השף ג'יימי אוליבר חושף את המתכון שלו למרק בצל מושלם לחורף
מרק הבצל הצרפתי של השף ג'יימי אוליבר הוא עשיר, חמאתי ומנחם במיוחד והוא זכה לאינספור מחמאות ברשת. אתם לגמרי יכולים להכין אותו בעצמכם בבית די בקלות. הנה המתכון
מרק הבצל הצרפתי של השף ג'יימי אוליבר הוא עשיר, חמאתי ומנחם במיוחד והוא זכה לאינספור מחמאות ברשת. אתם לגמרי יכולים להכין אותו בעצמכם בבית די בקלות. הנה המתכון
מנמל תל-אביב לרחוב קפלן, מכוסית נגרוני עד בקבוק רוזה. אסנת גואטה ממליצה על המקומות והמשקאות שיעשו לכם את סוף השבוע
היקב המשפחתי הוותיק שלא מפסיק להפתיע, השיק שני יינות חדשים באווירת צפון איטליה: דולצ'טו וברברבה. טעמנו את החדשים של טפרברג
אדים של טעם, אדים של נחמה
לא התהפכה ולא נסחפה. רק השתפרה
טבילות משמחות ומפיות מרובות: טועמי חדש על המדף הושחתו
מסעדה חדשה, ומסעדה אמיתית
טעמי המזרח האהובים עוטפים הפעם דווקא פילה דג בורי ברוטב סמיך של קרם קוקוס ושלל תבלינים שהופכים אותו למעדן
זכרונות על לימונדה ורודה והקור שבחוץ מנחים את נעמה נויהאוז לאפות עוגת שיש פטל-לימונדה, עוגת ספוג עדינה בטעם חמוץ מתוק
רוצים להפתיע את המשפחה או את האורחים במנה בשרית משגעת? את השבלולים היפהפיים האלה מכינים מחומרים שיש בכל מטבח ב-20 דקות
טליה לוין נפלה למתוק, החלה ליהנות מיינות מחוזקים, חושבת שגם לכם כדאי לעשות את זה, וממליצה על שלושה יינות שיכולים להחליף כל קינוח
יש עתיד בפיתה
הרבה איכות, הרבה טעם, מעט מחיר
במקום סתם לחם, איילה ג'ני הלכה על פרוסות חציל פריכות. במקום ארוחה משעממת, קיבלנו את היצירה הזאת
מזג האוויר הסגרירי עושה חשק למנות מנחמות, אך כאלו שמוכנות בזריזות, בדיוק מתוך הצורך הזה נולד המתכון הזה
מירב שיינר מתכוננת לעונה הקרה האהובה עליה ואופה לחמניות ערמונים שקל מאוד להכין בבית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך להכין עוגת שמרים במילוי שוקולד שלב אחרי שלב, כולל טיפים ומתכון קל שתמיד מצליח
איך עושים יין לבן מענבים אדומים? ולא פחות חשוב: למה לעשות את זה? שלושה יצרני יין ישראלים חזרו אלינו עם תשובות
חגיגה של מטבח יקי, מתוך חוברת המתכונים של ארגון יוצאי מרכז אירופה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כי מה שעובד מושלם על פסטה, יעבוד גם על חזה עוף עסיסי
כולם באים לחצר בבני ברק, אבל שלהם יותר טוב
מרק עדשים פשוט וקל להכנה, שבזכות תוספת חורפית קטנה של עלי שומר בר הופך למעדן אמיתי
מתכון של השף שניר אנג סלע מגוז' ודניאל לעוגיות אלפחורס ארגנטינאיות מושלמות, למכורי ריבת החלב
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הבשלן איתי דגן במתכון נהדר לתבשיל פריקה עשיר, מלווה בפילה דג. חלבון ופחמימות בביס אחד
יירוטים מול העיניים, תמורה מול הארנק, והרבה יותר מזה
