הפיצה הארטיזנלית החדשה של רעננה
שני משוגעים שהתמקצעו בפיצה נאפוליטנית אמיתית החליטו לפתוח פיצרייה ברעננה שעושה כבוד לחוקי הפיצה הנוקשים של נאפולי אבל עם תעוזה ישראלית והרבה יצירתיות
שני משוגעים שהתמקצעו בפיצה נאפוליטנית אמיתית החליטו לפתוח פיצרייה ברעננה שעושה כבוד לחוקי הפיצה הנוקשים של נאפולי אבל עם תעוזה ישראלית והרבה יצירתיות
בשיתוף מועצת הבקר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בקיץ הזה, יותר מתמיד, כל מה שמתחשק לעשות זה לצאת לשטח וליהנות מהמרחבים הפתוחים. אצל נועה רוזין זה חייב לכלול גם ארוחת שטח דשנה וטובה מנתחי בקר בשר ישראלי משובחים. אז במה להצטייד ומה שיטות הצלייה המתאימות? כל ההמלצות בפנים
מה לשים לכם בסנדוויץ'? אינס שילת ינאי חוסכת לכם כאב ראש אחד לשנת הלימודים החדשה ומפנקת במתכון למאפינס תירס וזיתים עסיסיים וקלים להכנה ממרכיבים שיש בכל בית. כי מי קבע שבתיק האוכל חייב להיות כריך
"ילד הפלא של הבשר" תקע דגל באחד הרחובות הכי עמוסים בעיר, ועכשיו רק נשאר לנו לפזר את העשן ולתת ביס
מהפינה הקטנה והשקטה שלהם בקיבוץ הגושרים בצפון, אלי ורותם יעקובוביץ', עולה חדש מצרפת ותושבת חוזרת, מייצרים את ILO, גלידה טבעית וטבעונית בעבודת יד, אותה הם משווקים בעצמם לכל רחבי הארץ. סיפור מתוק
רגע לפני שנפרדים מהחופש מפנקת אותנו מירב שיינר בעוגיות שוקולדיות ועשירות ללא אפייה שמשלבות בתוכן הפתעות בריאות כמו שיבולת שועל ודגנים מלאים
יום הבננות הבינלאומי שחל היום הוא תירוץ מושלם מבחינתנו לאפות משהו עם פצצת האנרגיה הצהובה והכי שווה בסביבה. אספנו 5 מתכוני בננות שאנחנו אוהבים במיוחד, קבלו
ה-1 בספטמבר בפתח, ואחרי כמה חודשי פורענות הגיע הזמן שגם הילדים יחזרו לשגרה, שימו להם בתיק האוכל משהו קטן וטוב, כמו המאפינס הזה (הצבעים היפים כבר יעשו את העבודה) וקחו גם לעצמכם אחד על הדרך
גם חוות צוק המוערכת מתאימה את עצמה למצב החדש והופכת לצוציק, עם תפריט חדש, מצומצם יותר והרבה אופציות להמבורגר. ועדיין, זה אחד המקומות הכי טובים לאכול בהם בשר בישראל (רק עכשיו בזול יותר)
חודשים רבים של חוסר ודאות הגיעו היום לקיצם, כששולי ודודי, ממשיכי דרכם של איציק ורותי, החליטו לסגור את דוכן הכריכים המיתולוגי של ת"א. "הקורונה לקחה לנו את המומנטום, אנשים כבר לא באים כמו פעם" היא מספרת
גם השבוע אנחנו מפרגנים ל-5 מיזמים קולינריים קטנים, שנולדו בעקבות הקורונה, והפעם: עסק משפחתי של מאפים משגעים, מיזם אסיאתי של לחמניות באן, סלסלות הפיקניק שייקחו אתכם עד עין כרם, ערכות אפייה של מלכת הג'לי וארוחות הקיטו של עודד טלמור
במגנום משיקים את המגנום בראוני, והטעם מדהים, אז למה אנחנו כועסים? הספרייט אננס שהפתיע אותנו לטובה, השוקו של יולו שגם מבוגרים יאהבו, ופנייה נרגשת ליצרני חטיף הכריות
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מערך משלוחים מתוגבר, שמירה על התפריט המוכר ותיירות פנים מוגברת. מסעדת גוסטו האיטלקית בתל אביב שומרת על אופטימיות לצד זהירות וממתינה יחד עם כולם שכל זה יהיה כבר מאחורינו
