10 המתכונים שהכי אהבתם השנה
הם לא דורשים הרבה זמן עבודה במטבח, אבל עושים הרבה רושם ואנחנו לא מכירים מישהו שהיה מסרב להם - אלו המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2021 ואנחנו ממש מבינים למה

הם לא דורשים הרבה זמן עבודה במטבח, אבל עושים הרבה רושם ואנחנו לא מכירים מישהו שהיה מסרב להם - אלו המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2021 ואנחנו ממש מבינים למה
הסגר האחרון אמנם נראה עכשיו כמו חלום רחוק, אבל את השפעת הקורונה והסגרים אפשר היה לחוש היטב בשנה החולפת. אז איך מסכמים שנה כזאת? בואו ננסה
שפית ידועה שיתפה סרטון שבו היא הסבירה כיצד ניתן לדעת בדיוק מה מידת העשייה של הסטייק - משהו שרק מקצוענים יודעים לעשות. מה צריך בשביל הטריק הזה? רק את כפות הידיים שלכם. צפו בסרטון הוויראלי
אפשר לאהוב את וודקה בלוגה ואפשר גם לא, אבל מהסטייל שנוטף מהפופ אפ הזה, אי אפשר להתעלם
כשחו"ל לא ממש על הפרק, זהו תור הזהב דווקא של תיירות הפנים, ויש כל כך הרבה מה לראות ולאכול כאן. זוגות, קבוצות חברים, משפחות או טיול מהמשרד - קבלו 8 סיורי אוכל מומלצים ברחבי הארץ
אחרי שהבינה שלפריז היא לא תגיע השנה, טליה לוין חגגה כריסטמס במלון תל-אביבי. עם קאווה אורגנית, וויסקי חורפי ויין צעיר. אל תשאלו מה היא מאחלת לווריאנטים
אם זה ימשיך ככה, לא רק שתהיה סוף סוף מסעדה טובה באמת בהרצליה, אפילו לתל אביבים תהיה סיבה להגיע לכאן
כדי לחוות את חווית הנובי גוד כהלכתה, התכנסנו בעליית גג בגבעתיים, עם יינות מבעבעים, מטעמים מסורתיים והרבה וודקה. נובי גוד, כך התברר, לא היה אנטישמי
השירות קצת מפוזר, תפריט החורף החדש שהובטח לנו לא באמת קיים, אבל האם למרות זאת באנה ממשיכה להיות המגדלור של הסצנה הטבעונית בישראל?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פיתות כאלה לא תמצאו בשום סופר, מאפייה או מעדנייה, אבל אתם כן יכולים להכין אותן בעצמכם בבית וזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לכם. אור בן אוליאל עם מתכון מצולם שלב אחרי שלב
יינות מבעבעים קרים הם יופי של דרך להתחיל איתה את השנה החדשה, אבל מה יעשו כל אלה שלא מתאים להם לשתות משהו קר בלב החורף? בדקנו
מכירים את זה שהביצה נדבקת למחבת ונהרסת לכם כשאתם מנסים להוריד אותה לצלחת? מומחה קולינרי חשף למה זה קורה ואיך נמנעים מזה. צפו בסרטון
מארז מילקי חורפי ומפנק במיוחד, מהפכת הצ'יפס של ברגר קינג, מיונז טבעוני, כריות במהדרות חורף, פסטות, ומה לא. טעמנו את כל מה שחדש על המדף וחזרנו בשביל לספר
החיבור בין שף מצליח למלון בוטיק מוקפד מעולם לא היה לוהט יותר, וכעת תורו של השף אוראל קמחי לעמוד בראשה של מסעדת רוחאן החדשה, במלון בראון ירושלים. כשקפיצה לחופשה באירופה הפכה למשימה כמעט בלתי אפשרית כיף לדעת שגם בארץ אפשר לתפור בקלות חופשה קולינרית מושלמת
