רויאל שף: צ'יקן קייב
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה צ'יקן קייב- מנה מסורתית של עוף ממולא בחמאה ועשבי תיבול לצד סלט ויניגרט
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה צ'יקן קייב- מנה מסורתית של עוף ממולא בחמאה ועשבי תיבול לצד סלט ויניגרט
השף אייל לביא מציע להשקיע ומכין פינגר פוד גורמה לארוחת סילבסטר מושקעת ורומנטית שתפיל את האורחים או בני הזוג. כך תפתחו את השנה החדשה ברגל ימין
חודש ינואר עוד שניה כאן, זמן לשלוף את התותחים הכבדים: הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה תבשיל מצ'ומה טריפוליטאי של חלקי פנים עטופים ברוטב אדמדם
במעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, תבשיל במיה עם קובה
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה מרק רוסי מסורתי עם נקניקיות, גריסים ומלפפון חמוץ שהוגש לשולחנם של הצארים
מחפשים ארוחת בוקר מחממת ומהירה לימי החורף? השף רומן דימנט ממסעדת יוליה בנמל תל אביב מציג ארבע אופציות טעימות במיוחד לדייסות מפנקות של חורף
במעוז הקובות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, קובה ברוז מאורז ובשר ולצידה חמוצים עיראקים
בעיר העתיקה בבאר שבע מסתתרת המסעדה התימנית הכי אותנטית בארץ. נתן כהן מהבית התימני האורגינלי מכין תבשיל של מוח ברוטב
מעל 100 מסעדות ברחבי הארץ חוגגות את הסילבסטר, עם שמפניה מבעבעת, ארוחות מיוחדות, תפריטי טעימות ופינוקים. אל תשכחו להזמין מקום מראש
לכל עדה יש את הטכניקה שלה להתמודד עם הקור המרוקאים מכינים מרק חרירה, ההונגרים מרק גולאש והאשכנזים מרק עוף עם קרפלעך. 3 מתכונים למרקים מנחמים מתוך ספרו החדש של בני סיידא "מרק חם"
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק מתכון לסרדינים מטוגנים ממולאים בעשבי תיבול
לכל מדינה יש את קינוח הכריסמס החגיגי שלה: מתכונים מתוקים לעוגיות ליבקוכן גרמניות, עוגת בוש דה נואל צרפתית, עוגות קוזונק מזרח אירופית ועוגת פנטונה איטלקית
משדכים עלי סיגר לביצה ויש לכם חטיף קריספי שמוכן תוך דקות. אילונה חכמון-שאוליאן מטגנת בוריקה טריפוליטאית שקל מאוד להכין בבית
כרוביות לבנבנות ומושלמות מציפות את השוק בשיא החורף, פתרון מושלם לנשנוש קליל, סלט או מאפה. מתכונים מנצחים עם מלכת החורף
לירן גבאי מפלאפל גבאי המפורסם בצפון תל אביב מכין דג מרוקאי חריף בחצי שעה
השף עמוס שיאון משיק במסעדת הלנה בנמל ערבים בקונספט של שוק דגים. לכבוד המאורע הוא קופץ לחנות הדגים בפורדיס ומכין סביצ'ה אינטיאס מדגי ים טריים
בעיר העתיקה בבאר שבע מסתתרת המסעדה התימנית הכי אותנטית בארץ. נתן כהן מהבית התימני האוריגנלי מכין במיוחד ללילות הקרים, מרק שעועית עם צוואר כבש
במעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, סלונה- דג אפוי ברוטב אדום
עונת החורף היא שעתם היפה ביותר של נתחי בשר לבישול ארוך. השף אריאל כהן ממסעדת הבשרים NG עושה היכרות עם 3 נתחים ומציע מתכונים מחממים של נזיד, ביף בורגניון וצלי בבישול ארוך
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה קינוח פשוט של תפוחים אפויים ממולאים גבינה ואגוזים ועטופים בחמאה. כל מה שצריך בחורף הזה
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק מתכון לחריימה: תבשיל דגים חריפים שאפשר למצוא כמעט בכל מטבח
במעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, קובה חלאבית מטוגנת שמגישים לצד טחינה חריפה
הרבה לפני שהפך לקלאסיקה מוקפדת היה הבויאבז מרק דייגים בפרובאנס שנהגו לצרוך במהלך הדיג. השף אמיר מרקוביץ' מלמד להכין בויאבז, מרק דגים צרפתי, שמלווה בטעמי אניס וזעפרן
בעיר העתיקה בבאר שבע מסתתרת המסעדה התימנית הכי אותנטית בארץ. נתן כהן מהבית התימני האורגינלי מכין קציצות כבש ברוטב עגבניות
חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין כנפיים מטוגנות בסגנון הודי ומשדרג אותן עם מטבל חריף מתוק