שלושה מקומות חדשים שתוכלו לנסות בהם את מאכל האלים הטרנדי - כנאפה, בכל אחד מהם משהו מיוחד ויוצא דופן ובכולם מובטח לכם עונג הג'יבנה והקדאיף
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי להשרות המון שעות, ובלי לעבוד יותר מדי קשה, אורן לוקסנבורג מכין חומוס מסבחה ירוק ומשגע, שעשוי מאפונה ירוקה יבשה ונענע
אם תעצמו רגע את העיניים ותניחו ללב להיסחף בסשן דמיון מודרך, יכול להיות שגם אתם תרגישו איך נחלת בנימין הופכת לכמה דקות לפיאצה טעימה
אב לשתיים חשף טריק שבו הוא משתמש בקשה של הלחם כדי להכין שבלולי קינמון מתוקים וטעימים. התגובות היו נלהבות' והביצוע? ממש קליל
נאופוליטן, הפיצריה החיפאית החדשה, נפתחה שנייה ורבע לפני הסגר, אבל מאז הספיקה להתאושש, להיפתח מחדש ולהפוך מוקד עלייה לרגל, אפילו לתל אביבים. כל מי שמעריך פיצה אמיתית ומושקעת - זה המקום בשבילו
עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
כתבה פרסומית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מבית קפה לפיצה בר בראשון לציון - המשבר הכלכלי שפקד את עולם המסעדנות לא פסח על רשת קפה נמרוד, שביום קודר אחד נאלצה לפשוט את הרגל. שוחחנו עם הדר הבעלים על המציאות החדשה, הבצק הייחודי, הקוקטיילים והבחירה ללכת על תפריט כשר. יש תקווה
החום עולה, החופש מתמשך, והגיע הזמן לשלוף את התותחים הכבדים, ואנחנו מתכוונים לעוגיות כמובן. קבלו 10 מתכונים לעוגיות הכי שוות, שהילדים ישמחו לעזור להכין וישמחו עוד יותר לאכול
פסח, פליאו, רגישות לגלוטן, וגם סתם אנשים שלא בא להם להתאמץ מדי - לא משנה מה הסיבה, זאת התוצאה - לחם נהדר שעשוי מ-3 מרכיבים בלבד, בלי התפחות, לישות ועניינים. לא מאמינים? קבלו
בשחקי שחקי יש שף חדש, בן 23 בסך הכל, וארוחה אחת שם הספיקה לאבי אפרתי כדי לקבוע שהוא הדבר הגדול הבא בסצנת המסעדנות כאן. לכו תטעמו
הגלידה של השף הישראלי שהעמידה איטלקים בתור עושה עלייה לנתניה, הגלידה הכי אקולוגית שכבשה את חיפה מתרחבת לפרדס חנה, והגלידה הקיבוצניקית הכי איטלקית שהיתה פה. קבלו את החדשות הכי קרות וטעימות - חדשות הגלידה
מערכת וואלה! אוכל בשיתוף TWIX, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלחנו את אושיית הרשת גל זהבי לחלק לעוברים והשבים TWIX קרמל מלוח - השילוב הכי מפתיע ומרענן של הקיץ הזה. כרגיל היה מצחיק וטעים איתו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גרגרי האורז הבסמטי במנה מתבשלים וסופגים לתוכם טעמים של עגבניות טריות ששרו בחומץ בלסמי ועברו עישון קל בטכניקה ביתית פשוטה. יחד עם מעט יין לבן מתקבלת מנה עשירה וחגיגית שהיא הרבה יותר מסתם תוספת
אוהבים נקניקיות על האש? ג'ף בקר מסביר כיצד תשדרגו את הטעם שלהן ותביאו אותן לשלמות. רמז: אל תכינו אותן על המנגל
אולי זאת הקורונה, אולי הקיץ, ואולי העובדה שפשוט תמיד יש לנו מקום לעוד המבורגר, אבל לא פחות מתשעה המבורגרים חדשים נפתחו בתקופה האחרונה (אחד אפילו חדש מהניילונים), אז כמה מתוכם כבר יצא לכם לטעום?
