4 שלבים. שתי דקות, מיקרוגל אחד: כך תכינו בבית ביצה עלומה של מסעדות
די להסתבך! משתמשת טיקטוק חושפת שיטה פשוטה ומהירה להכנת ביצה עלומה במיקרוגל ומומחי בישול מאשרים (אבל גם מזהירים מהסכנות)

די להסתבך! משתמשת טיקטוק חושפת שיטה פשוטה ומהירה להכנת ביצה עלומה במיקרוגל ומומחי בישול מאשרים (אבל גם מזהירים מהסכנות)
היו בשבוע הזה פלאפל וחומוס, ערבים ויהודים וגם מנות גדושות של מנאל ועדי, אבל ליהי שורש ממוקדת בקו הסיום
האוכל הזה עבר התעללות ישראלית ארוכת שנים. עכשיו הגיע הזמן להישען אחורה וליהנות קצת
חבר לקפה של ארבע אחר הצהריים, בגט לארוחת ערב, גלידה קרמלית לקינוח וגם סנדוויצ'ים ששוב הפתיעו אותנו: טועמי "חדש על המדף" הגזימו
תפוח אדמה חרוך זה נוסטלגי, מרשמלו על שיפוד זה חמוד, אבל אנחנו כאן בשביל לאכול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמה זמן באמת צריך להשרות שעועית לבנה לפני הבישול? מתי מוסיפים סודה לשתייה? ומה עוד אפשר להכין ממנה חוץ מתבשילים ומרקים? רמז - הניוקי הכי רכים, אווריריים (וללא ספק גם המזינים) שיצא לכם לטעום. רותם ליברזון באה לעשות לכם בית ספר
כמעט עשור של קריירה קולינרית אינטנסיבית הוכיח שמוניקה גלר יודעת לבשל על המסך, וקורטני קוקס מנסה לספק קבלות גם בעולם האמיתי
השולחן הזה - שיפודים ומרק דושפרה, אורז בחש ואושפלאו, סלטים וכיסונים וצלוחיות וקערות - עובר אחרי כמה נגלות מהמטבח למוד קומה שנייה, אבל זה לא נגמר שם
מישהו היה צריך לתת מענה לעובדי המשרדים שמסתערים לרחוב בצהריים. זה צעד ראשון בכיוון הנכון
אחת מצליחה לעשות משהו שתמיד מחביאים בצד, השנייה מחזיקה מבטא צרפתי כבד וממזריות ישראלית: שתי גלידריות שכבר החליפו לארון קיץ
בשיתוף ברמונדי ישראלי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף מציע לכם מתכון מדהים לפלפל חריף ממולא בדג הכי טעים בסביבה, כזה שאפשר להכין על גריל פחמים או על המחבת בבית ולהגיש עם יוגורט מרענן
בשיתוף מלח הארץ, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בא לכם פינוק לארוחת ערב בלי לעבוד קשה? צריכים לתקתק ארוחה לאורחים שהפתיעו? כשיש חומרי גלם טריים ומשובחים, לפעמים לא צריך יותר מ-10 דקות בשביל להכין מנה מרשימה. איך עושים את זה נכון? מסתבר שבקלות
בשיתוף שופרסל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בחושה, אפויה או קרה ובציפויים שונים - יש שלל דרכים להכין עוגת גבינה טעימה. ריכזנו עבורכם חמישה מתכונים מגוונים לעוגה המרגשת, שמחכים לה כל השנה
בשיתוף ברילה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מוכנים למשהו תוסס, טרי ומעט שונה? הנה פסטה עם דג נא, אפשר סלמון ואפשר גם טונה, שפשוט להכין וטעים לאכול
איפה גונבים צהריים בעיר הלוהטת ולאן הולכים כשרוצים אוכל טוב באמת מול הים? דיברנו עם מומחה דרומי וחזרנו עם תשובות
אצל יוגב ירוס הכול עניין של התייחסות ונקודת מבט פתוחה ומסוקרנת, ועם מתכון כזה כדאי להקשיב לו
גורדון רמזי חשף בסרטון טיקטוק כי הוא הפך לטבעוני בזכות מתכון לסטייק שעשוי מחציל - אך האם כוונותיו טהורות?
חצי מדינה התעוררה הבוקר עם קרייבינג אדיר (וטבעי) למנה הזאת, אבל רק אנחנו השגנו את מתכון שעושה את העבודה
יש כאן מבחר מסחרר של סירים, תפריט שעושה כאבי ראש חיוביים ושירות שכבר לא רואים כאן. מה עוד צריך?
דוכנים מפתים ללא כסף, פיצות שכבר חוגגות שבועות וגם כמה פתיחות מסקרנות: החדשות הכי טעימות בישראל.
לא כל מתכון ש"שובר את הרשת" הוא מתכון שאנחנו רוצים לאכול, אבל אלה כן
חוקרים ושפים מזהירים מפני טרנד הטיקטוק המסוכן בו אנשים מטגנים מים בשמן עמוק. השף ג'ונתן מרקוס הזהיר בעבר: "זה מיותר, אין לזה טעם וזה גם עלול להתפוצץ לכם בפנים" - או בקיצור - אל תנסו את זה בבית!
