בוזנח בכרם: ביקור ביקב פלם
"הכרם החדש של יקב פלם פרוש כולו על טרסות עתיקות, רצועות רצועות, שכל אחת מהן זוכה למיקרו אקלים משלה." יוסי בוזנח ביקר והופתע

"הכרם החדש של יקב פלם פרוש כולו על טרסות עתיקות, רצועות רצועות, שכל אחת מהן זוכה למיקרו אקלים משלה." יוסי בוזנח ביקר והופתע
בשיתוף רשת בורגרים, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חברים מגיעים במפתיע לצפות בליגת האלופות? כמה זוגות מגיעים לקשקש ולצחוק? מרימים כוסית במשרד? מתכננים יום הולדת כיפי - לכם או לילדים? יש לנו הצעת הגשה טעימה לכל מקרה, ספונטני או מתוכנן, שכולם יאהבו ויעופו עליה
היינות של היקב העתיק ביותר במולדובה, עשויים היטב, מהנים ומעניקים תמורה מעולה לכל שקל. טעמנו
אם יש שבוע שמותר להגזים בו זה זה. גולדה כרגיל לוקחים את השחיתות צעד אחד קדימה, ומציעים מתכון לפחזניות מטוגנות, במילוי הכוכב של התקופה - ממרח בייגלה מלוח
אין כאן סופגניות-קינוח אינסטגרמיות או קומות מדורגות, לא קונספטים ולא גימיקים, תועפות של מתוק ודברים שנקנים בחוץ, אבל יש כאן לב
וואלה! אוכל בשיתוף שופרסל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתלבטים איזו לביבה להכין לחנוכה השנה? צירפנו לכם 7 מתכונים ללביבות מנצחות ממגזין שופרסל, החל מלביבות תפוחי אדמה קלאסיות, ללא גלוטן, לביבות אפויות ועד לכאלה שמשלבות כרובית ואפילו סלק. המתכונים שיעשו לכם חג שמח
עוד בטרם הסתיים יומו הראשון של האירוע, הופנו למארגנים לא מעט ביקורות, טענות ומענות. מירה איתן הייתה שם, הביאה את הזווית שלה וגם טעמה כמה דברים טובים
הוא נולד בצרפת, אוהב חום אבל לא יותר והפך עם השנים לכוכב מקומי ובינלאומי לאחר שהיגר לדרום אמריקה. כיום, המלבק הארגנטינאי הוא מותג מותג מוצלח ויציב בעולם היין. מה קורה אצלנו?
אימפריית האפייה של שיר וקורל גורן נעה באיטיות ובעקביות ברחבי העיר הזאת, ואין לנו שום רצון להתנגד לכיבוש
משתמשי טיקטוק חולקים מתכון פשוט ודל פחמימות להכנת צ'יפס אבוקדו - ונשבעים שזה התחליף המושלם לחטיפים עתירי הקלוריות: "זה משנה לגמרי את חוקי המשחק"
טליה לוין חגגה בוז'ולה כמעט על פי כל הכללים והתקנות, גילתה שני בקבוקים שגם אתם תשמחו להכיר, ונסעה לחיפה כדי לשתות משהו שאינו בירה
השף המוכשר והמוערך, רוברט קלוגר הלך אתמול לעולמו בגיל 41 בלבד, לאחר שלקה בלבו. עולם האוכל המקומי איבד איש יקר
פיצה האט תשיק בשבועות הקרובים את הסניף הרובוטי הראשון בעולם וזה קורה אצלנו בישראל. מאחורי הפיתוח חברת סטארט אפ ישראלית שממש לא מתכוונת לעצור רק בפיצות. איך זה הולך לעבוד ומה הם מתכננים לנו בעתיד הלא רחוק? מבטיחים תשובות לכל השאלות כולל הצצה איך זה ייראה
מלביבות בטטה ותפוחי אדמה ועד חלות בצל קטנות מטוגנות, מהסופגניה הקלאסית עם הריבה, דרך ספינג' ושלל סופגניות מהירות ללא שמרים, ובסוף יש גם בונוס - מה להכין עם הסופגניות ביום שאחרי. בקיצור, כל המתכונים שאתם צריכים לחנוכה הקרוב נמצאים כאן
לדרינק ומנת נשנוש אחת או שתיים זה אחד המקומות הכי שווים שיש, כלומר אם אתם באים בלי ציפיות ועם הבנה שאולי יהיה לא משהו. מבולבלים? גם אנחנו
אבי אפרתי סוקר את יקב טורס, מהגדולים והידועים ביקבי ספרד. היינות שנבחרו לסקירה זו זולים ברובם - 52-79 שקלים - והם מספקים תמורה נפלאה לכסף
