המטבח של רמה - שווה את המאמץ?
מסעדת המטבח של רמה בגלגולה הנוכחי פתוחה כעת לארוחת ערב אחת לשבוע, בה תשלמו 286 שקלים לאדם, אבי אפרתי נסע בפקקים בשביל לשבת כמעט ארבע שעות לארוחת ערב, האם זה היה שווה את זה?
מסעדת המטבח של רמה בגלגולה הנוכחי פתוחה כעת לארוחת ערב אחת לשבוע, בה תשלמו 286 שקלים לאדם, אבי אפרתי נסע בפקקים בשביל לשבת כמעט ארבע שעות לארוחת ערב, האם זה היה שווה את זה?
בשיתוף מסעדת הגראז', הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד יום ההמבורגרים הבינלאומי הזמינה מסעדת גראז' את אוהבי הקציצה הפופולרית בעולם לממש את הפנטזיות ולהרכיב את ההמבורגר הכי טעים ויצירתי. שלחנו את רז זלצרמן לתחרות כדי לטרוף קצת, ולספר לנו מי זכה בזכות ההמבורגר הכי מיוחד ומוגזם
אבי אפרתי לוגם מיינות יקב מדבר המקומי
האקדמיה ללשון עברית מעלה לדיון את הרגלי התזונה השונים, כבר לא רק אוכלי כל, צמחונים או טבעוניים, יש גם דְּגוֹנוּת, יַמּוֹנוּת ופירותנות, אז איפה אתם על הסקאלה?
בשיתוף חומוס אחלה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שאלנו אתכם לאיזה עוד חומוס שביל החומוס צריך להגיע - ולכם לא היה כל ספק שאנחנו פשוט חייבים לבקר אצל עוזי בנתניה, ובכן, היה שווה כל ביס
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למסיבה, ליום הולדת, ליד הקפה או סתם בלי סיבה, שירה נוסבוים מהבלוג "מנסה במטבח" מסדרת אותנו עם מתכון לקאפקייקס שוקולד מעולים ופשוטים שכולם אוהבים
בשיתוף IBBLS, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פסטיבל Tanqueray Garden, שנחגג לראשונה בישראל, מגיע לסיומו בגטסבי שבירושלים וביום חמישי (20.6) בשעה 21:00 הבר מספר 1 בבירה יהיה המקום הכי שמח בארץ. מה מחכה לכם? קבלו הצצה לאירועים הקודמים
אין ספק שנושא ההמבורגר הוא עניין רגיש, לכל אחד יש את ההעדפה שלו וקשה להשלים עם בחירות שונות משלך. ובכל זאת, לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי הנה רשימה של ההמבורגרים הטובים ביותר שתל אביב יודעת להציע, העיר שבה יש הכל ובסוף תמיד אוכלים המבורגר
ציון מהסביח של ציון בשוק התקווה, מזכיר למונה את הפרק המיתולוגי מסנייפלד, נו ההוא עם המרק, אבל ברגע שהוא נותן את הביס הראשון בסביח עיג'ה לא אכפת לו יותר מכלום
קובה בפיתה, מסעדה חדשה במחנה יהודה, מגישה יותר מ-10 גרסאות של קובה, כולן ממתכונים של סבתא סלימה הכורדית, יש גם סיגרים במילוי בשר ועלי גפן ממולאים, ומנת דגל אחת של קובה בפיתה כמובן
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מחפשים בנרות מסעדה כשרה למהדרין שבה תוכלו ליהנות מארוחה איכותית באמת? יש לנו כמה רעיונות בשבילכם.
