אתם יודעים שאתם צריכים את זה: שישה קוקטיילים קלילים שאפשר לתקתק בבית
קצת מזיגות, קצת עירבובים, קצת קרח - והיום הזה לגמרי במראה האחורית שלכם
קצת מזיגות, קצת עירבובים, קצת קרח - והיום הזה לגמרי במראה האחורית שלכם
פסטיבל משמח שדורש רק פתיחת חלון לרחוב, כי את כל שאר העבודה עשה תום שמיר
אין בחיפה כדורגל בלי שווארמה. רגע לפני עוד ביקור בסמי עופר, דוד רוזנטל קפץ לשווארמיה של פעם, שהזכירה לו את המשחקים באצטדיון של פעם. זריקת הנוסטלגיה הזאת התבררה ככואבת במיוחד
ההכנה שלו לא דורשת הרבה זמן, אבל על מנת להגיע לטעמים בועטים ומדויקים נדרשת מעט הכנה מראש, שתתגמל אתכם אחר כך. כמה דקות של עבודה ותזכו לקפיצה קטנה לתאילנד
סלט ארטישוק חם שהוא למעשה תבשיל עשיר. תכירו את האורח שיהפוך לקבוע בשולחן השבת שלכם
עוגיות טביעת אצבע דאבל שוקולד, עשויות בצק פריך ועדין חמאתי במיוחד, שנמס על הלשון, במילוי נוטלה חלומי שמוסיף קרמיות מושלמת
קציצות הבולט של איילה ג'ני מקבלות מעטה סולת, עוברות טיגון ומתבשלות ברוטב אדום וסמיך כמו אלו שהייתה מכינה בילדותה השכנה מדאם דהאן, שמכל סירי הבולט של נשות הבניין, שלה היו המופלאות ביותר
הסלט הזה הוא רב מכר, אז אל תשכחו להכין כמות גדולה ממנו. בין אם תגישו אותו עם סלמון או טופו, מדובר במתכון מנצח של חן מאיר ממסעדת זה סושי
היינן דניאל פרידנברג, מספר לקובי קלייטמן, על עשייה של יינות מחוץ לקופסא כפרויקט צדדי של יקב מסחרי וקלאסי. כתבה חמישית בסדרה
ענקית השליחויות התכלכלה מרחיבה את מפות האופנועים שלה עם מהלך מעניין, ולא מעט מטרות אוכל מסקרנות
יום האישה מביא איתו בדרך כלל לא מעט יוזמות מבורכות. אף אחת מהן לא מתקרבת לפתיחת השולחן הקולקטיבית הזאת
אם גם אתם לא מסוגלים לעמוד בפני חבילת תותים אדומים ומפתים - זה המקום בשבילכם. נכון, הם הכי טעימים כמו שהם ואם הכנתם קצפת זו בכלל טרפת. אבל לפעמים כשהשבת מגיעה ויש ארוחה, מתחשק קצת יותר, ואז בלי הרבה עבודה הם הופכים לקינוח שגונב את ההצגה
קערה מלאה ירוקים, מרקמים וטעמים. מתן שופן במתכון לסלט חורף ירוק, טעים ורענן שמגישים עם גבינת פטה
באים אורחים במפתיע או שהילדים מגיעים עם ערימת חברים? לאינס ינאי יש תמיד בצק עלים בשלוף שהופך למאפה בורקס ענקי ומפנק
פרנץ' טוסט זהוב ומושלם עם קרם מסקרפונה ופירות טריים יכול להיות התחלה של יום, וסוף של יום. הכול תלוי בכם
אף ארוחה חגיגית לא תהיה שלמה ללא תפוחי אדמה בתנור. אבל איך מכינים אותם שיהיו פריכים כמו במסעדות המובחרות? אדם סמית', שף בריטי בכיר, חשף טיפ קטן וחשוב מאוד שיעלה גם אתכם על דרך המלך
כבו את הלפידים, זו לא המהפכה שאתם חושבים עליה. מירה איתן ביקרה ביקב של אבי פלדשטיין, שמעה ממנו על הדבר הכי מהפכני שעשה עד כה. וטעמה יינות בתהליך
שלוש שנים לאחר שהוציאה לדרך קאמבק ישראלי, הגיע הזמן שמישהו ייתן לה כבר תעודת זהות כחולה, לא?
