אין אוקטוברפסט? אין דבר! יש מספיק בירה טובה מגרמניה
האוקטוברפסט לא התקיים גם השנה. כדי להתגבר על האכזבה, ליאור בלמס הרים פסטיבל אלטרנטיבי, עם הבירות הגרמניות שבכל מקרה לא היו משתתפות בפסטיבל

האוקטוברפסט לא התקיים גם השנה. כדי להתגבר על האכזבה, ליאור בלמס הרים פסטיבל אלטרנטיבי, עם הבירות הגרמניות שבכל מקרה לא היו משתתפות בפסטיבל
מותג וויסקי חדש מארץ השמש העולה נחת בישראל. עודד וויס, שפך אור על חלק מהפרטים שהיצרנים בחרו להסתיר, התגבר על הדעות הקדומות, ובסופו של דבר נהנה מוויסקי יוצא דופן, במחיר משתלם במיוחד
איך שומרים על הדלעת לאורך זמן? איפה מאחסנים? מה ההבדל בין דלעת יפנית לדלעת תאילנדית? ואיזו דלעת מתאימה לאיזו מנה? המדריך המלא לכל מה שרציתם לדעת על דלועים והתביישתם לשאול
בר יין חדש נפתח. לא בבן יהודה, לא באור עקיבא ובטח שלא באור יהודה. בר יין חדש נפתח באבן יהודה. בשורה משמחת עבור כל השותות והשותים של המושבה, אזור השרון ועמק חפר כולו
היו כאן לא מעט הצהרות על "חור בקיר", דוכן "מחתרתי" ו"עד שנגמר", אבל אוכל כזה לא דורש יותר מדי דיבורים
הם קטנים יותר, אווריריים יותר, מתהדרים בציפוי שווה ובמילוי מפנק; הדונאטס הפכו בשנים האחרונות ממוצר נחות החביב על שוטרים בסדרות אמריקאיות למאפה הטרנדי של התקופה. ביקרנו במפעל שמוביל את המהפך ונתנו ביס בשני הדונאטס החדשים שנחתו השבוע בישראל
אין כמו ביקור בחנות יין כדי להתגבר על הדכדוך שמביא איתו המעבר לשעון החורף, אבל חנות אחת לא הספיקה לה. טליה לוין ביקרה בשלוש חנויות יין תל-אביביות וחזרה עם המלצות קניה שכדאי לאמץ
פולנטה היא מאותן מנות שסובלות ממוניטין של מנה מסובכת, כשבפועל, מלאכת ההכנה פשוטה למדי. אסף שנער מחוות צוק מגיש את הגרסה החורפית העשירה, שמשלבת פטריות ודלורית
בדרך כלל, עיון בתפריטה של מסעדה איכותית כשרה מפגיש מיידית את הסועד החילוני עם כל מה שחסר בו, אבל דריה החדשה של הלל תוואקולי היא לא פחות מנס
אבי אפרתי לוגם מיינות יקב יתיר הוותיק, השוכן בדרום הרי יהודה, ומוצא יינות בעלי עושר פירותי, אלגנטיות ומוחצנות
אימאל'ה ואבאל'ה: מומחית המתוקים אלואיז הד שיתפה את 738 אלף העוקבים שלה באינסטגרם במתכון פשוט ומגרה במיוחד ללזניית נוטלה ולוטוס - מחמישה מרכיבים בלבד. אתם חייבים לנסות את זה
בשיתוף תנובה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו להכין כריך איכותי שאפשר לאכול במהלך היום בעבודה, בלימודים או אפילו בבית כשרעבים פתאום. הנה כמה הצעות מעולות עם גבינת טל העמק, כולל כריך עם תותים. בתיאבון
"משחק הדיונון" הכתה את צופי הטלוויזיה בעולם בתדהמה, כשהפכה לסדרה הנצפית ביותר בתולדות נטפליקס. האמת? חובבי אלכוהול היו צריכים להיות הראשונים לזהות את הפוטנציאל
כולנו חולמים על פסטה מושלמת כמו במסעדה, כשבפועל רבות הפעמים שהתוצאה הסופית לא יוצאת מספיק טעימה. מגזין טיים פרסם טיפים של שפית על 9 דברים שאתם עושים ממש לא נכון כשאתם מכינים פסטה. עקבו אחר ההוראות לפסטה המושלמת
יפית אלפרסון אלמליח, אחת המנהלות של 'גמאני' - העמותה לסרטנים נשיים, מספרת לטליה לוין על הדרך שעשתה מההתמודדות האישית עם המחלה אל ניהול העמותה, ועל שיתוף הפעולה בין 'גמאני' לבין אחד היקבים המובילים בישראל
ביקור באירוע הטעימות השנתי של חברת הפצת יין הגדולה בישראל, הפגיש את מירה איתן עם יינות חדשים של יקבים וותיקים ומוערכים. אם זה העתיד של ענף היין הישראל, הוא נראה לא רע בכלל
הרחוב מוזר, המיקום מוזר ומישהו חייב לספק הסברים על השלטים והתנורים, אבל מתי בפעם האחרונה קניתם עונג שבת ב-14 שקלים?
