שלוש יינניות נכנסות לבר
שש מעצבות אופנה ושלוש יינניות, התארחו בבוקר שישי אחד, בבר היין היפואי 'הגפן'. מירה איתן הייתה שם ומצאה כמה רגעים של אסקפיזם
שש מעצבות אופנה ושלוש יינניות, התארחו בבוקר שישי אחד, בבר היין היפואי 'הגפן'. מירה איתן הייתה שם ומצאה כמה רגעים של אסקפיזם
לשנה טובה יותר, אבל בעיקר לחיים
כן, זה המבורגר חדש בתל אביב. כן, הוא שווה את זה
הכי טעימה, הכי מצליחה, כזו שצריכים לאפות בקלות ובהצלחה גם אם אתם לא הטיפוסים האופים והכי חשוב - הילדים מטורפים עליה
כי אולי זה מה שישאיר מאחורינו סופית את השנה האומללה הזאת | עדכונים שוטפים
מרק מיסו יפני עם קוביות טופו מתובלות, אטריות ופטריות שיטאקי, בלא יותר מ-10 דקות הכנה, מושלם כשאין זמן ורוצים ארוחה מהנה ומושקעת
האירוע המסורתי, הוורמוט הצרפתי, והלמברוסקו האמיתי, שיכניסו אתכם כמו שצריך לסוף השבוע האחרון של השנה
כל מה שהיינו צריכים עכשיו, והרבה יותר מזה
ורודים, מבעבעים, חזקים, הכול הולך: טועמי חדש על המדף החליפו שנה
מתכון פשוט וקל למרק הכי טעים בעולם - מרק ירקות עשיר של השף נשאת עבאס, שבזכות תוספת קטנה ומפתיעה של עלי זעתר טריים, מתקבלת מנה אדירה
סינבון, סינרול או בכלל שושנים? למי איכפת, הם רכים ונפלאים במיוחד והפעם במלית מטריפה של סילאן וטחינה גולמית מתובלים בקינמון כמובן
בספר הבישול של רותי רוסו "ספר המתכונים שכל בית צריך", בין המון מתכונים נפלאים, מצאנו מדריך שלם ומפורט להכנת חמין מושלם בבית, ורק חיכינו שמזג האוויר יתקרר קצת כדי לשלוף אותו, אנחנו יודעים מה אנחנו הולכים להכין ביום שישי
מתכון למרק הכי אהוב שיש. את הגזר, הדלעת והבטטה צולים לפני כן בתנור עם טימין למיצוי טעמים, ואז מבשלים עם ג'ינג'ר, סלרי ובצל. המשקיענים יכולים להגיש בתוך לחם
סברינה אמנם ממותגת כקינוח מהאייטיז אבל עם מתיחת פנים קלה היא תסחט כל מחמאה אפשרית מהאורחים. הקונדיטור לירן גרודה מפגיז בקינוח היי אנד
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כלל מספר אחד הוא שתמיד יהיה במקרר סיר עם אורז מבושל. עכשיו אפשר לתקתק כל מיני ארוחות מהירות
הגיע הזמן לחשוף את פרצופו האמיתי של תות השדה. תותים הם לא פירות יער והנקודות הלבנות-צהובות שעליהם הן בכלל לא זרעים. אז מה למעשה אנחנו אוכלים?
טליה לוין נזכרת בחבר שעזב אותה בערב השנה החדשה, מארחת חברה בבר יין תל-אביבי וממליצה על כמה יינות שיעזרו לכם להתחיל את השנה ברגל ימין
אורית גרינבויים-לירון, ממשיכה ללוות את העשייה של שלושה יינות מבית גידול וותיק ומנוסה. כתבה שנייה בסדרה
השאלון האינטרנטי שסוף סוף שמחנו למלא
לכמה רגעים טובים ונדירים, דלת הזכוכית מצליחה להותיר את החדשות בחוץ, והמציאות שבפנים זולגת קצת אחרת. מה צריך יותר מזה עכשיו?
