הכוכב של המנגל, ושל העצמאות: מדריך קבב מהאחד שיודע
כי אין פיתה בלעדיו
כי אין פיתה בלעדיו
אלה שיודעים הקשיבו, והשיבו
היהלומים שבכתר הקרניבורי שלנו
שגריר ישראל באיפה שלא תרצו מדבר. "בכל זאת הגענו", פרויקט מיוחד ליום העצמאות
כי יש הרבה מאוד שיטות וטריקים שם בחוץ, אבל אף אחת לא מוצלחת כמו זאת
כשיש בשר טוב, לא צריך לידו כמעט כלום, אבל אנחנו יודעים שאי אפשר בלי 2-3 סלטים על השולחן (במינימום)
מתכון לטפנד, ממרח זיתים עשיר בטעם וקל להכנה שאפשר לשמור במקרר ולשלוף כשצריך לשדרג כריכים, טוסטים, מאפים ואפילו דגים, עופות ותבשילים
מנה מנצחת ליום העצמאות, והרבה מעבר לו
טליה לוין חושפת עוד שלושה יקבים קטנים, קרובים למרכז, שממש שווה לבקר בהם
סיפורו של עידו שני, מתוך "מקום בשולחן", פרויקט ההנצחה של אסיף
העיר תל אביב יפו חגגה את יום הולדתה ה-116 עם תחרות עוגות. קבלו את הזוכה במסלול המקצועי עם שילוב של יפו העתיקה ותל אביב המודרנית
עידו פיינר חושב שהגיע הזמן לעלות עוד מדרגה, בואו
בשורות מסקרנות משדרות רוטשילד: החדשות הטעימות של ישראל
נפנופים כחול-לבן: החדשות הטעימות של ישראל
הדרך אל האושר, בוקר אחר בוקר
כחולים, לבנים, טעימים: טועמי חדש על המדף חגגו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום להשתמש בתיבול הקלאסי לפרגיות, אורלי פלאי מנפנפת על האש עם מרינדה בניחוח לימוני שתחזיר אתכם ליוון, ומעניקה טיפ לצליית תפוחי אדמה על המנגל
לא באמת משנה לנו איזו בירה תשתו ליד המנגל, העיקר שהיא תהיה ישראלית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סלט בשילוב של מרקמים שמכינים בקלות בתבנית אחת
מתי קונים, מתי הופכים, מתי מורידים ומתי אוכלים
בראנצ'ים שווים ולילות טרנדיים, מי היה מאמין
מאכלים מסוימים עלולים להשאיר את המיקרוגל שלכם מלוכלך באופן קיצוני - או גרוע מכך, להרוס אותו לחלוטין. מביצים קשות ועד קייל יבש - אלו המאכלים שלעולם אין לחמם במיקרוגל
מהמגרש לכרם, מחדר ההלבשה ליקב, מהשער לבקבוק. שישה כוכבים, שישה יקבים. כתבנו מדווח מהמגרש
פתיחות, השקות, פריחות: החדשות הטעימות של ישראל
עכשיו תורה של העיר להגיב
יש לכריך הממזרי הזה אינספור גירסאות, אבל אנחנו כאן בשביל למקד אתכם, ורק אז להתפרע
מתכון לעוגיות שוקולד מושלמות, עם הפתעה בפנים
חשבון פופולרי באינסטגרם שאל לאחרונה את 40 מיליון העוקבים שלו איזה קינוח יזכה בתואר. התחרות התחילה עם 32 קינוחים מכל רחבי העולם ובסוף היה מנצח אחד ברור ומאוד מפתיע
אירוע בירה בבית שמש, יין כתום מרמת הגולן וביטר-אפריטיף יותר יבש מקמפרי. הנה, סידרנו לכם את סוף השבוע
זיקוקים לכל אחד: טועמי חדש על המדף ניפנפו
ללכת אחר ה-Challah Prince, ואחר מה שחשוב באמת
כמה כיף לטעות
בשביל סטייקים כאלה, כן ובהחלט
מריחות, חפירות, כפות גדולות: טועמי חדש על המדף התעמקו
רק חסרה חלה וארוחת השישי שלכם תקבל כיוון שלא הכרתם
השף קינן בסל עשה לחם תירס ביתי שמכינים בתבנית של עוגה בחושה ואז צורבים בחמאה, כי זה ידוע שאלוהים ברא את החמאה מיד אחרי התירס
השווקים מלאים עכשיו בארטישוקים גדולים, יפים וטריים. נועם יעקובא, מומחה לגידול ארטישוק, מסביר לנו איך מקלפים ומה מבשלים איתו
על קו החוף, בעמק האלה ובעמק חפר. טליה לוין משתפת אותנו ברשימה סודית של יקבים קטנים, קרובים למרכז, שממש שווה לבקר בהם
העולם בטירוף ירוק. אנחנו גילינו אותו מזמן
העיר תל אביב יפו חגגה את יום הולדתה ה-116 עם תחרות עוגות. קבלו את הזוכה בפרס חביב הקהל - עוגת גבינה באסקית אמיתית בצבעי כחול של ים טבעי
עצוב שצריך להגיד את זה, משמח שזה קורה
אין כמותם ללגימה באביב
קוקטייל אחר קוקטייל, מזיגה אחר מזיגה, 25 כיסאות עוצרי נשימה, ומלון אחד
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף היום. השפית עינב ברמן עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לפעמים הטפל הוא העיקר והתוספת היא המנה העיקרית. אורלי פלאי ברונשטיין מביאה היישר מהמטבח הספרדי-ירושלמי כוכבת שחומה - אורז, אטריות, בצל מטוגן ועסיס עגבניות
מה אוכלים בטוקיו, מה שותים באוסקה, איך מגיעים להירושימה, מה זה אוקונומיאקי, ועוד המון עצות שימושיות. קריאת חובה לכל מי שמתכנן לבקר ביפן
בשיתוף סטארקיסט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פגשנו את האיש שמכיר כל פילה טונה באופן אישי: טכנולוג המזון של סטארקיסט הכניס אותנו אל מאחורי הקלעים וחשף את הסודות שמבדילים בין טונה רגילה ל-100% איכות
להבות של טעם וטעמי ילדות: טועמי חדש על המדף ניפנפו
מסעדה שאוהבת אנשים, עם אוכל שאנשים אוהבים
בשיתוף בירה שקמה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מגל והדס חלמו, החברים התגייסו כדי לעזור, בירה שקמה נרתמה - והפאב החברתי "המשק", מקום שהוא כולו קהילה, נפתח בערב מרגש