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה בוגוס - תבשיל בשר רוסי קל להכנה שמשלב נתחי אנטריקוט וכרוב בחמאה
נהוג לחשוב שקשה להכין פיצה בבית, אבל כל מאמא באיטליה יודעת שאין מה לפחד מהשמרים. מתכון לפיצה ביתית בסגנון כפרי איטלקי
בשיא החורף מתבקש להתכרבל עם השילוב האולטימטיבי: משקאות חורף וקינוחים מפתים שמכין הקונדיטור עומר זרניצקי מד"ר לק - קראמבל, סיידר תפוחים, וופל בלגי וקרפ
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון הסודי של השקשוקה המדוברת בארץ
לירן גבאי מפלאפל גבאי המפורסם בצפון תל אביב מכין סנייה- שכבת בשר אפויה בתנור עטופה בטחינה מנחמת
מחפשים מתכון לעוגה שקל להכין? הקונדיטורית מיכל בוטון אופה עוגה בחושה עסיסית ומהירה עם פירות העונה ויוגורט בציפוי שטרויזל חמאתי
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה קרוצ'יניק פולסוסקי- גלילת פילה בקר ברוטב של יין לבן, שמנת ופטריות
סיר גדול, נתח בשר עממי, ארטישוק ירושלמי וסבלנות, זה כל מה שצריך בשביל תבשיל צלי בשר מענג. המאסטר שף אבי לוי מעמיד סירים ומתכונן לסופה
חודשים אחרי שפתח הישראלי גל בן משה את מסעדת גלאס בברלין הוא קיבל מועמדות לכוכב מישלן הגרמני. השף המבטיח שלא הכרתם
כשקר, אין כמו תבשיל טריפוליטאי עשיר עם מנגולד בשר ושעועית. הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מלמדת להכין טבחה בסלק עם לחם תוצרת בית לניגוב הרוטב
גשם, רוחות וקור - זה בדיוק הזמן להכין קדירה מהבילה של חמין ולא לצאת מהבית. לכבוד החורף אספנו עבורכם מגוון מתכוני חמין - מרוקאי, אשכנזי, הודי ואפילו צמחוני
במעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב מכינות בנותיו, מרב בן שושן ושני ירושלמי, קובה בורגול עם חמוצים מסורתיים
כשהגשם מתדפק על החלון אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי מעמידים סירים על האש עם בשר וירקות. לאחר כמה שעות מתקבלת מנה חורפית ונהדרת
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה מרק בורשט מסורתי עם סלק ובשר, שכיף לאכול עם לחם שחור ושמנת חמוצה בימי החורף הקרים
מכורים לחמאת בוטנים? הגיע הזמן לעשות הכרות עם שמן הבוטנים, שמתאים לטיגון אפיה ובישול ומשדרג מאכלים מהמזרח הרחוק. השף משה בדישי מעניק מתכונים
לרגל פסטיבל הקולנוע היהודי שהתקיים בשבוע שעבר בסינמטק והקרנת סרטו ירושלים בצלחת, מכין השף הישראלי הכי מצליח בלונדון שני מתכוני חורף מפתים
חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין מלאי כופתה: קציצות אווריריות מגבינה וסולת ברוטב עגבניות ותבלינים
כשהטמפרטורות יורדות חייבים לאפות משהו בתנור כדי שיפזר ניחוחות בכל הבית. השף רועי סופר אופה ביסקוטי, העוגיות האיטלקיות הכי פריכות שיש, ומוסיף להן טוויסט
הגשם סוף סוף הגיע, זמן להעמיד את הסירים על האש. המאסטר שף אבי לוי ממסעדת המוציא מכין תבשיל עוף מרוקאי בבישול ארוך, שנמס בפה ועושה חם בנשמה
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה ביף סטרוגנוף קלאסי שיהיה הכוכב של ארוחת יום שישי
חג הטיגונים לא שלם בלי מפרום טריפוליטאי אסלי שממולא בבשר ומתבשל ברוטב סמיך - הבשלנית אילונה חכמון שאוליאן מכינה מפרום חגיגי במיוחד מכרובית, גזר וחציל
כדי שלא ישעמם לקראת סוף החג, מיקי שמו מציע שלל שידרוגים לכוכבת של חנוכה: סופגניה אפויה מעוטרת בקרמל מלוח או סופגניה מטוגנת במילויים מיוחדים
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון המנצח מהמטבח הטריפוליטאי: תבשיל בשר ואפונה מלווה בקציצות סולת. ארוחה שלמה בסיר אחד
עולם הריבות מציע אינספור אופציות עם מעוף, הרבה מעבר לריבת תות רגילה. הקונדיטורית הילה פרי מקבוצת כתית מכינה ריבות צבעוניות בכל צבעי הקשת שישדרגו את הסופגניה שלכם
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה תבשיל רוסי של כבד בקר ופטריות