כל יום הוא יום ההמבורגר בשבילנו, אבל ביום שלישי הקרוב מציינים את יום ההמבורגר הבינלאומי, וזה הולך להיות טעים במיוחד, איפה אוכלים, כמה ומה, הנה כל מה שאתם צריכים לדעת השבוע
רשת גלידריות הבוטיק וניליה פתחה בשבוע האחרון סניף חדש, וניליה סופט-סרב אשר מגיש גלידה רכה (או בכינוי שהודבק לה כאן בארץ - גלידה אמריקאית), בטעמים מופלאים ובסטנדרטים של מסעדת שף, קבלו את המאכל שהולך לשגע את האינסטגרם שלכם בקיץ הקרוב
לכבוד חגיגות העשור של מסעדת ג'מילה המרוקאית, ולקראת הסופ"ש פינק אותנו שף המסעדה במתכון לדג מרוקאי חריף עם פלפלים, עגבניות ושום. לא לשכוח חלה, כן?
דוחול ספאדי, השף לשעבר של מסעדת דיאנא חזר לבשל; אבי אפרתי מגיע לעוד, המסעדה החדשה שלו, מוצא בה את הלאבנה הטובה ביותר שאכל בחייו, חומוס נפלא, קבב טלה על גבול הפלילי ושושברק מושלמים, נכון יש עוד בעיות, ועדיין - המוכתר הבלתי מעורער של האוכל הערבי שוב כאן
אבי אפרתי לוגם מהיינות החדשים של יקב ברקן, ויקב הבן - סגל, ומוצא יינות מפתיעים אשר מספקים תמורה ראויה ואף נדירה למחירם הנמוך. לחיים!
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בת חן דיאמנט לוקחת את מאפה הרוגעלך, האהוב ביותר בכל הזמנים ונותנת לו טוויסט מעודכן בזכות מלית של שוקולד לבן ואספרסו, אל תיבהלו משלבי ההכנה, זה לגמרי שווה את התוצאה
שכונת ואדי ניסנאס החיפאית היא סיור האוכל האהוב על נעמה סובול, חיפאית מלידה ובעלת הבלוג תרבות אכילה. אחרי בילוי במחיצתה של יום שלם, בשכונה הכי שווה בחיפה, אנחנו לגמרי מבינים למה, קבלו הצצה לאזור הקולינרי הכי שווה שלא הכרתם
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמתחשק משהו מתוק וקפוא, ברק יחזקאלי מכין בכמה דקות ובלי רגשות אשם, חטיפים קטנים עם יוגורט ופירות שאהובים גם על הקטנים וגם על הגדולים
המונה מוצא סיבה טובה להרשם לאוניברסיטה - מנת המוסקה המרשימה ביותר שאכל מוגשת בבית הסטודנט בבאר שבע, במחיר ששווה נסיעה יומית לבירת הנגב
זאכי, טעים בערבית, היא מסעדה חדשה שנולדה מחברות ותיקה, בלב שכונת פלורנטין, עם אוכל ערבי ביתי, אמיתי ומסורתי, מקציצות חומוס, דרך מנסאף אנטריקוט ועד מקלובה. אתם הולכים להיות מאוד רעבים בעוד 3...2...1...
