לא רק אילון מאסק: יקבי כרמל שמים אקס
סדרת היינות הניסיונית החדשה של יקבי כרמל מוכיחה פעם נוספת שלא מדובר רק באחד היצרנים הגדולים בישראל, אלא גם באחד המרתקים שבהם
סדרת היינות הניסיונית החדשה של יקבי כרמל מוכיחה פעם נוספת שלא מדובר רק באחד היצרנים הגדולים בישראל, אלא גם באחד המרתקים שבהם
הגענו מוכנים למכה אדירה של מתוק. זה לא היה הסיפור
כנסו לאט, שבו לאט, דברו לאט (ונסו איכשהו גם לאכול לאט)
קינוח רומנטי לכבוד ט"ו באב - טראפלס שוקולד לבן עם יין לבן שמחביאים בתוכם פטל טרי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ריזוטו מתובל היטב במרקם נהדר, מקבל לתוכו קוביות דג סלמון והכול נאפה לסיום בתנור
זהובים ופריכים בחוץ, נימוחים ורכים בפנים. איילה ג'ני במתכון מנצח לתפוחי אדמה בכלום עבודה עם תוספת תיבול מפתיעה של זעתר
ההשראה מג'פרי דאהמר? פאולה גונו עברה ניתוח בברך ושמרה חלק מהסחוס שלה בתוך צנצנת. כעבור שבוע היא החליטה להכניס אותו לתוך הפסטה בולונז שהיא הכינה לה ולחבר שלה: "הוא היה חלק ממני ורציתי להחזיר אותו לגוף שלי"
מי שמכיר מכיר, וחוזר. כל יום חוזר. מי שלא, אולי הגיע הזמן באמת
פסטיבל מזרחי, פסטיבל דרומי, דיל כלל-ארצי וארוחה שצריכה להטיס אתכם לאשדוד: החדשות הטעימות של ישראל
אתם יכולים להשקיע ולהכין עוד מנות ליד סיר הפתיתים הזה, אבל לא בטוח שיש טעם - תבשיל פתיתים בהשראת המטבח הבלקני, עם תרד, בצל מטוגן ולימון, שבקלות הופך מתוספת למרכז הארוחה
ג'יימי אוליבר פותח את המקרר ומכין מאפה פסטה חלומי לכל המשפחה מכל מה שהוא מוצא בפנים
כשאינס שילת ינאי רוצה לפנק את היקרים לה היא מכינה לחמניות מלוחות ממולאות, כאלו שמפזרות ריח מדהים בבית וכל יושביו שמחים לאכול לארוחת הצהריים לצד סלט רענן וטחינה. הפעם היא כורכת ומגלגלת אותן ממש כמו רוגעלך וממלאת בבשר. אל דאגה יש גם גרסה צמחונית
שפית ביתית חשפה מתכון מהיר להכנת עוגת לוטוס קטנה בספל, כפינוק אולטימטיבי לכל מי שמתעצל להכין לעצמו קינוח. זה יקח לכם פחות מ-5 דקות הכנה וכל מה שאתם צריכים זה ארבעה מרכיבים פשוטים
בית פתוח של יינות כתומים ופט-נט, מיץ פטל למבוגרים בלבד ויין לבן שצריך להשקיע בשבילו. המלצות שתייה שיעשו לכם את הוויקאנד
בשיתוף Wolt, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון זריז לתבשיל טבעוני ומהיר של גזר וכרוב, ברוטב קוקוס וקארי צהוב
קודם מטגנים את הקציצות, אח"כ מכינים רוטב עגבניות מושקע ולבסוף מכירים אותם אחד לשני. התוצאה, סיר שדורש חלה טריה לניגוב
מישהו חיי בהיה לעשות סדר באימפריית האוכל החדשה שצמחה לנו מעבר לים. עומר לוגסי ואפליקציית טריפלן היו מושלמים למשימה
האוכל טוב, אבל איפה הוואוו?