מיט-טק הצליחה להדפיס שכבת בשר שהופקה מתאי גזע, לקראת השלב הבא: הדפסת נתח סטייק במשקל 100 גרם. מנכ"ל מיט-טק: "מקרב אותנו לפיתוח טכנולוגיה פורצת דרך"
כששוברים את הראש מה להכין, לזניה היא הפיתרון המושלם - קלה ואהובה על כל בני המשפחה, ובמקרה הזה, בזכות התוספות, היא גם מזכירה פיצה נהדרת
כמו בכל שבוע אנחנו נותנים כאן את הבמה ל-5 מיזמים שצמחו בעקבות משבר הקורונה, ויספקו לכם את התוצרים הכי אישיים וטעימים עד פתח הבית
שנים ארוכות של נפילות אסייתיות מתמשכות או סתם הפקעת מחירים תמוהה הובילו אותנו לסימטה קטנטנה בשוק הכרמל, והטיסו אותנו משם מזרחה
בחורה העלתה ל"טיקטוק" סרטון של ארוחת פסטה ולחם שום. הסרטון צבר מעל מיליון צפיות, אבל הביקורות היו קטלניות במיוחד בגלל הדרך בה היא בחרה להגיש את הארוחה - ורבים הזהירו אותה מקורונה
באסם לא מוותרים על החידוש הקייצי, בטוויקס משיקים מהדורה חדשה, התה הקר המושלם לעצלנים, ובורקס המים שגרם לנו להרגיש לרגע באיסטנבול. טעמנו את כל מה שחדש על המדף ושרדנו כדי לדווח
כעת כשאי אפשר לנסוע לחו"ל, צפון הארץ הוא יעד חם, העברנו שם 48 שעות קולינריות, טעמנו וחווינו מכל מה שיש לגולן ולרמה להציע לנו בתקופה הזאת. סעו, תאכלו, תתאוורו
בשונה מהרבה מסעדות אחרות, שהיו צריכות להתאים את עצמן לעידן הקורונה, אוזריה כאילו נולדה לתקופה הנוכחית - אווירה משוחררת ולא מחייבת, ואוכל כיפי בלא הרבה כסף. תענוג
עד שיחזרו הטיסות אפשר ליהנות מהיינות הכיפיים והלא מתחנפים של דומיין לפאג', שנותנים תמורה טובה לכסף ומשכיחים קצת את החום
העוגות של מגזינו מקבלות חנות משל עצמן, למסעדת שאראק יש שף חדש, דוכן הפלאפל שהופך לטרטוריה איטלקית ופסטיבל בורגרים שלא תרצו להחמיץ. יש לנו מלא חדשות קולינריות, קבלו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לתוך הקציצות הזהובות האלה נכנסים רק חומרי הגלם הטובים ביותר ויחד הם יוצרים קציצה מופלאה ומפתיעה בטעמה הממכר שכיף לטבול ביוגורט מתובל
אתם אוהבים מוס שוקולד אבל לפעמים אין לכם כוח להכין אותו? מתכון שפורסם בטיקטוק והפך ללהיט מציג כיצד ניתן להכין את המוס עם שלושה מרכיבים בלבד ובחצי דקה של עבודה, והתגובות מהללות
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סוף סוף היא חזרה אחרי פגרת קורונה שנכפתה על כל הליגות בעולם, עכשיו גם ליגת האלופות מגיעה ל"מאני טיים" וכבר בסוף השבוע האחרון שמינית הגמר סיפקה לנו רגעים מרהיבים! מעניין איך ייראה השבוע הקרוב במרתון רבעי הגמר? מה שבטוח שהוא יהיה טעים ומשתלם במיוחד
היום בשעה חמש אחה"צ ייפתחו הדלתות של Lulu&co, בר דגני הבוקר הראשון בישראל, שיציע גלידה רכה בתוספת דגני בוקר, גלידות מגנום ביתיות בטעמי קורנפלקס, וכמובן - קערות דגנים עם חלב. אנחנו כבר עומדים בתור
הסלסות המקסיקניות של נועם כרמון, העוגות הסימטריות והיפות של מורן גיל, האוכל האמריקני המנחם של מאיה בלום, מארזי הקוקטיילים של שעה שמחה והמאפים המשגעים של הילי גרינברג. פותחים עוד שבוע עם 5 עסקים קטנים וביתיים, שצמחו בעקבות הקורונה וממש שווה לכם להכיר
דוכן חדש, קטן וצנוע של השף הספיק לעורר כבר כל כך הרבה רגש ועצבים, עד שהיינו חייבים לבדוק מה בדיוק קורה שם
הקיץ הזה הישראלים נשארים בארץ והמלונות מתנהגים בהתאם ויוצרים חבילות קולינריות אטרקטיביות, בשיתוף השפים המובילים בישראל, כדי להעשיר את חווית האירוח, ולא רק לאורחי המלון
אם גם אתם נאלצתם להמיר את החופשה המשפחתית בתאילנד לאחת בצפון, שווה לתת קפיצה לצ'אנג בה ביקנעם - מזללה אסיאתית חביבה, שמתומחרת ברוח הזמן, ומספקת את הסחורה בחינניות ויעילות
שוק הכרמל הוא הלב הקולינרי הפועם של תל אביב. לצד כל המקומות הוותיקים צצים כל הזמן חידושים, ומה שבטוח - תמיד קורה שם משהו מעניין. הנה חמישה מקומות חדשים, ילידי מחזור קורונה 2020, לכו לעשות להם קבלת פנים יפה
לג'יימי אוליבר יש מתכון מושלם לעוגת שוקולד נימוחה במיוחד שאפשר לאכול חמה ישר מהתבנית כמו פודינג או לקרר ולחתוך לקוביות בראוניז פאדג'יות במיוחד
השפית תמר כהן צדק רגילה לעבוד בשקט, בקצב שלה, בלי להכנע לתכתיבי הסצנה והקהל, עד שהגיעה הקורונה, שאילצה אותה לעדכן גרסה. התוצאה: מעדניית משלוחים איטלקית, ולזניה שהפכה ללהיט ממכר
בעיצומה של אחת התקופות הקשות שידע כאן ענף המסעדנות, נפתחה השבוע בתל אביב מסעדה בעיצובו של ג'ורג'יו ארמאני בהשקעה של כ-30 מיליון שקל, ובכל זאת, למרות הפאר והעיצוב המרשים, המנה הכי יקרה בתפריט עולה 130 שקלים