דע את האויב: מסע בעקבות מסורת היין האיראנית
איראן של ימינו היא המקום האחרון לחפש בו יין, אבל ההיסטוריה שלה חושנית ומשכרת
איראן של ימינו היא המקום האחרון לחפש בו יין, אבל ההיסטוריה שלה חושנית ומשכרת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מהיום לא רק תקראו את המתכון - גם תשירו אותו. הכירו את הקונספט החדש מבית סוגת: "מתכון מזמר" - בכל שבוע, וידאו חדש עם שיר שנכתב במיוחד לכל מתכון, כולל מילים, לחן, שירה וליווי מוזיקלי - והכול נוצר בכלי בינה מלאכותית
בריזת קיץ ואומאקסה קיץ: החדשות הטעימות של ישראל
כן, גם בשבת
הסוד לכיסוני אמפנדס מוצלחים הוא בבצק. איילה ג'ני עם מתכון מעולה, פשוט וקל למאפה הכי מפורסם מארגנטינה. אתם בוחרים אם לטגן ולאכול ישר או לאפות. כל הטיפים בפנים
השף הפופולרי, ג'יימי אוליבר, שיתף את הטריקים והסודות שלו להכנת תפוחי אדמה צלויים שיצאו לכם הכי קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים שאפשר
הברק לא מכה פעמיים באותו מקום, אבל פה הוא הכה בשלישית
הרבה תכנון, הרבה חשאיות, הרבה התנפלות
רוצים סטייק ברמת מסעדה בבית? מרינדה קלה להכנה עם מרכיב מפתיע תשדרג את הטעם והמרקם בקלות
מדור ההמלצות השבועי חוזר לשגרה ומקרר את העורף, עם קוקטיילים מדויקים, ליקר מנטה צרפתי ישר מהמקפיא ויין ישראלי חדש שרוצה שתשתו אותו על קרח
בשיתוף השף הלבן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שאריות של סלמון בתנור משתלבות מצוין בסלטים ומוסיפות חלבון איכותי, צבע ורכות למנה קרה. במקום קוביות עוף או טונה מקופסה, אפשר פשוט לפורר את הסלמון ולהוסיף אותו לסלט ירקות עשיר, קערת קינואה או תערובת עדשים
אורז לבן, קוסקוס או חלה, והבית שלכם מסודר
אותם שמיים, אותן כותרות, אותם מנהיגי אוכל
חלופות, השקות, זריחות: טועמי חדש על המדף התאוששו
יש משפחות שאוכלים אותו לארוחת הבוקר, באחרות הוא משמש כקינוח קריר ויש מי שיכול להישבע שהוא פינוק ליום סגריר. אם עוד לא התאהבתם, זה הזמן כי עז תלם במתכון לפודינג אורז (ארוז קון לצ'ה) עשיר וקרמי, הפעם בגרסה הטורקית
בממ"ד, ומחוצה לו
מתישהו, כשלא יהיו טילים והכוכבים יסתדרו ללא ארוחת שישי משפחתית, נחזור לשם בחדווה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תסתכלו על התמונה הזו, עוגיות שוקולד שמחביאות בתוכן ממרח שוקולד נמס. האם מתלכלכים? ייתכן. האם הן יתחסלו במהירות? בוודאי
אינס שילת ינאי לקחה את הגוז'גיז'ה הבוכרי, הכניסה לתוכו מלית שכ-ו-ל-ם אוהבים, וסגרה ארוחת ערב מושלמת
השף רועי סופר מפנק אותנו במתכון לתבשיל זריז של עוף בקארי, שאפשר להכין בקלות לארוחת צהריים או ערב. מנה עשירה, כייפית וצבעונית
תבשיל קשה לעיכול בתיבול בורות, התנשאות וקורט שנאה
כל הטיפים, כל הסודות וכל הטעויות
