פשוט אך גאוני: כך תאכלו נקניקייה בלחמנייה בלי להתלכלך
סרטון ויראלי חשף שיטה מיוחדת לפיזור הרטבים על הנקניקיה שגורמת להם לשקוע לתוך הלחמניה במקום ללכלך לנו את הידיים. הסרטון צבר מעל 2.4 מיליון צפיות ברשת - וגם אתם חייבים לראות

סרטון ויראלי חשף שיטה מיוחדת לפיזור הרטבים על הנקניקיה שגורמת להם לשקוע לתוך הלחמניה במקום ללכלך לנו את הידיים. הסרטון צבר מעל 2.4 מיליון צפיות ברשת - וגם אתם חייבים לראות
יסלח לנו ג'יימס בונד על השימוש במילה השחוקה "פודי" אבל נראה לנו שלרגל יציאת סרטו ה-25 במספר, הגיע הזמן להוציא אותו מהארון ולדבר על אהבתו לאוכל טוב. אז רגע לפני שאתם רצים לקולנוע, זה הזמן למרתון סרטי ג'יימס בונד, עם כמה מאכלים בהשראת הסוכן 007
איילה ג'ני מכינה לשבת סיר של קציצות דגים וסולת מרוקאיות ברוטב פלפלים אדום פיקנטי, והשידוך לחלה טרייה מעולם לא היה מתבקש יותר
ביסטרו מיכאל הפכה בשנים האחרונות לתחנת חובה קולינרית למטיילים חובבי אוכל בגליל המערבי, באיזור בו היא נמצאת אין לה כל תחרות. אבל האם היא גם שווה שתסעו אליה במיוחד?
אבי אפרתי סוקר מנעד רחב של יינות מיקב זנאטו שבצפון מזרח איטליה; החל מיינות בארדולינו עממיים, לבן גבוה, אדום מתוק ועד גראפה מצויינת, כולם מספקים תמורה ראויה למחיר. שווה להכיר
כמו אביו-מולידו, איאן פלמינג, גם ג'יימס בונד היה אלכוהוליסט של ממש, והוא אפילו מודה בכך. הסרט החדש הוא הזדמנות טובה לסקור את המשקאות שעיצבו את דמותו של השתיין הקולנועי המפורסם. 007 היא בטח לא רמת האלכוהול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החגים מבשרים את בואה של העונה הקרה וזה הזמן ליהנות ממנה כמו שצריך: יונית צוקרמן עם מתכון נהדר של מרק ירקות וקטניות עשיר שמתאים במיוחד לסתיו ולחורף
בא לכם (או לילדים) צ'יפס ממש כמו של מקדונלד'ס? שף חושף את המתכון הסודי שלו להכנת צ'יפס שלדבריו זהה לטעמו של הצ'יפס האהוב ממקדונלד'ס - וזה ממש לא מסובך
בציר 2021 מתקרב לקיצו. מירה איתן, שהביאה במהלך הקיץ את החדשות והתחושות הכי לוהטות מהשטח, מסכמת עונה מאתגרת במיוחד בשיחה עם קובי ארביב, יינן יקב רקנאטי
עודד (הנודד) וייס, צלח את מסכת הבירוקרטיה, טס לטוסקנה, איטליה והתארח ביקב פיצ'יני, היצרן של אחד מיינות הקינאנטי הנמכרים ביותר בעולם. זה נגמר עם שיר של לאה גולדברג
בשיתוף ZAP rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אוכל, מוסיקה וחברים - הקונספט המנצח של מסעדת כולנו באשקלון הזכיר לנו כמה התגעגענו לשמוח כמה שיותר ביחד, מכל הלב. הכנו את התו הירוק ויצאנו לבלות ולאכול טוב
שוק טלה בתנור במינימום מאמץ - נתח איכותי וטוב בעל טעם עדין לא זקוק להרבה עבודה, רק תנו לו את הטיפול הנכון, ויש לכם ארוחת חג מושלמת לכל המשפחה (ויש גם טריק של עשבי תיבול מטוגנים שאתם חייבים לאמץ)
העובדה שאתם מטיילים עם ילדים לא אומרת שאתם צריכים להתפשר על הבחירות הקולינריות שלכם - קבלו 5 אופציות חיפאיות (ועוד אחת מחוץ לעיר) להעביר יום כיף משפחתי וטעים (!) בעיר הלוהטת של התקופה
אתם בדרך לצפון ועוד לא סגורים על ענייני האוכל והשתייה? טליה לוין יצאה למסע קולינארי סובב כינרת, מצאה ברז גינס בטבריה וחזרה עם כמה המלצות שתרצו לשמור גם לטיול הבא