"אפשר לשתות אותם עם או בלי אוכל, לפני או אחרי ארוחה, רק כדאי לחלוק את הבקבוק עם חברים או משפחה." אורית גרינבוים-לירון טועמת ומערבבת יינות מוסקטו ישראלים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם אתם לא יכולים לעמוד בפני התותים המשגעים שמציפים את השווקים? אורלי פלאי, מכורה לתות שדה, משבצת את הפרי האדום והעסיסי בעוגיות שוקולד ושיבולת שועל
אין דרך טובה יותר לחגוג את סוף השנה מאשר בארוחה טוב, אז מה מציעות המסעדות בערב השנה החדשה? אספנו לכם כמה הצעות שוות. מהרו להזמין מקום
במזקקת יוליוס הופכים פירות מקומיים למשקאות שאי אפשר לעשות בשום מקום אחר. מירה איתן הצפינה לקיבוץ חניתה, שוחחה עם יובל ג'וב הרגיל - האיש שמאחורי התזקיקים, וטעמה כמה דברים טובים
פריכות מטריפה וצורה ייחודית - הפוגאס (Fougasse), לחם צרפתי שטוח מאזור פרובאנס הוא כל מה שאתם צריכים עכשיו
מיועד לכל מי שהתלונן שהוא לא יכול לאכול את מנת הדגל, אבל לא רק
בא לכם ביצה לארוחת הבוקר? שלושה שפים חשפו מתכון נהדר שישדרג לכם את הארוחה בכמה שניות. רק תדאגו שתהיה לכם מצקת
טליה לוין ממליצה על ארבעה יינות שעזרו לה לצלוח בשלום את ה"סופה" וגרמו לה לחבב קצת יותר את החורף. ומקנחת, איך לא, עם קצת וויסקי
נתניה היא עיר של קצוות קולינרים, מצד אחד אוכל מסורתי עדתי במסעדות שהפכו כבר למוסדות, ומצד שני מסעדות חדשות וטרנדיות , וגם פיתה בשר אחת שמשגעת את העיר. בואו איתנו לסיבוב אוכל טעים במיוחד
בשיתוף ZAP REST, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
באחת המסעדות הכשרות הטובות בארץ משיקים בימים אלו תפריט חורף עונתי מוקפד ויצירתי, בהובלת השף אביאל סנדרוסי. את האוכל מכינים לעיני הסועדים, הנוף נשקף מבעד לחלונות הענק וקיר היינות הישראליים ישלים את החוויה
כבר ביקרנו לאחרונה במסעדות שעיצובן המוחצן מדי מאפיל על כל דבר, בטח שעל האוכל, אבל פופה היא ללא ספק קטגוריה בפני עצמה
הטמפרטורות הנמוכות והקור החודר, עשו לנו חשק לפחמימה מלאת נחמה והרי אין כמו תפוח אדמה. הוא יכול לשמש תוספת, אבל גם כארוחה שלמה. מטוגן, אפוי, עם רוטב, במרק או ממולא. כאן תמצאו את כל המתכונים המומלצים - לכם רק נשאר לבחור
שמפניה, קאווה, למברוסקו, פרוסקו, שפע של יינות מבעבעים מזמינים אותנו לפתוח איתם את השנה החדש. הפעם החלטנו ללכת על האופציה הישראלית
אבי אפרתי בחר את 15 המבעבעים הכי טובים לסילבסטר 2021, בכל רמות המחיר, ממתוקים מקומיים פשוטים בשלושים שקלים ועד שמפניות יקרות. מבעבע לכל כיס
עובדת סניף של מקדונלד'ס באוסטרליה חשפה בסרטון טיקטוק את תערובת השמן והמלח בה מכינים צ'יפס בסניף שלה והצליחה לדחות אלפי חובבי ג'אנק פוד שנשבעו שלא לחזור יותר למקדונלד'ס לעולם. לעומתם חלק מהצופים הודו שהסרטון דווקא גרם להם לרצות עוד
כי מה חשוב הסיפור כשיש כאלה קינוחים, ומה חשובים הקינוחים כשיש כזה סיפור?