שחיתות אמיתית היא קינוח מושלם שלא דורש מאמץ ואפילו לא אפייה. קבלו פאי שוקולד שוקולדי במיוחד עם תוספת נפלאה של חמאת בוטנים. מבטיחים לכם שלא תצליחו להפסיק ליישר
שליח סנהדרינק נסע למולדובה וטעם יינות טובים שלא מנסים לעשות רושם על אף אחד. אל תשאלו מה קרה לו בפעם הקודמת
האיש שלא ידע מה לאכול בבירת יוון מצא עכשיו הרבה יותר
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מאפינס קטנים ואישיים שילדים אוהבים עם בטטה וקינואה. מושלם לארוחת ערב ואפשר לארוז למחרת לעבודה ולבית ספר
זה לא מתכון "על הדרך", זה לא עסק לממהרים וזה בטח לא משהו שמאלתרים פתאום, אבל אוי כמה שזה שווה את הכול
אחד מהשפים הבולטים והאהובים בבריטניה, חושף את שלושת הדברים שכדאי להפסיק לעשות כשמבשלים תפוחי אדמה לפירה ומסביר איך להפוך את המנה הפשוטה הזו למושלמת באמת
אסנת גואטה טעמה שלושה סינגל מאלטים שהגיעו לא מזמן לישראל. באחד מהם היא התאהבה קשות
כיצד הפך זן ענבים בעל שם של עיר איראנית לאחד הפופולאריים בישראל, ואילו בקבוקי שיראז כדאי לפתוח דווקא עכשיו
אילתורים, חיזוקים, ניחומים: החדשות הטעימות של ישראל
נקודת קיפאון, נקודת היתוך, פיאסטה
אין עיראקי שלא נזכר בגעגוע בטעמן של עוגיות הקעקע של סבתא. הבשלנית חן מזרחי מלמדת אותנו את הסוד לעוגיות הכעכים בעלות המתיקות עדינה. רמז: הסוד הוא בתערובת התבלינים
היום שבו כולם רצו להיות Boyfriend
כבוד ישראלי, שף גלובלי
אנחנו לא ממליצים לשתות יותר מדי בתקופה הזה, אבל אם אתם כבר מתכננים לשתות משהו במקלט, קבלו כמה בקבוקים שכדאי לשתף עם השכנים
המזקקה ששמה את ישראל על מפת הוויסקי העולמית, השיקה סדרת ג'ין מבוססת חומרי גלם מקומיים. כשאנחנו יוצאים מזה אנחנו קונים בקבוק
בתוך ארוחת המלחמה, והשלום, של לונל בפלורנטין
עיר של טעם, מהאחד שיודע הכי טוב
התרעננויות, טבילות וחוזר חלילה: טועמי חדש על המדף התחממו
תערובת סודית היא שהופכת את הסו-בורק לכל כך אלוהי - רך מבפנים ממש כמו לזניה, ופריך מבחוץ כמו בורקס. עכשיו סוף סוף יש לנו את המתכון
תבשילים מפוארים וקלים, עירבובים פשוטים וארוחות שלמות תוך דקות
להחזיק מעמד, לשרוד, ולזכור מה חשוב באמת
כי אכילה רגשית זה אנחנו: החדשות הטעימות של ישראל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחדש ולהפתיע את הילדים בכל ארוחת צהריים זה לא עניין פשוט, בעיקר בחופש, אבל לבלוגרית ענת לבל, הלא היא טעימונת, יש את הפיתרון המושלם בשבילכם
עוגת גבינה קרה ואוורירית עם פתי בר בטעם שוקולד מריר ורוטב שוקולד. מיקי שמו במתכון לעוגת ביסקוויטים שייכנס לרפרטואר המשפחתי
פחות התעסקויות, פחות כאבי ראש, יותר הדבר עצמו: טועמי חדש על המדף ריסקו
האם זה הספסל הטוב בעיר? סביר שכן
הכי קרוב למזרח הרחוק, בלי הטיסה עצמה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פשטידת תירס שנותנת לעוד ירקות להתבטא