פסטיבלים חורפיים, חגיגות יום הולדת וטוויסטים כיפיים במיוחד: החדשות הטעימות של ישראל
פריכים מבחוץ ורכים ושוקלדיים מבפנים, הרוגלך האלה הולכים להיות ההתמכרות החדשה שלכם
פסטה ברוטב רוזה היא אחת המנות האהובות על ילדים. מתכון פשוט וקל במיוחד כולל הסברים ברורים שגם ילדים שמתחילים לבשל יוכלו להכין לבד
כשאיילה ג'ני ממש ממהרת היא מכינה לילדים שלה ארוחת כנפיים מהירה - 10 דקות במים רותחים ועוד 10 דקות בתנור בחום גבוה והם מאושרים
רוזי גרנט אוהבת לנסות מתכונים חדשים, אבל עם טוויסט: כולם מגיעים ממצבות בבתי קברות
היקב, הברבן והיין הוורוד, שיעשו לכם סופשבוע מושלם ממש
הימים המוזרים (והמפחידים) שבהם אנחנו חיים עכשיו מכניסים איכשהו לאותה כתבה שני כהנים עם כוונות שונות לגמרי
כי האנשים שם ממיסים את הקור, ואת כל השאר ממילא תעשה הבטן שלכם
הראשונות פתחו טוב, העיקריות קצת איכזבו והסוף היה הכי רחוק מפרווה
נשנוש פתיחה, חטיף המשך, מנה עיקרית, קינוח וגם קוקטייל: טועמי "חדש על המדף" הרכיבו משתה
חברת הסטארט-אפ הישראלית שמגדלת כמהין ברמת הגולן, והיקב ששם את האזור על המפה, נפגשו לערב אחד מסקרן במיוחד
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
היפנים אופים אותה בתבניות "מלאכים", אתם יכולים להסתדר עם מה שיש בבית ולעקוב אחר ההוראות של איילה ג'ני
יש המון גרסאות להכנת שניצל, אבל יש נוסחה שתמיד עובדת, אז אם תמיד יוצא לכם רק "כמעט" ואתם חולמים להכין בבית את השניצל הפריך והמושלם הנה מספר שלבים שממש אסור לוותר עליהם, בדרך לשניצלים אגדיים
מירב שיינר נזכרת שאין כמו עוגיות שמכינים בבית, ואופה עוגיות שיבולת שועל זהובות ופריכות, כאלה שכולם בבית אוהבים לנשנש ישר מהצנצנת. שמעו לנו ותכינו מראש כמות כפולה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם אתם פותחים את דלת המקרר אחת לשעה ומחפשים מה לאכול, הסלט הזה הוא בול בשבילכם, כמו במעדניה מפנקת שרק צריך לשלוף ממדף הקירור, הוא יחכה לכם שם בדיוק לרגע הנכון - צבעוני, עשיר ומשביע
העלייה בצריכת הקוניאק בישראל, החזירה את טליה לוין לארון המשקאות של סבא ולאחד המשקאות המזוקקים הכי נפלאים שיש
מאפים אישיים וזהובים עם הרבה שמן זית, זעתר וגבינה בולגרית שכיף לפתוח איתם שולחן בראנץ' או ארוחת ערב משפחתית
מה עושים כשרוצים לחדש קלאסיקה? נותנים לה טוויסט מקינוח קלאסי אחר. מתוך ספר המתכונים של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית בהובלת מאיר דנון
בין כל סירי התבשילים הכבדים והפחמימות - תוספת של שעועית ירוקה תוסיף לכם פריכות מרעננת לשולחן השבת
זה צבעוני, זה הגיוני, זה ישראלי, ואיכשהו זה גם הכי רומנטי שיש
לבנים מעניינים, אדומים קלים וכייפיים, ולפחות בקבוק אחד שאנחנו מתים לפגוש בעוד שנה מהיום
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סרטון טיקטוק פשוט וקל יראה לכם את הדרך לסיר הכי טעים שיש - שעועית ברוטב עגבניות, שחובה לאכול מעל אורז לבן
דור משה עשה לא מעט ניסיונות למצוא את הגירסה הנכונה לגילטי פלז'ר הפרטי שלו, ונראה לנו שהוא מרוצה
אלואיז הד מתמחה במתכונים מתוקים ופשוטים להפליא, ומתמחה עוד יותר בקינוחים ויראליים והיא מלמדת איך מצליחים להכין סינמון רול מ-2 מרכיבים בלבד, ואז ממתינים דקה אחת בלבד מול המיקרו
אחד השלטים המכוערים ביותר קיבל את פניהם של יקי וישראלה לאחר שחזרו מההפגנה בירושלים. שעות ספורות לאחר מכן, האהבה התגברה על הגועל
היקב, שמציין 120 שנים להיווסדו, הציג לאחרונה בישראל, כמה יינות מאזור ולפוליצ'ילה, שבצפון איטליה. ביניהם גם את הגדולים מכולם: יינות אמרונה
דוד רוזנטל לא חשב שאי פעם יחווה כזאת שלמות. עד שהגיע ל"פלאפל גוזל" (לשעבר "גוזל וציונה") בפתח תקווה
מתי ראיתם בפעם האחרונה פועל אוכל באמצע העבודה במסעדה? מסעדות הפועלים הן מוסד הולך ונעלם או אולי בכלל מיתוס? תערוכה חדשה במרכז אסיף לתרבות קולינרית מבקשת לחקור, לשמר ולבחון מה עבר עליהן במשך השנים מקום המדינה. במהלך עבודתם נמצא גם מתכון נפלא שכל כולו מחווה
בשיתוף תנובה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לרגל השקת הגבינה הכחולה של COLLECTION, מותג הגבינות המיוחדות של תנובה, ריכזנו שני מתכונים מושלמים שכל אחד יכול להכין בבית. בתיאבון!
עוגיות שוקולד צ'יפס שכל בית צריך, עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד ופקאנים, אלפחורס, שושנים במילוי קצף, מבצק חמאה פריך, כאלה שנמסות בפה, ממולאות שוקולד או מגולגלות. כל מתכוני העוגיות שתרצו למלא בהן צנצנות ולשלוף לצד משקה חם
יש מילקי ביתי ויש את המילקי הביתי של דור משה, שלא רק הילדים ישתגעו ממנו אלא גם הגדולים בזכות תוספת של קפה ומרקם קרמי מטריף. מסובך? ממש לא