אתם רוצים להכין פיצה ביתית אבל התוצאה יותר מדי דומה לפיצה קפואה? אל דאגה - יש דרך להשיג תוצאה מושלמת והיא קשורה להגדרות של התנור ול"נשק סודי"
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוד לא מצאתם את המתכון המנצח שלכם לפוקצ'ה? תשמרו לעצמכם טוב טוב את המתכון לפוקצ'ה של יוגב ירוס, שלכבוד החג מתקשטת בענבים ותאנים (אבל תשמח לקבל על עצמה איזו תוספת שרק תרצו)
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קפה אסמבלאז' הוא חלק מקומפלקס עוטף של מלון בוטיק בבניין לשימור בן כ-100 שנים, גלריית אמנות ומרכז תרבות צעיר ושוקק. התפריט העונתי מורכב ממנות פיוז'ן מתחלפות ומלאות אופי
למרות המראה המפואר שלה, היא הרבה יותר פשוטה להכנה ממה שנדמה לכם
התקופה הנוכחית היא ללא ספק תור הזהב של הקונדיטוריות והמאפיות, דווקא עכשיו כשכולם מחפשים בילוי קליל באוויר הפתוח, זה הזמן לתפוס קפה ומאפה מושקע, לסור לחלקת הדשא הקרובה (כל ההמלצות כאן בפנים) ולהנות מרגעים ראשונים של סתיו
האם הדרך הנכונה לאכול המבורגר היא להפוך אותו? אנשים שניסו מעידים שזה משדרג את חוויית האכילה, מונע מההמבורגר להתפרק ומתוספיו להתפזר על הצלחת - ואפילו משפר את הטעם
ימי הקיץ הקשוחים כבר מאחורינו ושי עוד קצת זמן עד שיתחיל החורף (גם כן חורף). אין זמן טוב מזה לארוז כמה דברים טובים לאכול ולשתות ולצאת לפיקניק בחיק הטבע. מה תשתו בפיקניק? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, עם מפה משובצת וסל של המלצות
נטלי שפריר מייבאת שישים יינות טבעיים, משמונה עשר יקבים בגיאורגיה, אוסטריה ואיטליה. מירה איתן שמעה ממנה מה הופך יין לטבעי וטעמה תשעה יינות מרתקים. טבעי שתרצו לקרוא את זה
אדם הזמין מגש פיצה והשאיר לשליח הודעה על הדלת: "אין לי כסף לטיפ. אנא קח משולש פיצה". זו הייתה התגובה המפתיעה של השליח ושל הצופים בטיקטוק להודעה הזאת
זה התחיל כמו מערכת יחסים מבטיחה במיוחד, בתקופת הסגרים זה היה הקשר הכמעט בלעדי שלנו לעולם שבחוץ, אבל בחודש האחרון הרגשנו שמתגלעים סדקים, עד שהגענו לרגע האמת בו אנחנו נאלצים להכריז - וולט, שברתם לנו את הלב, מגיעה לנו התנצלות
"בגוש דן, קל יותר למכור יין מאשר בפריפריה, ולכן כל חנות שמקדמת את תרבות היין מחוץ למרכז מתקבלת בברכה." מירה איתן ביקרה בחנות יין חדשה בנתניה וחזרה הביתה עם בקבוק ששבה את ליבה
יקבי כרמל מרחיבים את פורטפוליו המותגים ויוצאים בשיתוף פעולה אסטרטגי במסגרתו יפיצו את יינות יקב ארזה, לרבות יקב היוצר. העסקה טעונה את אישור רשות התחרות
בשיתוף יינות ביתן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים להשקיע עם מנת בשר סופר איכותית ומרינדה שגורמת לכם ללקק את האצבעות? חן מזרחי מציעה לכם מתכון שאפשר להתאים בדיוק לטעם שלכם ולהמם את השולחן כשאתם מגישים אותו
דור משה מכין עוגיות חמאה וקינמון במראה מושלג שנמסות בפה. נהדרות לשבירת הצום ביום כיפור ולכל יום אחר בשנה
בכירי ענף היין והאלכוהול הישראלי, מסכמים את המגמות הבולטות של שנת תשפ"א. נאמר זאת כך. אם גם לכם נראה ששתיתם בשנה שעבר יותר מאי פעם, אתם ממש לא טועים