פסטה ברוטב חמאת לימון אולי נשמע כמו מתכון מסעדה מהודר, אבל בפועל מדובר במתכון פשוט ביותר שאפשר לעשות משני מרכיבים בלבד שתמיד נמצאים בבית. ניחשתם נכון
אם תפוחי האדמה שלכם התחיל לנבוט לפני שהספקתם להשתמש בהם, שינוי אחד במקום האחסון עשוי לפתור את הבעיה. אבל יש גם טוויסט גאוני של ד"ר ארין קרטר, ראומטולוגית
יקב רקנאטי החזיר את מרכז המבקרים שלו לפעילות מלאה לאחר 14 חודשי השבתה והשיק סדרת יינות חדשה. מירה איתן ביקרה וטעמה
חגיגות סיניות, וחגיגות מקומיות: החדשות הטעימות של ישראל
בסוף התור הכי מעניין שמתפתל כעת בעיר מחכה הפתעה, ותופעה
אתם יכולים להכניס פנימה כל מה שהצלחתם למצוא בשוק. המתכון של דור משה יעשה את שאר העבודה
לכבוד עונת המרקים, רות אוליבר מחממת אותנו עם מרק עשיר בטעמי המזרח, שלא דורש יותר מ-15 דקות הכנה, ויש לה גם פטנט
קליפ של 35 שניות באינסטגרם, שהשיג יותר מ-2.2 מיליון צפיות, מציג את מה שעשתה פדריקה רוסי, שחטפה תגובות מעליבות, אבל חרכה את הרשת (ויש גם מתכון)
המסיבה, הליקר והשרדונה שיעשו לכם את סוף השבוע הרבה יותר טוב
ארומות של פולים טחונים, ונוסטלגיה
סנטימטר אחר סנטימטר, צעד אחר צעד, עד שמגיעים
תוספות, שדרוגים, הקלות ופינוקים: טועמי חדש על המדף גיוונו
נטל ההוכחה והחשבון ירדו, רמת ההנאה והרוגע עלו
אין אחד שיכול לעמוד בפני סמבוסק. למאפה הנהדר הזה יש כל כך הרבה גרסאות, אז קבלו את זאת שלנו - ריבועי סמבוסק ממולאים ברוטב עגבניות וגבינות, תענוג שאין שני לו
הן פשוטות ומהירות להכנה ואין דבר מושלם מהן לצד הקפה; אז בלי תירוצים, זה רק כמה עירבובים ולהכניס לתנור, 3 מתכונים לעוגות בחושות לסופ"ש
תבשיל בשר עם חצילים מלא ניחוחות וטעמים מהמטבח הפרסי בזכות שילוב של רכז רימונים חמצמץ, לימונים פרסיים ועלי נענע טריים
בין עצב לשמחה, בין ייאוש לתקווה, טליה לוין מצאה כמה דברים שעזרו לה להחזיק את הטוב ולהעביר אותו הלאה
כדי לשים יד על בקבוק ויסקי ממהדורת יום ההולדת של מקאלן, תתבקשו להיפרד מ-10,500 שקלים. מירה איתן שמה יד על טעימה ממנו
השף גל ונונו במתכון לשומאי, כיסון ממולא בבשר פרגיות שכיף לנשנש
ממיאמי לשוק הכרמל עובר שביל טיפות ערק
הפתעה תל-אביבית מחוץ לתל אביב
להיט כשר, משתלם וטעים במתחם שחם ההומה
מתכון שוקולדי מושחת לאצבעות פרלינה, בהשראת חטיף הפררו רושה. השילוב הנפלא בין הבצק הפריך והאגוזי לבין הקרם השוקולדי העשיר הופך אותן לפינוק המושלם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות קיפודים אווריריות מאורז ובשר ברוטב עגבניות, קציצות עדשים טבעוניות או קציצות עוף ותירס בציפוי כמו של שניצל - שלוש אופציות שונות וטעימות למאכל האהוב בעולם
בשיתוף נספרסו, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שני שפים מובילים ומנכ"לית נספרסו ישראל התיישבו למפגש ששם על השולחן, לצד מנות כמו ארטישוק ירושלמי וטירמיספרסו, את אחד הנושאים החמים בעולם הגסטרונומיה העכשווי: לקיים או לא לקיים?