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ניחנתם בתאווה בלתי נשלטת לבשר איכותי ובתיאבון שלא יודע גבול? בשנים האחרונות מסעדות בשר רבות יודעות איך לגעת בלב הישראלים, ומציעות מסלולים של הגשה כיד המלך עם נתחים איכותיים וניחוח מגרה חושים. הכירו חמישה מקומות שכל קרניבור חייב לבקר בהם
פסטיבל הבראנצ'ים Black Morning by Beanz חוזר בסוף החודש, ואנחנו החלטנו לחגוג את הארוחה הכי כיפית ביום עם שני מתכונים לשקשוקות יוצאות דופן
כן, אבל רק ליום אחד בו הוא מתארח בבאנה, שיראל ברגר הטבעונית תמיד, מארחת כמה ברי מזל לארוחה אינטימית בביתה, לעומת זאת יש ארוחת בשרים על האש ללא הגבלה במקדש, הילולה יוונית ביאסו ובראנץ' מפנק בסיטארה. פותחים שבוע חם
עוד רגע לא תוכלו להימלט מריחות העשן שיעלו מהמדורות, וגם אם בחרתם שלא לחגוג בקומזיץ, יעלה בכם דחף בלתי נשלט לתפו"א מדורה ומרשמלו צלוי, אז הנה 3 מתכונים שחוגגים את החג הכי דליק, מבלי לצאת מהבית
ארוחת Eatwith בלתי נשכחת, הסושי החיפאי שהוא בגדר ביקור חובה והמנה התל אביבית שחוגגת את האביב במלוא הדרו. הנה 3 מנות שעשו לנו את השבוע קצת יותר טעים
למי שאין סבלנות לחכות שתפוחי האדמה יצאו מהמדורה, או שרוצה להגיע מוכן מהבית, הנה מתכון קל ופשוט להכנת נשנושי תפוחי אדמה טעימים ומשביעים במיוחד
בשיתוף IBBLS, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ג'ין נחשב למשקה האולטימטיבי להכנת קוקטיילים ואירועי פסטיבל Tanqueray Garden בישראל מגיעים לזלמה בבאר שבע (יום חמישי 30.5) שבו יפנקו אתכם בג'ין טנקרי וקוקייטלים שעושים שמייח
השף שגב משה יודע איך להפוך את האוכל הפשוט ביותר לכזה שאנחנו פשוט מתים לטרוף, קבלו את המתכון שלנו לכבדי עוף על מג'דרה בשלל תבלינים ובצל בגריל
שחקי שחקי, המקום החדש של יהלומה לוי, הוא בר סימפטי עם אוכל לא רע, למרות שרמת האוכל לא תמיד אחידה, קונספט הבילוי מוצלח במיוחד ולא יקר שם, וזה בהחלט מספיק בשביל להישאר בסביבה לעוד זמן רב, וגם לגרום לנו לחזור
בטעימת השבוע שישה יינות מהיקב הפרטי של יעקב אוריה, יינן סקרן ומחונן, שמרתק לעקוב אחר פועלו ומענג לטעום את יצירותיו
האיש שאחראי למהפכה הקולינרית שהתחוללה בשוק התקווה בשנה האחרונה, ממשיך לפתוח מקומות, והפעם - דוכן קטן, שמתמחה בשתי מנות מרוקאיות בלבד, אבל וואו, איזה מנות
זה שיום העצמאות מאחורינו לא אומר שאנחנו לא יכולים להתפנק על קבבונים מפנקים גם בסתם יום של חול, מנה משפחתית נהדרת, עם ירקות צלויים בצד. שגב משה מלמד אותנו איך לתקתק צהריים משפחתי בכיף
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בא לכם על מאפה משובלל, מתוק ועסיסי? הסינרול של בת חן דיאמנט בול בשבילכם. הוא אוורירי, מתוק ועם פקאנים שמתפצפצים בפה ויספיק לכל המשפחה
בשיתוף חומוס אחלה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שביל החומוס ממשיך בדרכו ועוצר בחומוס אל עבד אבו חמיד בעכו, המכונה גם החומוס הכחול, וחוץ מסיפור מקסים תמצאו כאן גם טעמים עכואיים יוצאי דופן
שאלת השאלות שמקבלת משנה תוקף בשבוע האירוויזיון היא לאן לוקחים תיירים בתל אביב לאכול? בדיוק לשם כך הכנו רשימה של מסעדות שמייצגות מטבח ישראלי, החל מאוכל רחוב וגלידה ועד מסעדות שף. כי הדרך לליבם של התיירים עוברתם בקיבתם
בשיתוף שטראוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ברק יחזקאלי מכין כיסוני גיוזה ממכרים מבצק יוגורט רך ונוח לעבודה במיוחד וממלא אותם בהתאמה בתרד עם חמאה, פרמז'ן וצנוברים. ביסים מענגים שמשלבים בין מזרח רחוק לים התיכון
המונה מתגלגל לערד שם הוא מוצא פלאפל משביע ונהדר במחיר מצחיק ונשבע שיחזור לטעום פלאפל עם ביצת עין, כן, יש דבר כזה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדה רוסית שמפיקה פסטיבלי ג'אז, הופעות של מוזיקה גיאורגית על הכרמל וערבים תורכיים בשוק הפשפשים - מסעדות מפתיעות שמספקות את השילוב המושלם בין ארוחה משובחת למוזיקה חיה
בשיתוף חומוס "אחלה", הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יום החומוס שמצויין היום זה זמן מצוין להכיר לכם 6 חומוסיות נהדרות ברחבי הארץ שאנחנו אוהבים במיוחד, אז בכמה מהן יצא לכם לאכול?