מגשים לוהטים, מארזים לוהטים, פינוקים לוהטים: טועמי "חדש על המדף" התחממו
בואו להכין לבד בבית וקלות חטיף אנרגיה שמכיל רק דברים טובים. אתם קובעים כמה מתוק הוא יהיה
אבי ביטון מכין בסוליקה מאפה בצק עלים זהוב ממולא בשר המכונה "חלת בשר". עכשיו גם אתם יכולים להכין כזו בבית ואפילו בקלות
בתנור עתיק משנת 1924 אופים במאפיית מלכה כהן שבקיבוץ גשר מאפים מופלאים. הנה מתכון לבייגל הבצל המושלם שמככב בספר המתכונים של קיבוץ גשר שלב אחרי שלב
התרסה? מחאה? שגרה? לא משנה איך קוראים לזה, העיר החילונית הגדולה החליטה להגיב למתרחש כאן
כשיקבים גדולים מקפידים לעשות גם יינות בוטיק
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם חלבונים, גם פחמימות, גם חם, גם מנגבים ברוטב יוגורט קריר. איזה כיף
המופע המקצועני של דולב אללי ומורן שקוף לא זקוק לכפתור ווליום, וטוב שכך
פרחי כרובית צלויים עם טחינה, סלסת עגבניות, כוסברה ונגיעות של עמבה. טעים עם פיתה, חלה וגם סתם ככה
שוברים את הראש מה תכינו היום? רוצים משהו קצת שונה אבל לא דורשני? אנחנו כאן בשבילכם, ואתם רק צריכים לתקתק סלט ליד
יש מלבי ויש מלבי של מקצוענים. אם אתם חושבים שאתם מוכנים לקינוח הקיץ האולטימטיבי אבל ברמה אחת מעל כולם, המתכון הזה הוא בשבילכם
למרות שלדעתה מודבר בחג לא מאוד אטרקטיבי, טליה לוין מתכוננת לט"ו באב עם רשימה של יינות מומלצים. השורה התחתונה: שתו רק את מה שאתם אוהבים
יקב בנימינה השיק מהדורות חדשות של יין המערה לצד יינות מבצירים קודמים ואפילו ברנדי. מירה איתן עם הפרטים, הרשמים והמחירים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שילוב נהדר של טורטיה צרובה על מחבת, טונה נהדרת, ירקות פריכים והכול בשילוב רוטב סויה מושקע
עגבניות שנצלו במיץ של עצמן עם שמן זית, משתדכות לעלי ארוגולה, פסטה וגבינת פרמזן. לארוחה מושלמת ליום קיץ
לאחר הסרטונים הוויראליים שבהם הוא מבקר שווארמיות, גמליאל אדרי פתח את "הגלגל של שרדר". דוד רוזנטל נסע לראשון לציון חדור ברצון לסגור חשבון עם היריב הטיקטוקי. יש רק בעיה אחת: המקום שלו פשוט טוב מדי
דברים טובים קורים כשלמעלית אין עוד לאן לטפס. זאת ההוכחה
לא חשבנו שיש עוד מה לחדש בעולם המטוגן והנפלא הזה, אבל איילה ג'ני גרמה לנו לעצור ולהשתאות
מנת חומוס כתומה ומהממת ביופיה של בית הפול עם טעמי תבלינים הודים שעושים חשק לסיים לאכול מהר ולרוץ להזמין כרטיס טיסה
עוד לא טעמתן בלום? אסנת גואטה מרימה לג'ין פרחוני במיוחד, עם ניחוחות קמומיל ונוכחות נשית
אגדת ניגובים ואוכל נוספת הרימה ידיים, לא לפני שהוציאה לפועל מחווה אחת אחרונה
טיפוס ארוך, עיקש ומתוק על גבעת הקינוחים: טועמי "חדש על המדף" אקטסרימו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא נכתוב פה את כל הדברים הטובים שאורז מלא יעניק לגוף שלנו, כי אז לא ישאר לנו מקום. כאן הוא משתדך נהדר לגרגרי חומוס ועלי מנגולד במנה עשירה וטעימה
חוקי הפורמט הכשר מציבים רף מאתגר לאימפריה הכחולה של צביקי עשת, אבל קצת חוכמת רחוב ועוד יותר מזה תרבות מובילים לדילוג קליל מעליו
קחו טיפ קטן מאיתנו כבר על ההתחלה: לכו על קנייה מוגזמת של צנצנות, אתם תצטרכו אותן
פליקס רוזנטל מכין לנו קציצות קבב מהמטבח הלבנוני, עמוסות עשבי תיבול ברוטב עדין שמוסיף להן עסיסיות וטעמים נפלאים. מסוג המנות שטועמים ומבינים דבר או שניים על החיים
מותג הבירות הצרפתי יקיים שלוש מסיבות חוף, עם תקלוט של DJ ג'וזי זירה, בירה קרה ואורחים מפתיעים
השף אלון ליפנסקי עם מתכון לסלט קליל, רענן וקרנצ'י והכל בניחוח דרום אסייתי
מה כבר יחדש לך עוף מטוגן, אתה תוהה בינך לבין עצמך רגע לפני. ואז בא הרעש, והשקט
אינס שילת ינאי עם שילוב נהדר של ניוקי מושחם עם פלפלים קלויים ועגבניות צלויות, לצד ירקות רעננים. ארוחה קלילה שלא מכבידה, בדיוק מה שאנחנו אוהבים במזג האוויר הזה
תגובת-נגד יעילה לנסיקת הטמפרטורות ומענה יעיל לשעות הכי שמחות של היום: החדשות הטעימות של ישראל
עם פסטה או מעל לחם קלוי, המיטבולס הטבעוניים האלה הולכים לככב אצלכם במטבח בזכות שילוב מנצח בין חצילים, פטריות ואגוזי מלך