כמו בסרט אימה: פילה הדג החל לקפץ בזמן הצלייה בתנור
בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי
בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי
בינינו, זה הכי קרוב שתגיעו לשם בימים אלה, אבל זאת ממש לא הסיבה היחידה להזמין
השף דיוויד תמרקין שיתף ברשת מנה שכינה אותה "סטייק לחם" כתחליף צמחוני לבשר וזכה ללעג כי מדובר בלחם מטוגן במחבת: "יש כל כך הרבה תחליפים לבשר היום. לחם הוא לא אחד מהם"
הקבוצה תמיד מעל הכול, אבל לפעמים מגיע שחקן כוכב שמרעיד קצת את המבנה
הימים שבהם קינוח ראש השנה היה שם קוד לעוגת חנק חלפו מזמן מהעולם. אל תשאלו איך למדנו את זה
ארז קומרובסקי, חיים כהן, מאיר אדוני, יוסי שטרית ולא מעט כוכבים נוספים נכנסו כבר למטבח: החדשות הכי טעימות בישראל
זה לא תפריט ארוחות בוקר שגרתי. זה כן רעיון מצוין
צריך לעבור לא מעט שלבים בשביל להגיע לכאן, אבל זה די שווה את הכול
אנחנו יודעים שזאת אחת הנקודות הכי חמות בארץ, אבל המהלך הזה הלהיט אותה אפילו עוד יותר
27 שנים מספקות לך לא מעט סיפורים, חוויות ומשמרות מיתולוגיות, אז ברור שביקשנו לחפור כמה שיותר עמוק
מארזים חגיגיים, תפריטים חגיגיים, שפים חגיגיים וישראלים חגיגיים: החדשות הכי טעימות בישראל
אנחנו מודים שבהתחלה גם אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל זה עובד הרבה יותר טוב ממה שחשבנו
אחרי שנים מתסכלות ושלושה ניסיונות כושלים, נראה שמשהו בכל זאת מסתדר הפעם בשידוך
הכיכר הזאת אולי התרוקנה מתייריה, אבל בשביל כל השאר זאת דווקא הזדמנות די טובה ליהנות
שף מוביל חושף טריק מפתיע להסרה של חתיכת קליפה שבורה שנפלה לכם לקערה עם הביצה הגולמית, אך ברשת יש לא מעט שטענו כי מאז ומתמיד השתמשו בשיטה הזאת - ואתם?
צריך הרבה אומץ כדי להיכנס לכאן והרבה כישרון כדי לצאת מכאן בלי צלקות. מזל שלעומרי ונועה יש הרבה משניהם
יכול להיות שיש תעלומות קיץ גדולות יותר מאלה, אבל הן מתקיימות בדרך כלל במקומות הרבה יותר חמים
בואו נאמר את זה ככה: זה כבר לא עולה 1.90 שקלים, אבל זה מאוד קרוב לפיצוץ
קפיצת המשלוחים של האדסון ונורדיניו, פיקניק טעים במיוחד ואינספור ברכות ראש השנה אלכוהוליות: החדשות הכי טעימות בישראל
כשהממרח האהוב נגמר, האם גם אתם מגרדים את שאריות הנוטלה הדביקות מדפנות הצנצנת רק כדי ליהנות עוד קצת מהטעם החלומי הזה? משתמש רדיט מצא שיטה שתסייע לכם ליהנות מכל גרם של נוטלה הנותר בצנצנת וברשת אלפים כבר הודו לו על כך
היה תמים מאוד לחשוב שהסלייס הזה יישאר בגבולות הגזרה הצנועים שהציבו לו, אבל אפילו אנחנו הופתענו
וואלה! אוכל בשיתוף קוואקר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ראש השנה בפתח, אבל איך נהפוך אותו ליוצא דופן הפעם? הנה כמה דברים שכיף שיהיו חלק מהחג שלנו, ודרך מפתיעה וטעימה שמשלבת בין כולם
אתם יכולים לעשות כאן ארוחת בוקר מושקעת, לאנץ' חמוד או ארוחת ערב של ממש, עם יין בצד ולא מעט איטליה מסביב
חומרי גלם שהולכים לפח, שפים עם משימה יצירתית במיוחד ומסעדות שרק מחכות לאתגר: אחד האירועים הקולינריים המרתקים שידענו יוצא לדרך
מותג הלייף סטייל "זרעים ונבטים" חושף את השיטה היעילה ביותר לחתוך אבוקדו - כך שחציו הנותר לא ישחים לכם במהירות. בעוד חלק סבורים שזה גאוני, אחרים טוענים שימשיכו בדרך המקובלת. מה אתכם?
אנחנו לא יודעים איזה משטר תזונה תיכננתם לקיץ הזה, אבל יכול להיות שאתם צריכים לעדכן קצת את הציפיות: החדשות הכי טעימות בישראל
השק המפוספס שממנו נפרשה הקריירה שלה נזרק ממש לאחרונה, אבל כל השאר עדיין כאן, כולל אבק כוכבים מדהים
אחת המטלות המורכבות ביותר בעולם פשוט של סוכריות ובובות עומדת במוקד סערת רשת גדולה. כך זה התחיל
מקום אחד בשיפוצים ומוכן להסתער מחדש, בר אחד נפתח בדיוק בזמן הנכון ועסקה אחת הכריחה אותם להשתנות קצת בזמן הקורונה: אימפריית האחים אבידן לא עוצרת
מסעדת-העל הישראלית מינפה פרידה וכמה חבטות לכדי החתמה אדירה במטבח. זאת התוצאה
אחת ממנות אוכל הרחוב הפופולריות והזולות בעולם הפכה ליצירת מופת שמשלבת זהב, שמפניה וכמהין. כך זה נראה
פסטיבל גבינות, פסטיבל יין, פסטיבל בשר, פסטיבל טוניק ופסטיבל ארוחות בוקר: החדשות הכי טעימות בישראל