כמו בסרט אימה: פילה הדג החל לקפץ בזמן הצלייה בתנור
בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי

בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי
אנחנו יכולים לדבר שעות על עפיצות, חמיצות ומינראליות, אבל אין לנו מושג איזה יין הישראלים אוהבים באמת. יקבי כרמל הרימו את הכפפה, בדקו את הנושא לעומק, והשיקו את היין האידאלי לטעם הישראלי. זה מדעי
אגרונומים, כורמים ומנהלי מחלקות חקלאיות, כבר מודים בפה מלא שבציר 2021 הוא לא עוד בציר שגרתי. ביררנו עם שיקי ראוכברגר, יינן יקב טפרברג, עד כמה המצב באמת חמור ושמענו ממנו איך הוא והצוות שלו מתמודדים עם המצב
בינינו, זה הכי קרוב שתגיעו לשם בימים אלה, אבל זאת ממש לא הסיבה היחידה להזמין
זה מתחיל במונולוג קצר עם ספוילר שמרגיש מגוחך, ממשיך במצעד מנות אימתני ומסתיים בהבנה שלכל קיבולת יש גבול
כי לפעמים הדברים הכי מרשימים על שולחן החג הם גם אלה שדורשים מעט מאוד מאמץ
במקום לעלות לרמת הגולן לפנות בוקר, טליה לוין צעדה לפלורנטין, לאירוע היין הייחודי של יקב רקנאטי וקהילת 'השזרה'
ערב ראש השנה מתקרב ועוד לא החלטתם מה לקנות למארחים או לעצמכם? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, עם מארזים אלכוהוליים יצירתיים ,שיחסכו לכם את ההתלבטויות. וגם לא מעט שקלים
השף דיוויד תמרקין שיתף ברשת מנה שכינה אותה "סטייק לחם" כתחליף צמחוני לבשר וזכה ללעג כי מדובר בלחם מטוגן במחבת: "יש כל כך הרבה תחליפים לבשר היום. לחם הוא לא אחד מהם"
הקבוצה תמיד מעל הכול, אבל לפעמים מגיע שחקן כוכב שמרעיד קצת את המבנה
אם כבר שולחים אותם מהבית לבית הספר, לפחות שימו להם בתיק משהו טוב מכם
הימים שבהם קינוח ראש השנה היה שם קוד לעוגת חנק חלפו מזמן מהעולם. אל תשאלו איך למדנו את זה
טליה לוין הטרידה את יושבי בית הקפה הקבוע שלה, עם שאלות על הרגלי השתייה שלהם וחזרה עם מסקנות חד משמעיות: הם רוצים לשתות יינות טובים יותר, ומוכנים לשלם על זה. כי חיים רק פעמיים
מי היה מאמין שאחד המהלכים הקולינריים הדרמטיים ביותר בעיר הזאת יתחיל מזוג אופניים פשוטים בצבע שחור?
מלית ענוגה ושילוב נכון של פירות נכונים. ככה בדיוק פותחים שנה
ארז קומרובסקי, חיים כהן, מאיר אדוני, יוסי שטרית ולא מעט כוכבים נוספים נכנסו כבר למטבח: החדשות הכי טעימות בישראל
טיפ מאיתנו: לכו מראש על כמות כפולה ותחסכו מבוכה מכל המתנפלים
החום הזה לא מרחם על אף מוצר, אז לפחות כדאי שנדע איך להתמודד איתו
קערות הבריאות נמצאות בכל מקום בקיץ הזה ובצדק. הן קודם כל יפות, כיפיות, מרעננות, בריאות מאד ומצטלמות נפלא. אודי סהר מאורבן שמאן מלמד אתכם להרכיב אותן בעצמכם בבית
אילו יינות ראויים לשולחן החג שלכם? על אילו אפשר לוותר? כדי לענות על השאלות הללו ולהקל עליכם את הבחירה, התכנסנו, כמו בכל שנה, לטעימת יינות ישראלים שיעשו לכולנו שנה קצת יותר טובה ושמחה
כשהיא נראית ככה, לא משנה איך בדיוק אתם מעדיפים לקרוא לה
הוא לא מתויג כ"בופה", לא חותר לעולמות המוגזם-מושחת-מצטלם ולא עושה יותר מדי עניין מעצמו. עכשיו בואו נדבר על מה שהוא כן
אם תעצמו עיניים ותתעלמו מהעברית, אולי תצאו לטיול ערב פריזאי
קציצות ונקניקיות, יוגורט ושיבולת שועל, תה והכנה לעוגה: טועמי "חדש על המדף" התאימו סטים
הבר שהפך בחסות הקורונה לסטארטאפ מתקרב למכירת הקוקטייל המיליון ומשיק מחלקת אלכוהול חדשה באתר, עם צפי הכנסות של 20 מיליון ש"ח ב-2022. יותם שילה המיקסולוג והיזם, סיפר לנו איך ולמה זה קרה
זה לא תפריט ארוחות בוקר שגרתי. זה כן רעיון מצוין