הסוד לארטישוק הממולא של אילה ג'ני טמון במילוי הבשר העשיר ובמעטפת הסולת שמעשירה אותן ואת מרקמן ומאפשרת ספיגה מושלמת של הרוטב
אתם ממש לא חייבים לצאת וללקט את הפטריות שצצו להן אחרי הגשם, כי את המרק החלומי הזה מכינים קצת אחרת
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שילוב של עוגת קרפים מושחתת עם עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית, זה בדיוק מה שהנפש זקוקה לו במזג האוויר הזה. ליאור משיח הופכת זיכרונות מניו יורק לקינוח מדהים
השוקולטייר רונן אפללו מתגעגע לטעמי הילדות ומכין קרמבואים מושקעים בגירסה ביתית - שוקו-וניל קלאסי, תות-בננה, וגם אחד עם גנאש שוקולד לבן ומריר
לרגל השקת הנראות החדשה, קובי קלייטמן מביא את סיפורה של קרלסברג, המבשלה ששינתה את עולם הבירה לנצח. מסתבר שזו לא רק הבירה הטובה בעולם
עם לחמניה עם סוד מקצועי, רטבים מיוחדים שנעשים במקום וסמאש בורגר מנתחים מובחרים, הסמטה רוצה לעשות לתל אביב את מה שעשתה לצפון הגליל
אי אפשר לעמוד בפני לחם שום, זה בדוק, עכשיו בתיה שורק לוקחת את זה צעד אחד קדימה, ממלאת אותו בגבינה, וכורכת אותו למאפה חגיגי, שכל מה שבא זה לתלוש ממנו חתיכה
השף-קונדיטור אלדד שמואלי עושה המון כבוד לשפע החורפי שמניבים עצי ההדר. אנחנו לא יכולנו להישאר אדישים לטארט הקלמנטינות ומיד ביקשנו את המתכון
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כי חמין ממש לא חייב להיות מסובך ומפרך
מה שנחשב בעבר כאוכל של עניים מקבל היום מקום של כבוד בכל מסעדה, ובצדק
'טייסטינג רום' ויקב בנימינה מזמינים אתכם לחגוג שנה חדשה באווירה אינטימית, עם אוכל טעים ויינות נהדרים. המחיר יפתיע אתכם
קובי קלייטמן מציין את חג המולד עם העוגה האיטלקית שאי אפשר לעמוד בקסמה, ומשדך לה יינות וליקרים ישראלים
הפיתה ששברה (ופילגה) את הרשת
לנסות לשמוח, לנסות לחייך, לנסות לנסות
מקום של שמחת חיים, בימים שכולנו חייבים קצת ממנה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם עם בולגרית וגם עם גבינות ומעל זיגוג מטריף. משתמשים בקמח תופח לתוצאות מהירות ומקבלים רוגלך חמים עם גבינות נמסות
מי לא אוהב שניצל לארוחת הצהריים? תמרה אהרוני מלמדת טריק מדליק שיחסוך לכם זמן וכלים מלוכלכים ובסופו תתקבל ערימת שניצלונים שחומים, טעימים ועסיסיים שילדים אוהבים
לרגעים שבהם אין כוח רצון לצאת החוצה אל הקור ומתחשק משהו מתוק
קר? גשום? סוער? זה לא מה שיגרום לנו להפסיק לשתות בירה. הכירו את בירות החורף המיוחדות של מבשלות הקראפט הישראליות
בשיתוף השף הלבן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם אתם כאלו שפתאום רוצים נשנוש מתוק, תוכלו להכין אותו בקלות בביתכם, וכך לוודא שתמיד יש משהו זמין בהישג ידכם
אנשי החורף, כמו צבי טריגר, אוהבים פירות הדר. הם אוהבים גם אבוקדו. הפעם אנחנו נותנים להם הזדמנות ליהנות מכל העולמות
עסקיות לקרניבורים, קוקטיילים שעושים הומאז' למדריד ומאפייה קטנה אך מפתיעה: החדשות הטעימות של ישראל
חיבוק ישראלי חמים שכולנו צריכים
כי אולי היה צריך מישהי מחוץ לתל אביב כדי להכניס קצת היגיון, וטעם, לתוך הפחמימה
לפעמים בדיוק כשמתחשק להעמיד סיר מרק על אש, מתגלה האמת המאכזבת - נגמרו הירקות. מה עושים? פותחים מזווה, שולפים אפונה יבשה ויחד עם בצל ושום שיש תמיד בבית, מכינים מרק עשיר ומשגע
תחתית פאי פריכה, מילוי פאדג' מייפל ושוקולד לבן עשיר ומתקתק וציפוי של פקאנים - מירב שיינר אופה חיתוכיות שמאוד קשה לטעות אתן
שמונה ימים של נס, שנה של דיאטה
מתכוננים לסופשבוע חורפי, עם בירות טריות, פיצות מעולות, יינות מנחמים וסינגל מאלט במהדורה מוגבלת
מסיבות גדולות אולי לא יהיו השנה, אבל אולי דווקא משום כך, למי שמחפש רגע אחד של יוקרה, שקט ותקווה, מומלץ להכיר את בית השמפניה מואט-שנדו ולהשתדרג למחלקת העסקים של החיים
הסערה המושלמת של ויראליות, ריאליטי ובוריטו