ארבע עשרה שנים חלפו מאז השקת היין הישראלי הראשון שנעשה ממאה אחוז ענבי מלבק. מי אתה מלבק? מניין הגעת? למה קוראים לך ככה? ואיך אתה משתלב בעולם היין הישראלי? יצאנו לחפש תשובות בדרום אמריקה
לכבוד מזג האוויר, חזרנו אל הסינגל מאלטים של מזקקת 'לוך לומונד', ונזכרנו כמה אהבנו אותם בקיץ האחרון
הקורונה ממשיכה לתת את אותותיה ולא מעט מסעדות נמצאות במאבק יום-יומי על מנת לשרוד, מי שלא תפתח את 2022 היא מסעדת שגב ארט של השף שגב משה שנסגרת לאחר 17 שנות פעילות
קברנה סוביניון. קל יחסית לגדל אותו כמעט בכל מקום, אפשר לעשות ממנו יינות איכותיים בכל רמות המחיר. אבל עושים כאן יופי של יינות אדומים גם מזנים אחרים. והפעם: מה קרה לשני זני ענבים מפורטוגל כשנחתו ברמת הגולן
לא קל ליפול על יום של חורף אמיתי בישראל, אז בואו לפחות נאכל כאילו הגשם שוטף את הכול
וואלה! אוכל בשיתוף בורגרים, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הטרנד הקולינרי הכי לוהט בשטח הוא sharing. אנשים אוהבים לאכול ביחד ולחגוג, ובצדק. לרשת בורגרים יש מענה לטרנד - ממארזי חגיגה ועד הקמת שולחנות שוק
טליה לוין החליפה, לסופשבוע אחד, את מתחם בזל בהרי יהודה, ואת הפרלמנט של שישי בצהריים, בסיור בין יקבים אהובים במיוחד
העיר הצפונית והמיוחדת מושכת אליה את אבי אפרתי כמו בקסם. אחרי שביקר בה שוב ושוב וטעם בה כל פינה, הוא יוצא בפרויקט מיוחד וחושף כמה מהסודות הקולינריים שיש לנצרת להציע
אפילו אנחנו, שמעדיפים את הויסקי שלנו נקי, לא יכולנו להגיד לא לחמשת הקוקטיילים הללו, שמבוססים על ויסקי קלאסי, רך, נגיש ואפילו מורכב
8 שנים אחרי ביקורו הראשון כאן, אבי אפרתי מגיע למסעדת בלה בבית שערים ומוצא שאחרי שקילפו ממנה את היומרות של מסעדת שף, התגלתה מסעדה איטלקית-כפרית סימפטית לכל המשפחה
מסע במורד מחילת הארנב וטעימות של מותגי ג'ין נדירים, טוניק מתוצרת עצמית וקוקטיילים במחירים סבירים, הביאו את אסנת גואטה לחשוב שלפעמים העיר הגדולה לא הכי טובה בהכל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עולם המסעדנות חזר לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם בבית. והפעם, טבולה דג ים של מסעדת לוקס בחיפה. מנה קלילה ופשוטה להכנה שגונבת את כל ההצגה
ציר בישול נשמע תמיד כמו דבר מורכב ומלחיץ. אז הכנו לכם מדריך מסודר וממצה שיראה לכם אחת ולתמיד שזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים, ויש גם מתכונים כמובן
יוסי יודפת מיקב עבייה, משוחח עם מירה איתן על העשייה הייחודית שלו, ועל האיום שמטילים היינות הטבעיים על יינות הזרם המרכזי
שלוש מסעדות חדשות נפתחו בשבועות האחרונים - איטלקית כשרה ברעננה, ים תיכונית מושקעת בחיפה, ומסעדת שף מקומית ברמת הגולן. צאו לאכול
ג'ין מאיטליה, וגם מצרפת, ועוד אחד מלונדון. וודקה פולנית, ליקר קפוצ'ינו, מזקל מקסיקני ויין ספרדי. אסנת גואטה עם המשקאות מחממי הלב של חורף 2021
אל חגיגת המאפים הצפונית שמתרחשת בשנתיים האחרונות, מצטרף חיזוק נשי מתוק במיוחד - בלאש, בייקרי חדש בכרמיאל שמציע את כל מה שחובבי מאפים חולמים עליו ועוד קצת
אין כמו לחמניות חמות וטריות שמכינים בבית, וזה אפילו לא עניין כל כך מסובך. אינס ינאי מכינה לחמניות פרעצל שחומות וריחניות, עם טריק קטן של תיבול שמשדרג אותן פלאים
זה התחיל כסטארט-אפ וממשיך בהצהרות על מעבדה, אבל הכול נעלם עם הסאונד הראשון של הקראנץ'
טליה לוין השתתפה בסדנת בירה, שוחחה עם אנשים שבכל הזדמנות אחרת לא הייתה מחליפה איתם מילה, שתתה בירות שבכל הזדמנות אחרת לא הייתה מתקרבת אליהן, והיא ממליצה בחום על החוויה. זה נגמר בנגרוני