השם איטלקי, התפריט טורקי והמיקום ישראלי לגמרי, אבל אם מחזיקים מספיק חזק ושורדים את המסע הטרנס-אירופי, מגיעים לסיבה האמיתית שבגללה כדאי לשבת פה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשביל לזכות בקריאות התפעלות מכל קצוות השולחן לא תמיד צריך לעבוד קשה. יוגב ירוס במתכון שיביא אתכם לשלוחן החג נינוחים ועם מנה מנצחת
עמוס דואק, אגרונום ביקב ברקן-סגל, מספר לנו על הדרך שעשה מהכרם אל היקב ובחזרה, על בציר 2021 שהוא מאוד אוהב עד כה, למרות האתגרים, ועל כרם אחד שעוזר לו להירגע כשהוא קצת לחוץ
צריך לעבור לא מעט שלבים בשביל להגיע לכאן, אבל זה די שווה את הכול
אנחנו יודעים שזאת אחת הנקודות הכי חמות בארץ, אבל המהלך הזה הלהיט אותה אפילו עוד יותר
יצרן הג'ין עודד וייס, שהצטרף לאחרונה למועצת סנהדרינק, עם כמה המלצות, לטובת מי שמעוניין לפנק את ארון המשקאות שלו בבקבוק ג'ין חדש
27 שנים מספקות לך לא מעט סיפורים, חוויות ומשמרות מיתולוגיות, אז ברור שביקשנו לחפור כמה שיותר עמוק
חשבתם שהלחיצה על האבוקדו תעזור לכם לגלות האם הוא בשל או לא? מסתבר שכנראה הרסתם את הטעם שלו על הדרך. מומחית לפרי הירוק הציעה שיטה יעילה יותר לבדיקה וגם הסבירה למה הוא כל כך בריא בשבילכם
היקב וותיק השיק שלושה יינות חדשים שנעשו בטכניקה עתיקה: תסיסה של של אשכולות הענבים בשלמותם. מירה איתן חושבת שלפחות אחד מהם ראוי לעלות על שולחן החג שלכם
וואלה! אוכל בשיתוף ZAP REST, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בואו לבלות שעות איכות משפחתיות עם סרט וארוחה איטלקית מופלאה, שתמיד תבוא בטוב אחרי שעתיים מול המסך הגדול. פיאנו פיאנו גרסת קיץ 2021
וואלה! אוכל בשיתוף תנובה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה מייחד את הגבינה הזו לעומת קרובות משפחה שלה ואיך מייצרים אותה - הנה כמה דברים שאולי לא הכרתם
הבשר הוא של חינאווי, ואם אתם צריכים אחרי המשפט הזה עוד משהו, יכול להיות שלא קראתם טוב
המתכון הזה גם קל, גם זריז וגם עושה בבית ריח של מאפייה, אבל אלה אפילו לא היתרונות הכי גדולים שלו
מארזים חגיגיים, תפריטים חגיגיים, שפים חגיגיים וישראלים חגיגיים: החדשות הכי טעימות בישראל
אנחנו מודים שבהתחלה גם אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל זה עובד הרבה יותר טוב ממה שחשבנו
במסגרת ההכנות לחגי תשרי, וימי החופש הבאים עלינו לטובה טליה לוין טועמת שאבלי כשר שישמח גם את אלה שפחות מקפידים, ויינות מיוון שיעשו לכם חשק לשבור צלחת. יאסו!
וואלה! אוכל בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש לכם חצי שעה? זה יספיק בדיוק להכין את הפיתות הנפלאות והאווריריות של חן מזרחי ואפילו לא תצטרכו להדליק תנור. מה הסוד? כל התשובות כולל המתכון המלא ושלבי ההכנה המצולמים בפנים
אחרי שנים מתסכלות ושלושה ניסיונות כושלים, נראה שמשהו בכל זאת מסתדר הפעם בשידוך
בשלב מסוים הסתכלנו על השולחן העמוס ואמרנו "די". זה היה לפני שהמנות הגיעו
בחוץ יש שווארמה ושניצל. בפנים מתרחש קסם נדיר של אוכל
עוגיות לוהטות מתנור מפתיע, וופלים שלקחו אותנו לסיבוב ביער ופחיות עם קיצור דרך קריבי: טועמי "חדש על המדף" השתזפו
"למרות שהיה חורף יחסית חם, בהשוואה למה שרגילים ברמת הגולן, בצפון הרמה במקומות הגבוהים הכרמים נהנו מטמפרטורה קרה, כך שאצלנו זה קצת שונה משאר הארץ." האגרונום יהודה מוריסון משוחח עם מירה איתן על בציר 2021 בכרמים של יקב רמת הגולן
דור משה מדד טמפרטורות בחוץ והבין שיש רק מתכון אחד שיכול לעזור
הכיכר הזאת אולי התרוקנה מתייריה, אבל בשביל כל השאר זאת דווקא הזדמנות די טובה ליהנות