השבוע הבינלאומי של ישראל מתחיל ותל אביב לא מביישת את המוניטין הקולינרי שלה עם פסטיבל תל אביבeat ועוד עשרות אירועי אוכל ואלכוהול ברחבי העיר. קודם לאכול ואחר כך לשיר, כן?
השף האיטלקי ג'ובאני ראנה וכלתו אנטונלה מבשלים יחד פסטה כבר עשרות שנים וכעת הם חושפים את הטעות שכמעט כולנו עושים בזמן הכנת פסטה - ואת הדרך להכנה נכונה שבה כולם יחשבו שנולדתם באיטליה
האירוויזיון הוא האירוע הגדול ביותר שהיה כאן מזה הרבה זמן, וההתרגשות הגיעה גם אל כמה מהמותגים המובילים שמיד ניצלו את ההזדמנות להשיק מוצרים במהדורות מיוחדות שחוגגות את ישראל, את תל אביב ואת המוזיקה. פריטים לאספנים!
התקופה הזאת בשנה עוררה אצל מירב שיינר -דנצ'נקו געגוע, שבא לידי ביטוי עם קרעפלך במילוי תפוחי אדמה, שאף אחד לא יכול להישאר אדישים אליהם, והפעם זאת לא קלישאה
יום העצמאות זאת הזדמנות מצוינת להצדיע למאכל הכי ישראלי - החומוס, וממש במקרה בשבוע הבא נחגג גם יום החומוס הבינלאומי; הרשת הוותיקה בית הפול תציין את המאורע עם חגיגת חומוסים צבעוניים כמותם עוד לא ראיתם, ואנחנו מיהרנו להשיג מתכונים שיעשו לכם את החג
מנה ותיקה ואהובה של חומוס, פול וביצה. לא משנה אם בסיבוב או בניגוב, זה הכי טעים שיש
הספירולינה, הנחשבת לאחד ממזונות העל הפופולריים ביותר, משתלבת באופן מופלא עם החומוס וביחד יוצרים מנה שהיא כל כך טעימה ומזינה שהיא יכולה בקלות לזכות בתואר גיבורת העל של המנות
אחד השדרוגים המושלמים למנת החומוס הוא הסלק המתקתק. גם טעים, גם בריא וכל כך יפה שאי אפשר להישאר אדישים אליו
רגע לפני שאתם בדרך לקצב, מתכוננים לקראת המנגל הגדול, ורגע לפני שאתם מתפתים לקנות שוב את אותם נתחים משעממים שתמיד כולם מביאים, איש הבשר אלי אטדגי רוצה שתכירו 5 נתחים פחות שגרתיים שכדאי לבקש מהקצב
בשיתוף IBBLS, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בחודשים מאי ויוני יעברו שבעה ברים ברחבי הארץ עיצוב מחדש כחלק מפרויקט טנקרי גארדן, שמגיע לראשונה לישראל. הכירו את הג'ין המעולה שמסובב את העולם ואת הברים המקומיים, שיספקו לבליינים שפע קוקטיילים ואווירת גינה מיוחדת