עשור לאחר שעזב את מל ומישל, השף יוגב ירוס נכנס שוב למטבח - הפעם של מישלה, מסעדה איטלקית צנועה ושכונתית בקריית אונו, "כולכם מוזמנים לבוא אליי לשכונה"
העיר רחובות אולי לא נתפסת בעיני הקהל כמעצמה קולינרית, אבל בשקט בשקט עיר המדע של ישראל התחילה לבעוט, 3 מסעדות חדשות שנפתחו שם לאחרונה, לצד כמה מקומות ותיקים (מי אמר הסטייק הטוב בישראל ולא קיבל?), גרמו לנו לצאת לבדוק - מה קורה ברחובות? ספוילר: לא מעט
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי להסתבך, בלי פקשושים והכי חשוב בלי שמרים והתפחות - נטע לויה מקבלת את חנוכה עם סופגניות מהירות מיוגורט וקמח כוסמין, והן לא פחות מושלמות מהמקור
ארבע עשרה שנים חלפו מאז היין הישראלי הראשון שנעשה ממאה אחוז ענבי מלבק. מי אתה מלבק? מניין הגעת? למה קוראים לך ככה? ואיך אתה משתלב בעולם היין הישראלי? אנחנו כאן עם כל התשובות. כתבה ראשונה בסדרה
מסביב יש אינספור עובדים לחוצים וכמות דומה לפחות של שליחים ממהרים, אבל נתנאלה פניגר מתעקשת לחשוב על האיש שעומד לתת ביס
אתם אוהבים להכין פולקע של עוף אבל לא רוצים את כל הלכלוך שיגיע בסיום? משתמש בטיקטוק הציע דרך פשוטה שכוללת את הרשת של הגריל ומגש אפיה, והתוצאה נהדרת
וואלה! אוכל בשיתוף שופרסל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סופגניות ביתיות לא חייבות להיות עסק מסובך. צירפנו לכם 7 מתכונים טעימים וקלים להכנת הכוכבות של חנוכה: סופגניות ביס מהירות, ספינג', דונאטס ואפילו סופגניית ממתקים וקרונאטס ללא גלוטן. חג שמח
מבשלת אלכסנדר עשתה אוקטוברפסט משלה, עם בירה מקומית, מוזיקה מקפיצה והמון חוגגים שמחים. אורית גרינבוים-לירון חושבת שפעם בשנה זה לא מספיק
החג האהוב עלינו בשנה מגיע, ואין הדלקת נרות בלי סופגניות. מערכת וואלה! התגייסה כמו בכל שנה לסקירה מקיפה וחזרה עם מסקנות - איפה תמצאו את הסופגניות (והפעם גם לביבות) הכי טובות? כל התשובות כאן בפנים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בחורף הכי כיף להחליף את האורז בריזוטו חיטה עשיר, שמתבשל ברוטב של עגבניות, יין לבן, פרמז'ן וחמאה, שעוטף את הכל במעטה קרמי קטיפתי
ביקב חרשים עושים יינות אורגניים וביו דינאמיים ולא מתעסקים יותר מדי בשיווק. מירה איתן עלתה להר שזור וחזרה מוקסמת. ובונוס למתמידים: שני יינות חורף של יקב פיצ'יני מטוסקנה
בעיר שמכניסה אינספור וריאציות מתוחכמות לתוך פחמימה, הכי כיף למצוא שתי אופציות שרוצות להיות כמו פעם, בערך
המערכת החורפית עשתה לאסנת גואטה חשק לשתות משהו חם. אז היא צללה אל ספרי ההיסטוריה והמתכונים וחזרה עם שישה משקאות חמים, טעימים ואפקטיביים, שאפשר להכין בבית ממש בקלות
ישיבה ספונטאנית בבר וותיק, עוררה אצלה זיכרונות ממוסדות השתייה של פעם, שעוד לא סגרו סופית את הברז. והלוואי שגם לא ייסגרו. טליה לוין מתגעגעת
המתכון הזה שמתאים לכל יום חורפי עושה חיבור בין העישון הקל של חיטת הפריקי, לטעם העשיר של נתח הפאלדה, כשאת הכל מחבר קו דק של דבש התמרים - הטעם העמוק והנימוחות שמתקבלים לאחר הבישול הארוך בקדירה שווים את ההמתנה
47 שנים שציר המרק הזה יושב על האש ורק מוסיפים אליו עוד בשר, אטריות וירקות. הטועמים סיפרו ששיטת הבישול העתיקה מעניקה למרק טעם וארומה ייחודיים - אך האם זה לא מסוכן?