מיונז בקפה. כן זו לא טעות - חברת הלמנס שמתמחה בייצור מיונז הציעה להוסיף את הממרח לקפה וגרמה לאנשים לחסום אותה ולהתעצבן: "זה פשוט אלימות טהורה". גם אחרי הסערה בחברה סירבו לקחת צעד אחורה
עונת הבראנצ'ים החלה, והחיפוש אחר ארוחת הבוקר המושלמת לא מסתיים אף פעם, בכל סוף שבוע נסקור כאן מקום אחר שמגיש את הארוחה החשובה של היום, והפעם על השולחן - בראנץ' "שוק לוינסקי" החדש של מסעדת דלידה
התמונות שהועלו לרשתות נראו מבטיחות, רזומה השפים מדבר בעד עצמו, והסלט הירוק אותת שדברים טובים בדרך, אבל אז הגיעה מנת הלוקוס
הפרסומת החדשה של גולדסטאר, גרמה לה להרגיש כמו הסבתא רבא של עצמה. אז כמו הצעירה לנצח שהיא באמת, טליה לוין התנחמה עם לגימה של קוניאק והמשיכה ליין שעטף אותה כמו שמיכת טלוויזיה בגשם הראשון
חושבים שאתם יודעים הכל על סינגל מאלטים? תנו לפדרו חימנז לחדש לכם, עם סיפורה של אחת המזקקות הפחות ידועות והיותר מעניינות שתוכלו למצוא
בכל עונה זה קורה לנו מחדש: אנחנו נהנים מחצי אבוקדו טעים ואת החצי השני זורקים כי הוא הופך בשל מדי לפני שאנחנו מספיקים לאכול אותו. הנה 3 שיטות פשוטות ויעילות לשמירה על טריות האבוקדו כדי שהטעות הזו לא תחזור על עצמה
ירושלים כבר לא רק של זהב, היא גם של תכלת - וולט השיקה השבוע את שירות המשלוחים שלה בעיר הבירה של ישראל, והנה 10 המלצות חמות מאיתנו על כמה משלוחים שהיינו שמחים לקבל עכשיו
יצרני ישראלים ישתתפו השנה בתערוכה שמארגן מגזין היין המוביל Wine Spectator. בתערוכה יציגו יקבים מכל העולם, שיינותיהם זכו בציון 90 ומעלה בטעימות שקיים המגזין
יש חומרי גלם שהכי כיף לאכול כשקצת מתחיל להתקרר, ועוד יותר כיף להכין מהם מרק סמיך, עשיר ומהביל. בדיוק בשביל זה אספנו לכם 3 מתכוני מרקים שכולם עושים כבוד לעונה הקרירה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת ROOTS היא מסעדת שף כשרה באחד החללים הכי מדהימים שיש - מצודה עתיקה בעכו. איך נראה החלום הקולינרי של יהודי, מוסלמי ונוצרי? בדיוק ככה
אחרי שביררה מהו חוש הריח ואיך הוא עובד, מירה איתן שוחחה עם כמה מבכירי הייננים בישראל, על ארומות, טעמים, ענבים, שמרים חביות והקשרים ביניהם. רוצה לדעת איך מגיעים ריחות של שוקולד, בננות והדרים ליין שלנו? הכתבה הזו היא בשבילך
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שני חומרי הגלם האהובים כל כך על מבוגרים וילדים, חוברים יחד לארוחה שלמה שעושה מינימום בלגן במטבח - נתחי עוף וכרובית שיוצאים מהתנור בציפוי פריך
"המקירוגל והתנור רק יהרסו אותה": משתמשת טיקטוק חושפת את השיטה שלה לחימום פיצה שהשארתם במקרר ומבטיחה שרק כך תוכלו ליהנות שוב מטעמה המקורי. אתם חייבים לנסות את זה בבית
הישג בינלאומי ליקבי כרמל וגאווה ישראלית: ציונים מרשימים במיוחד ממבקר היין האמריקאי ג'יימס סאקלינג. בציון הגבוה ביותר בסקירה, זכה 'כרמל, לימיטד אדישן 2017', עם 94 נקודות
כמו כל שנה, בחילופי העונות, אנחנו מחליפים גם את העדפות היין שלנו והולכים על יינות רכים, עשירים ומתובלים. או בקיצור: יינות סירה. או שיראז. תלוי את מי שאלתם
רוצים להכין את ממתק הקרמל הקוריאני מהסדרה "משחקי הדיונון"? כל מה שאתם צריכים זה 2 מרכיבים פשוטים ולעקוב אחר המתכון והסרטון