כמה ארוכה הדרך, איפה מסתתרים כל התבלינים שלה ומי אוסף את כל נקודות הרייטינג בזמן ההליכה? ליהי שורש מודדת
המנה הזאת התחילה כנראה בחלב, המשיכה לטורקיה וכבשה את כל הלבנט, אבל אנחנו מכירים אותה מכל שולחן מאזה אפשרי
הממולאים אדירים, הכיסונים מושלמים והכנאפה גרמה לנו לחשוב על מעבר דירה: אבי אפרתי מצא דיל אוכל מטורף (ולא רק בגלל המחיר שלו)
משקה בוקר חדש, משקה פירות חדש, מהדורה מוגבלת שעושה קאמבק וגם חומוס ביתי קליל: טועמי "חדש על המדף" עדיין חוגגים עצמאות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף עומר מילר מגיע לבית הספר לקטניות לתת שיעור בקטנית שאף מטבח לטיני לא יכול בלעדיה - השעועית השחורה לא רק יפה על הצלחת, היא גם טעימה ועשירה בערכים תזונתיים. מה מכינים ממנה ואיך מבשלים? הכל בפנים, כולל טיפים
קצת הכנה, קצת היערכות וקצת התעסקות, אבל זה כל כך שווה את זה
היין הזה לא נועד לכל אחד, אבל אולי כדאי שתגמישו מעט את בלוטות הטעם שלכם
אחת המסעדות הכי פופולריות והכי ותיקות בשוק מנסה עכשיו לפתור בעיית סופ"ש מעט מעיקה. כך זה עובד
זו לא התחלה של בדיחה, אבל זו כן התחלה של קינוח רושם פשוט וקל
אם תזדרזו תוכלו להשיג פה גם ממתקי רמדאן, אבל ספק אם תצאו מכאן בלי התנפלות על כל התפריט
מגישי תכנית הבוקר הבריטית נותרו המומים כשהשף הטלוויזיוני חשף בפניהם את הטריק הפשוט שלו להכנת תפוחי אדמה בתנור במחצית מהזמן הדרוש בדרך כלל
כי בשלב הזה של חיינו, אנחנו מוכנים לעשות כל מה שאלואיז הד תגיד
לא קל למצוא מקום של אוכל אמיתי בצפון הישן של תל אביב. עוד יותר קשה למצוא בעיר איש שאוהב את העבודה שלו
צריך הרבה אופטימיות ולא מעט מעוף בשביל לפתוח כאן, אבל כל סימני השאלה נעלמים עם הביס הראשון
מזללת המבורגרים מסקרנת, פודטראק שאוהב קציצות, דיל בשר שגרם לנו להיכנס לאוטו וגם מנות חינם (כן, חינם) ברחבי הארץ: החדשות הכי טעימות בישראל
מה שהחל כמאבק טלוויזיוני יוקרתי קיבל בימים האחרונים חיזוק מפרומו די מכוער, והמשיך משם לפוסט רשת משתולל ועמוס תגובות. בקיצור, בתיאבון
אל תתפתו לקיצורי דרך וטריקים, המתכון הזה מוציא תוצאה שוקולדית-מריחואנית מושלמת
אישה שמרה את הצ'יזבורגר והצ'יפס שרכשה במקדונלד'ס במשך 17 שנים כדי לבחון מה יעלה בגורלם. היא פתחה את הארוחה לצד ילדיה ונכדיה שנותרו המומים לגלות איך היא נראית היום. לאחר מכן היא פתחה להשוואה מוצרים דומים בני שנים של רשתות אחרות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עולם המסעדנות מתעורר שוב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל שבוע נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. והפעם: המחתרת התאילנדית מלמדת את כל הסודות להכנת פאד קפראו (קפאו) אמיתי ובלי קיצורי דרך
אפשר לבשל איתה, לאפות איתה, להוסיף אותה לפסטה, להמיס מעל פופקורן וגם לאלתר. ככה זה כשיש מתכון מנצח
פצצת טעמים אסייתית, ארומה יוונית או סתם שילוב מנצח מכמה מטבחים: כל מנגל צריך מרינדה טובה, ועכשיו גם לכם יש
בשביל מה בדיוק יש לנו ערביה בקבוצה, מה הסיפור שלה עם יין ואיפה אפשר למצוא פה קצת מהות? ליהי שורש מחלקת פרסים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רגע לפני שאתם מאפסנים את הסירים הכבדים והקדירות, פרגנו לעצמכם לשבת תבשיל בשר וחיטה טריפולטאי שאין כמותו
מי נחשב ל"מלך" המימי, איזה מהם הכי נוח לאכילה ומה צריך לבקש מהמוכר? דיברנו עם מישהו שיודע וחזרנו עם טיפים ומתכונים
האם יש דבר כזה מטבח ישראלי, איך נראה הביס המייצג ביותר שלו וכמה זמן ייקח לנו להגיע לשם? אנשי האוכל הגדולים ביותר שלנו מנסים לענות
בשר פרימיום שנערך ליום העצמאות, קטשופ בצד וגם משקה שיסגור את הארוחה: טועמי "חדש על המדף" הוכשרו
בשיתוף מלח הארץ, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אז איך מכינים את תפוחי האדמה המושלמים? מסתבר שזה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם. על מה אסור לוותר ואיזה טריק קטנטן ישדרג לכם את התוספת? צפו בסרטון וגלו את כל התשובות
מרצועת הביטחון לאדמה האדומה של שאר ישוב, מזירת ההיתקלות לחדר הקפה של הגששים: יניב גור אריה ממשיך לחפש משמעות, ואת החברים