מסרבים להיכנע לקורונה: מקריית מוצקין ועד אילת, שלושה מקומות חדשים (ועוד אחד מחודש) שכדאי להכיר ולהוסיף למסלול הטיולים הקרוב שלכם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחם ביתי עשיר באנרגיה, שתרצו להתחיל איתו שנה חדשה, להזין בו את הגוף לפני הארוחה המפסקת של יום כיפור וגם למלא איתו מצברים עם שבירתו של הצום
כמה נשים הגיעו לסדנת הטעימות של גלנמורנג'י במוזיאון הוויסקי? פחות ממספר הביטויים שנטעמו. מירה איתן חושבת שיש עוד לאן לשאוף, וחולקת רשמים
בשיתוף ZAP REST, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המוני ישראלים בחרו השנה (כאילו שהייתה ברירה) להישאר ולטייל בארץ בתקופה הזו של החגים וכידוע זה לא באמת טיול בלי איזו עצירה טעימה. אז קבלו את ההצעות שלנו מצפון עד דרום למסעדות שוות בדרך לטיול או חזרה
תבשיל דגים מרשים, מלא בטעמים ובירוקים, שאינו דורש הרבה עבודה או זמן בישול ארוך. פשוט זרקו לסיר, ואל תשכחו להתארגן על חלה
תזמון מושלם, שילוב מושלם, מתכון מושלם. לפעמים הכול מתחבר
למה הוא מושלם כשרוצים להכין דג, איך מחממים משהו בלי לקבל כוויות קור וחום במקביל ומה עושים כשרוצים להכניס פנימה שתי צלחות בבת-אחת?
כמה המלצות שיעזרו לכם לצלוח בקלות את תקופת החגים, החגים השניים והגשרים. וודקה בטעמים? גלידה? יין? לא חשוב הסדר. העיקר שנגיע לגשר ונעבור אותו
ביקשתי אקסטרה חריף. קיבלתי חיוכים שרק בדיעבד הבנתי את מהותם, ומזגן שמשום מה הפסיק להשפיע
גיא אריש הוא הבטחת ענק עם פוטנציאל בשמיים. האם הוא כבר בשל להוביל את המסעדה?
פירות השלום מדובאי, פיאסטה ספרדית בפריזר וגם חלה סופ"שית עם קצת יותר מצפון: טועמי "חדש על המדף" חגיגיים
שנה שנפתחת עם תבשיל מהבית של ניר מסיקה, ממשיכה עם מנה מג'ורג' וג'ון ומסתיימת במתוקים (ובקפה) לא יכולה להיות רעה
פותחים שנה טובה עם שלוש אופציות אלכוהוליות בטעמי תפוח, שיעזרו לכם לצלוח בקלות את ארוחות החג
הסדרה הוותיקה של יקב רמת הגולן, עברה מתיחת פנים כדי להתאים את עצמה לקהל צעיר ומעודכן יותר. זיו לנצ'נר עם כל הפרטים ועם תשובה לשאלה שבכותרת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אינס חושפת את הסוד הכמוס של סבתה - האורז העשיר, הצבעוני ומלא ההפתעות שנכנס בדרך כלל לתוך הממולאים, מקבל כבוד כמנה בפני עצמו, ואפילו לא צריך לעבוד קשה בשביל זה. אנחנו יודעים איזו תוספת תכינו בחג הזה
אנחנו מודים שהמהלך הזה התחיל ברגל קצת שמאלית. אנחנו גם הראשונים להודות שהוא עובד
למרות שזה נראה ככה, אין כאן טכניקה מיוחדת
חיים כהן לא מפחד לדבר, לא הולך להתקפל ולא מתכוון לנוח בקרוב, אם זה במסעדה, בהפגנות או בקמפיין החדש. רק בבקשה תנשמו עמוק לפני שאתם מתכוונים להתפוצץ פה
האוכל הערבי הטוב ביותר, הלוקיישן שעצר לנו את האוויר, זאת שיש לה פוטנציאל וגם ראש ממשלה עם תשוקת הישרדות מחליאה
ימי השניצלים האחידים (והכתומים) עברו ברובם מהעולם. עכשיו הגיע הזמן לפנק, ולנסות להזכיר לחיילים את הבית
עוגות של הרגע האחרון, מארזים של הרגע האחרון, אלכוהול של הרגע האחרון וגם פתיחה חדשה בדובאי שלא מתחשבת בחג: החדשות הכי טעימות בישראל