דף לבן, מפה לבנה, ובתיאבון: מדריך האוכל הגדול של ראש השנה
אשר מתחילה לה היום: החדשות הטעימות של ישראל
אשר מתחילה לה היום: החדשות הטעימות של ישראל
דאגתם שיהיו לכם את כל הירקות והפירות לברכות לשנה החדשה אבל אתם לא יודעים איך לשלב אותם בשולחן החג? אתם יכולים להיות רגועים, יש לנו מתכון חגיגי לכל ברכה
אם גם אתם רגילים לכרובית רכרוכית וחסרת טעם, אתם עושים את זה לא נכון. שינוי קטן בשיטת ההכנה יהפוך את הירק הפשוט למנת "סטייק" זהובה, פריכה זהובה ופריכה, עם טעם עשיר וקלוי שתגרום לכולם לבקש עוד (ויש גם מתכון מנצח)
בתקופה שבה אתה חושב שראית הכול, מגיעים הקצבים עם השיגעון
קינוח ישראלי מושלם לתשרי, ולכל חודש אחר על לוח השנה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורז פרסי אוורירי עם בשר מפורק וגרגירי חומוס. מנה חגיגית, עשירה ומלאת טעם שתהפוך את שולחן ראש השנה לבלתי נשכח
דגנית עמיחי ורונה פרדיס באות בטוב. כל השאר יסתדר
שתחזור השפיות, הלוואי
תפילות, תקוות, ברכות: טועמי חדש על המדף פתחו שנה
כך תנצלו את חגי תשרי והימים שבניהם לבריחה מסיר הלחץ המשפחתי, שאיפת אויר בטבע וביקור ביקבים שאולי לא הכרתם
מירה איתן טעמה, סיננה ובחרה יינות אדומים במגוון סגנונות. אחד או יותר מהם, ודאי יתאימו לשולחן החג שלכם. שימרו במועדפים וגשו לחנות
ארוחת חג מושקעת, אבל עם השקעה שעשה מישהו *אחר*
מבקבוק עם תמורה מטורללת לכסף ועד פסגת העשייה הישראלית, כולל הרבה עצירות משמחות בדרך
התחפשויות, התחזקויות, התנפלויות: החדשות הטעימות של ישראל
עידו פיינר וירון מלכה ממסעדת עמק בראסרי מרכיבים ביחד ארוחת חג ישראלית, עם כוכב ראשי מוצדק
מבטים ישירים, כף לכף, מסביב לשולחן
קראתם את כל ההמלצות, אתם יודעים אילו בקבוקי יין תרכשו לארוחת החג. איך תדעו כמה בקבוקים לרכוש? הכירו את מחשבון היין הדיגיטלי שיעזור לכם לקבל החלטות
להבות גבוהות ומטבח לוהט: טועמי חדש על המדף ממש בישלו
החיבור בין גולדיס ותום פרנץ יצר קיבוץ גלויות מלא טעם, ושולחן חג מושלם. והפעם: מסע מתוק ומסורתי מהתנור לשולחן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה קלילה ומלאת צבע, שבה אורז מתובל ועשיר משתלב עם ירק טרי ודג מפורק בגריל. שילוב מרענן שמתאים במיוחד לארוחת החג
בייקרי, בית קפה, מסעדה, בר יין: החדשות הטעימות של ישראל
דרינק ראשון של עיר, בלי להיכנס לתוך הסיטי
עוד לא בחרתם מתנות לחגי תשרי? יש לנו כמה רעיונות שישמחו את האנשים שחשובים לכם. והמחירים? הפתעה!
לא ברור איך זה לא קרה עד עכשיו, אז ננסה להשלים את הפער במהירות: החדשות הטעימות של ישראל
לחיים, ולחיים שמגיעים לנו
עידו פיינר וירון מלכה ממסעדת עמק בראסרי מרכיבים ביחד ארוחת חג ישראלית, עם כוכב ראשי מוצדק
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם חלבונים, גם פחמימות, גם חם, גם מנגבים ברוטב יוגורט קריר. איזה כיף
כולנו חולמים על תפוחי האדמה האלה: קריספיים מבחוץ, רכים כמו ענן מבפנים. עכשיו, שף בריטי טוען שפיצח את השיטה, והכל בזכות הוספה של "מרכיב סודי" אחד לתבנית. יצאנו לבדוק וחזרנו עם תשובה מפתיעה (ומלוחה)
לרגל המרוץ שיתקיים ב-19/9/25, שוחחנו עם נשיא עמותת המרתון הבינלאומית של בוז'ולה, שיגיע לכאן למרות שהחברים ייעצו לו להישאר בבית
דף חדש, כף חדשה, וחגיגה
לעכשיו, לחימום ביתי מאוחר יותר, לדייט פרובוקטיבי בפיג'מה מול המקרר. מה שתחליטו עובד עם האוכל הזה הרי
מה באמת מסתתר מאחורי תפריטי המסעדות? בעלים של מסעדה שבר שתיקה וחשף אילו מנות עדיף לא להזמין אם לא רוצים קלקול קיבה. 5 מיליון איש צפו ונדהמו
אחרי מי זוכר כמה דחיות, יקב רקנאטי משיק את מרכז המבקרים הגלילי שלו. נרים לכבודו כוסית של אפריטיף צרפתי ונקנח ביין משתלם במיוחד שמגיע מדרום אפריקה
בינה מלאכותית מסייעת להפוך את חוות גידול הדגים החקלאיות לאפקטיביות יותר, סביבתיות יותר ורווחיות יותר, וגם מצמצמת את התלות בדיג הרסני
החיבור בין גולדיס ותום פרנץ יצר קיבוץ גלויות מלא טעם, ושולחן חג מושלם. והפעם: עיקרית נהדרת שכולם אוהבים
לעשות לימונדה מחיים שנותנים לך את עיריית תל אביב
חיזוקים, תגבורים, קינוחים: טועמי חדש על המדף הרכיבו
צניעות בכניסה, הצטיינות בכל היתר
לחיים, ככל הניתן
עם כל הכבוד ליינות הפרועים, החדשים והמסקרנים, ארוחות חג הם לא זמן טוב לניסויים. טליה לוין מתקרבת למיינסטרים, לפחות לערב אחד
חוויה כשרה שמבטלת דיבורי עבר ומייצרת דיבורי הווה על כל הדברים שאפשר לעשות
הוצאת קלוריות, והכנסת קלוריות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה חמה, צבעונית ומלאת טעמים עם תירס מתוק, ירק רענן ותפוחי אדמה צלויים. יחד הם יוצרים תבשיל עשיר, מנחם וקל להכנה שכולם יתאהבו בו
ובהצלחה עם החזרה ההיא למשרד: החדשות הטעימות של ישראל
הארוחות המשתלמות ביותר של היום, ועוד קצת
כמה כיף לטעות. כמה כיף להיות מופתע לטובה
השמש עולה מהחוף המערבי ועד הים התיכון: החדשות הטעימות של ישראל
עידו פיינר וירון מלכה ממסעדת עמק בראסרי מרכיבים ביחד ארוחת חג ישראלית, עם כוכב ראשי מוצדק
שמש טעימה לכל דורש: החדשות הטעימות של ישראל
טעמנו את היינות החדשים של אחד היקבים הגדולים והוותיקים בישראל