לאשכנזים יש צ'ולנט, ליוצאי צפון אפריקה את הסחינה ולעיראקים טבית, אבל לאף אחד אין קדירה כמו של יוגב ירוס
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמשלבים בין מזרח תיכון לאירופה, בין תל אביב לאיביזה, בין אומנות, טירוף קולינרי ואלכוהול משובח-מקבלים 99 סיבות לחייך. השף צ'ארלי פדידה על האוכל, די ג'יים מתחלפים על האווירה והתוצאה? בר 99, ברחוב החשמונאים 99, בתל אביב. הוספנו גם מתכון שווה להמחשה
המון כסף נשפך על העיצוב של המקום הזה, חבל ששכחו להשקיע גם באוכל
במסגרת פרויקט חובק עולם, שכרגע עוד אי אפשר לדבר עליו, ליאור בלמס איש הבירה, הגיע אל מבשלת קרומבאכר הגרמנית, ונחשף להחלטות הגורליות שהפכו אותה למבשלת הבירה הפרטית הגדולה ביותר
לא רק וונדר וומן, שחקנית, דוגמנית ומפיקה, מהיום גל גדות היא גם שותפה מייסדת של GOODLES - מק אנד צ'יז בריא ואיכותי יותר. "היא עושה הכל - מקשר עם קמעונאים ועד מבחני טעימה"
חברות קהילת נשות היין של ישראל, התארחו ביקב קסטל, שמעו מהמנכ"לית על דרכה בעולם הניהול, שוחחו עם היינן והמייסד על דרכו בעולם היין, וטעמו לא מעט יינות, שחלקם טרם יצא לשוק. ביקור עם ערך מוסף
הכינו את הרגשות. 'פיות היין' שירה גרנות ולי הופמן-אגיב, מספרות לנו על המופע החדש שיצרו, שמציע דרך חדשה לטעום יין לחוות יין וליהנות מיין
בלי שמרים, התפחות ובלגן, מירב שיינר מכינה סופגניה הונגרית מהירה עם קוטג', שכל כך פשוט להכין
תנו את אותם ענבים לארבעה יצרנים שונים, ותקבלו ארבעה יינות שונים. אבל מה קורה כשיצרן אחד עושה ארבעה יינות שונים מאותו זן? בדקנו
התערוכה המבוקשת של יאיוי קוסאמה נפתחת היום לקהל הרחב, ובמסעדת פאסטל הסמוכה לא נשארים אדישים ומשיקים ארוחה עסקית מיוחדת למבקרים, כרטיס משולב עם סיור לילי, ותפריט ספיישלים בהשראתה, שמחזיר לחיים את ביצת הפברז'ה של מול ים. הנה כל הפרטים
אחרי שנדחתה פעמיים, תערוכת הוויסקי הבינלאומית חוזרת לגג של קניון עזריאלי בתל אביב. התגעגעתם? אז בואו. כל הפרטים אצלנו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לנטע לויה יש טיפ קטן לבישול קינואה שיחד עם שלל פטריות מוקפצות על המחבת היא תהפוך לתבשיל הכי טעים שאכלתם לאחרונה
היקב הישראלי שהחליט לציין את חגיגות הבוז'ולה, דווקא עם יין לבן חצי יבש, עושה את זה בגדול. בכל הארץ
אנחנו באמת לא יודעים מה מושך את כולם לקטע הספציפי הזה של אבן גבירול, ובאמת לא כל כך אכפת לנו
גורו הבישול לורה מק'לוהן פיטרסון האירה את עינינו כשגילתה מהי לדעתה הדרך הנכונה להכנת פירה ביתי - ומתברר שבכלל לא צריך לקלף את תפוחי האדמה קודם
משתמשת טיקטוק הציגה מתכון לאורז עם סלמון באווירה ים תיכונית, אבל איכשהו כולם התעלמו מהתוצר הסופי כשהיא הציגה כיצד היא מחממת את האורז במיקרוגל - בתוספת קוביית קרח. האם זה כדאי?
פסטיבל המטבח הישראלי שנפתח השבוע, מפגיש בין השפיות לונא זרייק ואביבית פריאל לארוחה משותפת בה יבשלו השתיים יחד לראשונה. לקראת הארוחה פגשנו אותן לשיחה כנה על המשמעות של להיות אישה במקצוע שעדיין נתפס גברי, על פוליטיקה והגדרות, ועל מה זה בכלל מטבח ישראלי
טליה לוין יצאה למחוק זיכרונות משנות התשעים, שבלאו הכי לא היו מאוד צלולים, עם המיקסולוג בר שירה. האמת, לא ציפינו שהיא תחזור עם הצהרה פחות דרמטית