אנשים רק עכשיו מגלים ממה מכינים פפריקה - והם בהלם
פפריקה מתוקה היא אחד מהתבלינים הכי נפוצים ושמישים שיש. אבל מסתבר שמעט מאוד אנשים יודעים כיצד להכין אותה. חברת אוכל אוסטרלית חשפה את שיטת ההכנה וגם ממה היא עשויה - ולא תאמינו כמה זה פשוט

פפריקה מתוקה היא אחד מהתבלינים הכי נפוצים ושמישים שיש. אבל מסתבר שמעט מאוד אנשים יודעים כיצד להכין אותה. חברת אוכל אוסטרלית חשפה את שיטת ההכנה וגם ממה היא עשויה - ולא תאמינו כמה זה פשוט
החכמים, הרשעים, התמים ואלה שלא יודעים להפסיק לשתות, טעמו והמליצו על יינות ישראלים לחג. זה נגמר בהרבה יותר מארבע כוסות
הכשרות, ביעורים והכנות אביב: טועמי "חדש על המדף" חגיגיים
יש בתל אביב מספיק מסעדות עם אוכל ברמה הזו. בטח שלא בשביל זה באים לג'ורג' וג'ון
זה לא פסח בלי קניידלך. איך מכינים? מה הופך את הקניידלך ליותר רכים ואווריריים? ריכזנו עבורכם שלושה מתכונים, כולל אחד לקניילדך ירקות צבעוני
מדובר בשבוע יין מרוכז שבמשפחות מסוימות צורכים בו יותר בקבוקים מבכל השנה כולה, לא כדאי שתדעו מה לקנות?
כי בסוף היום הוא רק רוצה לחזור הביתה, לפתוח טלוויזיה, ולראות על המסך את מה שבאמת יכול להיות בקיבוץ הגלויות שהוא ישראל
צריך לבוא מוקדם, כדאי לבוא רעבים ורצוי ללכת פה לאיבוד. על חלק מהדברים אין לכם שליטה ממילא
הקיץ הקרוב צפוי להיות גם הקיץ האחרון, אבל איכשהו יוצאות מזה קצת חדשות טובות
שבועות ארוכים של ניסיונות הסתגלות והכלה מתחילים להסתיים עם גיבושה של השביתה הגדולה במשק. יובל בן נריה: זוהי לא מחאה, זוהי אזרחות
חמישה ניסיונות וחצי שעת עבודה הולידו קינוח משבעה מרכיבים, וגם את העתיד
אתם יכולים כמובן לטרוח ולהכין בעצמכם, ואתם מוזמנים גם לבחור, ללחוץ על כמה כפתורים, ולספר לאורחים בדיוק מה שבא לכם לספר
השף חיים כהן משתף במתכון המשפחתי שלו לסלט תפוחי האדמה עם ביצים קשות ואפונה שאמו הייתה מכינה בכל פסח לפי מתכון של גברת שרפנסקי
דסטין האדלי שיתף ברשת סרטון שבו הוא חשף שיש דרך אחרת לחתוך בצל מאשר עם סכין. הוא קיבל תוצאה מדהימה, מהירה ואפילו לא דמע. צפו ורוצו לנסות
כמו לא מעט רעיונות שנולדו באימפריה השמחה של צביקי עשת, גם הדבר הזה מצלצל חזק בהקשבה הראשונה, מתחיל להיות מובן כשמתיישבים לאכול, ומסיים ב"איך לא חשבו על זה קודם" כשהצלחת מתרוקנת
צהריים של אוכל, לילות של אוכל ואפילו בית ספר של אוכל: החדשות הטעימות של ישראל
בשלב הזה של חיינו אין שום סיכוי שמישהו ישנה את דעתו בגלל וידאו של 14 שניות, אבל בואו נריב עוד קצת
חובבת אוכל הכינה כרובית בדרך ייחודית ושיתפה את המתכון בטיקטוק. במקום להתייחס למתכון הצופים שלה ממש התעצבנו שהיא השתמשה במילה סטייק כדי לתאר את מה שהכינה. היא בתגובה: "לא אכפת לי. זה עדיין טעים"
כמה מהשפים הכי טובים בישראל ירדו לסוף שבוע של אוכל בעיר הדרומית, אבל זאת הייתה רק המנה הראשונה
השקות משתלמות, מתנות מתוקות ומריחות מושקעות: טועמי "חדש על המדף" גיוונו
פעם היית צריך ליישב את החשבון עם סיפור על חומרי גלם. היום אפילו זה לא נחוץ
אחד המתחמים העמוסים ביותר בתל אביב מסתיר חצר ירוקה וחדרון קטנטן, אבל המבוך הזה שווה את הדרך שלכם