לא, אין כאן שניצל. עכשיו בואו נדבר על כל הדברים שכן אפשר להכניס לתוך הסנדוויץ' הענקי הזה
אהבתם טעם מסויים של גלידת בן אנד ג'ריס ואז גיליתם שהוא כבר לא מיוצר? אתם יכולים להתנחם בביקור בבית הקברות שיאפשר לכם להיפרד ואולי אם תבקשו יפה תזכו לחידוש של הטעם המת
טיול רגלי הביא אותה לחצר שווה ולפגישה עם שני יינות שווים לא פחות. האחד החזיר לה את האמונה בשרדונה ואת השני היא לא יכלה להפסיק לשתות. טליה לוין מגלה את סצנת ברי היין של יפו, ומאמצת את עמותת 'רוח נשית'
תחתית בצק עלים חמאתי, שכבת ריקוטה מתקתקה מתובלת קינמון והרבה תפוחים מזוגגים בג'ינג'ר. אמנם מדובר במאפה מרשים, אבל הוא ממש פשוט להכנה ולא דורש הרבה עבודה
המסבחה הייתה בסדר מינוס, בפסטה דג היו חסרים עושר ומורכבות, ואת הסיגר דג, העדפנו לו היו שוכחים. אז איך זה שיצאנו מפה כל כך מבסוטים?
תכניות למחר? כנסו לרכב וסעו עד אשדוד בעקבות ריח הקרואסונים המדופדפים והבריושים הכרוכים, רק אל תתמהמהו יותר מידי, כי יש לכם שעתיים בדיוק ולא בטוח שיישאר לכם משהו
חוש הריח ממלא את התפקיד החשוב ביותר בעולם טעימות היין והכהילים. מירה איתן יצאה לברר, מה אומרים עליו מדענים, חוקרים וייננים ואילו תפקידים הוא ממלא בחיינו. כתבה ראשונה בסדרה שחובבי קולינריה בכלל ויין בפרט, לא ירצו להחמיץ
פאפא ג'ונס משיקה טעמי פיצות חדשים, פיצה האט חוברת לגיא גמזו ומשיקה פיצה מאק אנד צ'יז, קרמוגית מתחדשת במילוי בייגלה, והבסט-סלר של צ'יטוס סוף סוף נוחת בישראל. טעמנו את כל מה שחדש על המדף
עידון ואיפוק בפרי, נוכחות תיבול משמעותית והימנעות ממוחצנות; אבי אפרתי מבסוט מיינות יקב כישור
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אטריות ביצים עבות, עוף, כרוב, פפריקה ובצל מטוגן - לא תאמינו אבל גם להונגרים יש מוקפץ והילדים שלכם הולכים להתאהב בו בקלות
לא רק לתל אביבים מגיע - רשת חנויות הנוחות yellow משיקה משאיות אוכל שינדדו ברחבי הארץ בשיתוף עם עומר מילר והטוסט הכי חם בסביבה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אווירה ניו יורקית אלגנטית וארוחת "אומקסה" יפנית בכיכר קדומים ביפו. לא זו לא התחלה של סיפור אלא ערב באחת המסעדות המעניינות שנפתחו לאחרונה בעיר
לכל אחד יש את השיטה שלו להכנת תפוחי אדמה בתנור, אלא שמחברת ספרי בישול החליטה להציע דרך מפתיעה משלה והצליחה לשבור כמה מיתוסים
סימונה ויילר, עבדה כקונדיטורית עד שיום אחד החליטה שהיא לא יכולה להתעסק יותר עם חמאה או ביצים, אז היא פתחה בייקרי קטן משלה ביפו, עם טארטים נפלאים, עוגות שמרים ובורקסים, והכל טבעוני למהדרין
הגן הבוטני בירושלים מתחדש במעדניית אוכל בהשראת Eataly, בתיאטרון גשר משיקים בר יין קולינרי, ובקפה אירופה יש בראנץ' חדש ולוהט. שלא תגידו שמשעמם כאן
לקראת יום השמפניה הבינלאומי שיחול החודש, טעמנו את היינות של אחד המותגים הידועים בעולם. וכדי שלא נחשד ביתר אליטיסטיות, פתחנו קרטון של קוקטייל מוכן לשתייה, והוספנו סודה, אננס ותה ירוק לוויסקי שלנו
עיר עם הפרעת קשב ותשוקה מסורתית לרעש וזיקוקים מול דוכן אוכל פינתי ותיק. זה נגמר בערך כמו שאתם חושבים