את עמית סלונים הטבעוני חובב הג'אנק לראש בראש אימתני, אז מה תעדיפו, ידידינו הטבעונים, קציצה קרה שבילתה על הגריל עם בשר, או קציצה שטוגנה בשמן עמוק עם צ'יפס?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקערה הצבעונית שכבשה את העולם מגיעה אלינו, היא מזינה, יפה, טעימה בטירוף, ומורכבת מחמישה מרכיבים בלבד - ארוחת הקיץ האולטימטיבית
אם במקרה נפלה עליכם המוזה והמזגן עובד על המקסימום, קחו לעצמכם שעתיים, הכינו כמות גדולה של קציצות שאפשר וכדאי להקפיא ואתם מסודרים לשבועות הקרובים, קבלו כמה כללי זהב להפשרה ומתכונים בטוחים להצלחה
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אז מה אם כל העולם אוכל את הצ'יפס שלו עם קטשופ ומיונז, אחרי שתכינו את המטבל הזה תגלו שהם פשוט טועים
המונה לא ידע בכלל על קיומה של העיר מודיעין עילית, אבל אחרי הפלאפל שאכל שם כנראה שלא ישכח אותה לעולם, אחרי הכל רק בפריפריה אפשר למצוא פלאפל ענקי ונהדר בתוך תחנת לוטו שהיא גם פיצוציה
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
טרנד הבשרים המעושנים מתפשט במהירות. הכירו את המסעדות שבהן העישון מותר ואף רצוי
נכון שתמיד האוכל בפרסומות נראה מגרה במיוחד וגורם לכם לרצות לאכול אותו? סרטון ויראלי שעלה באינסטגרם חושף כיצד המפרסמים הופכים פירה תפוחי אדמה לגלידה שבא לנו ללקק
לירי לאונג' החדשה ברשפון משיקה ארוחות בוקר כמו שאנחנו אוהבים, בטרקלין חוגגים בארוחת בשר יפנית, איפה חוגגים את יום הבסטיליה, והאם טעמתם פעם פיצה תאילנדית? הנה כל מה שצריך לדעת השבוע
עוד שבוע עבר וגם הפעם אכלנו 3 ארוחות נהדרות שהפכו את החום לנסבל יותר, קבלו אותן
מירב שיינר-דנצ'נקו מפנקת אותנו עם מתכון קליל לטארט על בסיס עשיר של אגוזים ומעליו מלבי קר ומענג עם סירופ מייפל ופירות יער שירעננו לכם את הסופ"ש הלוהט
רק שלושה חודשים עברו מאז הפתיחה של מסעדת הסלון של אייל שני בניו יורק, והשף מצליח לעורר מחלוקת גם בקרב האמריקאים, זה התחיל עם ביקורת קשה על המחיר של מנת עגבניה וממשיך עם מכתב איומים אנטישמי
לא בנינו על מקוריות וייחוד במסעדת טאטאמי החדשה ברמת אביב, גם לא על נאמנות ממשית למקור, רק קיווינו שלא יירדו שם נמוך מידי בחנופה לטעם הקהל המקומי, האם זה יותר מדי לבקש?
אבי אפרתי לוגם יינות רוזה איכותיים מפרובנס, אשר הולכים נהדר בחום יולי - אוגוסט הישראלי
אוהבים לאכול עוגיות? מחשיבים את עצמכם כמומחים לשוקולד צ'יפס? אם אתם חושבים שכן ונמנים על ה-90 אחוזים מהאוכלוסייה שאוהבים שוקולד - לא תרצו לפספס את משרת החלומות הזו
אחת המנות המפורסמות והאהובות ביותר של מסעדת לה רפובליקה היא מנת הפולנטה, בעיקר עכשיו, כשבגינה האורגנית שבבעלות המסעדה, נקטפים מדי יום קלחי תירס עדין ומתקתק מזן יפני ("Super Sweet"), אשר משתלבים בה נהדר, קבלו מתכון ראשון מתוך הפקה איטלקית משגעת
נסיעה מקרית לחיפה חושפת בפני המונה את יעקב קבב, המקום בו מפנקים בפיתה דשנה שסוחבת גם קבב וגם מרגז, יחד עם סלטים נהדרים, והכי חשוב - לא גורמים לך להרגיש פראייר
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין תענוג גדול יותר מתפוחי אדמה קריספיים בטיגון עמוק, השף ברק יחזקאלי (בורק) חושף את המתכון שלו לפוטטוס מושלמים, רק תעקבו אחרי הכללים ואתם מסודרים
כשתוכניות האוכל שולטות במסך, והורים שהם פודיז מגדלים ילדים שאוכלים סושי וראמן, זה רק מתבקש שבחופש הגדול הנוכחי יהיו לא מעט קייטנות שעוסקות באוכל, הנה כמה כאלה שידאגו שעד ספטמבר כבר יהיו לכם שפים קטנים בבית
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכל המכורים לשינויים, אלו שאוהבים בכל פעם לגוון ולהיות מופתעים. אתם שבחיים לא תשתו את אותה בירה יום אחרי יום - הכירו את המקומות שאתם חייבים לבקר בהם
מתחם משאיות האוכל של ירושלים חוזר לכבוד הקיץ עם מנות רחוב של המסעדות הכי שוות בבירה, בגורדוס לא מחמיצים הזדמנות לחגוג את יום השוקולד, וברולדין החליטו להקדים את חנוכה ליולי, עם קולקציית סופגניות משוגעת. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת השבוע
הם לא דורשים אפייה, לא סכינים ולא אש, כדורי שוקולד הם המתכון האולטימטיבי להעסקת ילדים בחופש הגדול, אז בואו נחגוג את יום השוקולד בגדול - עם ארבע גרסאות נהדרות לכדורי השוקולד האולטימטיביים