כי בשלב הנוכחי של מעגל החדשות שלנו, אולי כדאי פשוט לתת לעולם האוכל להוביל
הבלוגרית חן מזרחי מהבלוג חן במטבח מלמדת אותנו איך לקלוע חלות יפות יפות לשבת, רק תעקבו אחרי הסרטון וגם אתם תוכלו לעשות זאת בקלות
אתם אולי חושבים שהשליחים מכירים את הדרך לבית שלכם בעיניים עצומות, אבל אתם לא האמא המדהימה הזאת
אנחנו מניחים שמממש אוטוטו הוא מתכוון להתמודד עם האפוקליפסה הפטרייתית, אבל קודם קפה
משתה קרניבורי, פסטיבל כל-ישראלי וחיים כהן על הבר: החדשות הטעימות של ישראל
קורי נוהג לתעד בטיקטוק את הארוחות שהוא אוכל. אלא שהעוקבים שלו העמידו אותו על טעות קשה שעשה שגם תועדה והיתה יכולה להכניס לו הרבה מאוד כסף
מזיגות, טעימות, הגזמות, השתוללויות: טועמי "חדש על המדף" לא חסכו
גם אוכל, גם יין, וברור שגם קינוחים. איכשהו הן הצליחו לעשות את זה
ספינת הדגל של המסעדנות התל-אביבית המוחצנת חוזרת לנמל דווקא בעיצומה של תקופת פריחה יחסית, ויש כבר אשמים
פורים עדיין לא נגמר, האביב עוד מעט מתחיל וזה לא הכול: החדשות הטעימות של ישראל
סרטון להכנת פנקייקים מושלמים בחמישה מרכיבים בלבד גרם למאות אלפי צופים להזיל ריר על עצמם - ובצדק. מהר מאוד הם גם הבינו מה היה המרכיב שחסר להם
קינוחי עונה חמה, מזיגות עונה חמה וגם חופשות של עונה חמה: טועמי "חדש על המדף" ארזו
כי מסתבר שיש דבר כזה פרסום שלילי, במיוחד אם מאייתים את השם (הבדוי) שלך נכון
הדרך הכי טובה למנוע "סבא מלפפון", סוד תפוחי האדמה שהפתיע אותנו וטיפ קטן אך קריטי בעולמות התוכן של הפלפל. על לא דבר
כי במונחים של בני אדם זה אולי מעט, אבל למסעדה בישראל זה נצח של פיקנטריה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומרובסקי מכין במטבחו במתת מאפי ביצ'ק משולשים במילוי דלעת ובשר, שיככבו במשתה הפורים שלכם - פשוט כי הם מושלמים לצד כוסית אכוהול (יותר מכל אוזן המן שאנחנו מכירים)
שפית חובבת טוענת שעד היום כולנו בישלנו את הפסטה שלנו לא נכון, אולם מה שהיא קוראת "השיטה הנכונה" לא התקבלה היטב בעיני רבים: "מצטער אבל אני ממשיך להתמיד בשיטה המסורתית"
מסיבות, חגיגות, קרנבלים ופסטיבלים עד דלא ידע: החדשות הטעימות של ישראל
מחפשים מתכון לאוזן המן? השגנו את המתכון של מאפיית לחמים לאוזני המן עשויות מבצק פריך מדויק ויחס מושלם בינו לבין המילוי. עכשיו גם אתם יכולים להכין לבד בבית
אתם חולים על שום ונמאס לכם להסתבך עם הקילוף, כולל השיטות הלא פשוטות עם סכינים? חקלאית ממישיגן שברה את הרשת באמצעות שיטה קלה: "אנחנו פשוט חושבים על זה יותר מדי"
השערים האימתניים ששומרים על ארץ המנזרים לאורך כל השנה יוסטו לשני סופי השבוע הקרובים. כשתצאו משם, כדאי גם לאכול משהו, לא?
חטיף מתחסל, השכמה קפאינית חיובית וגם משחק הקופסה הכי מעניין כרגע: טועמי "חדש על המדף" השתעשעו
ויהי בימי המלך אחשוורוש, הוא המולך מהודו ועד כוש, שבע ועשרים ומאה מדינה... טוב, אנחנו לא באמת הולכים לקרוא את מגילת אסתר, אבל נראה לנו שכבר הבנתם את הרעיון
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומרובסקי מארח את הבשלנית המרוקאית יונית צוקרמן שמלווה אתכם צעד צעד עד שמתקבלות לחמניות מרוקאיות חמות ומטריפות בשני מילויים: מילוי בשר צבעוני ובמילוי בצל ממכר