בצק מתוק וזהוב בתור שמיכה מפנקת? מצאנו נשנוש מושלם לסילבסטר
ליאת שירית לוקחת השראה מ"משה בתיבה" ומוציאה מנה קלה, ביתית וחגיגית
ליאת שירית לוקחת השראה מ"משה בתיבה" ומוציאה מנה קלה, ביתית וחגיגית
שיעור אינסטוש ממיכל, שיעור חינוך מיני מאייל ומתמודדת אחת שלא צריכה אף אחד מהשיעורים האלה: סיכום שבוע פרוע במיוחד
פסק זמן חדש ומסקרן, בצק קסם לפיצה ושתי רשתות שרוצות להתחיל את השנה הזאת בצעד מתוק: טועמי "חדש על המדף" התפרעו
בשלב הזה של המגיפה, חשבנו ששמענו כבר את כל התלונות נגד ענקיות המשלוחים הישראליות. טעינו ביג טיים
יש מגרש גרוטאות למנה ראשונה, תמנון למנה עיקרית וקללות של גורי אלפי לקינוח: ברוכים הבאים למטבח ההכנות של "הטבח"
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נוף עתאמנה אסמעיל עושה זאת שוב עם מתכון לקובה אורז במרק יוגורט חם, שפשוט עושה חשק לרוץ למטבח ולהתחיל להכין
אתם לא צריכים את העזרה שלנו בלדפוק את הראש, אבל אתם קצת צריכים את העזרה שלנו בלעשות את זה אלגנטי יחסית
למה הוא לא מוכן לטוס לשום מקום, מה הסיפור עם הרימון הסיני האקזוטי ואיך מצליחים לעצבן את אמא עם קצת שמן זית: ריאיון על טוסטוס
הסגר השלישי אולי חיזל"ש את המסיבות, אבל השנה הארורה הזאת חייבת להיגמר עם "לונה פארק של טעמים" (וקוקטיילים כמובן)
מנות מושלמות בתוך ערכות מושלמות נשלחו לשתיים ממושלמות וואלה! NEWS. התוצאה הייתה מושלמת (וקצת חריפה)
לחם בטטה רך, מתקתק וריחני בפחות מעשר דקות הכנה. ואפילו ללוש אתם לא צריכים
שון גונסלס חשף בטיקטוק את שיטת חימום הפיצה המעט ביזארית שלו, והרשת כמובן התחרפנה
מה שהחל כתחביב קורונה זמני והתגלגל לפופ-אפ זמני עוד יותר הפך פתאום לדוכן הכי מנחם בעיר. ככה זה כשמתרכזים באוכל
שפים שלא יכלו לשבת בבית, מקומות שמרימים אופרציה חגיגית במיוחד ושמפניה כמובן: הכותרות הטעימות של השבוע
כן כן, אתם קוראים נכון. שף מפורסם שדוגל בהכנת סוגים רבים של מאכלים במיקרוגל לא התבייש להראות כיצד הוא מכין לא פחות מעוגה ליום ההולדת של בנו הקטן באמצעות המיקרוגל: "זה מכשיר מדהים, פשוט מדהים"
ימים ארוכים של הנגאובר גרמקנודל אגרסיבי הובילו את ליהי שורש לפנטז על משמרות טבחות, ועל בצקים כמובן
המהדורה החדשה של כריות, הארוחה החדשה של סטארקיסט ותפריט החורף ששלח אותנו להתכרבל: טועמי "חדש על המדף" התחממו
מור קורל דילגה בין החופים היפים בעולם לקיץ השחור של איסלנד רק כדי לעמוד עם הגב לקיר, ולהתחיל להתחבר. שנה לקורונה, פרויקט מיוחד
מעט תשומת לב לטכניקה, פוקוס על הסיומת ואתם מסודרים עם מתכון מדויק, טעים וממכר
תל אביב מחכה לסיפור הזה כבר כל כך הרבה זמן, עד שלא הייתה לנו ברירה לנסוע ולבדוק בעצמנו מה בדיוק הולך במפרץ
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכמות במתכון מראש כפולה, כי גם לכם מגיע ליהנות מכל הטוב הזה, ואם הצלחתם בכל זאת להשאיר משהו, תארזו אותם לילדים למחרת בקופסת האוכל
שמפניות יקרות ממש לא תמצאו פה. ה-מ-ו-ן פצצות משתלמות במיוחד דווקא כן. לחיים!
15 שנות פעילות סיפקו לשרון כהן ו"שילה" כמה חודשים של אוויר לנשימה. עכשיו הגיע הזמן למלא מחדש את בלון החמצן
35 אלף עוקבים באינסטגרם ריירו על התמונה המגרה הזאת, ובסוף הם קיבלו בדיוק את מה שהם רצו
12 שנות השקעה, 12 מיליון יורו, 12 שניות שמסבירות הכול: השקית הקטנה של סרג' בואנו עשויה להפוך את החיים של כולנו, אז היינו חייבים לטעום
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין סגר לסגר ועם המון אומץ, נפתחה מסעדת סמוק האוס, צור דוד הכשרה בלב שוק מחנה יהודה, עם נתחים מעושנים וטריים של בשר ועוף, משלוחים עסיסיים במיוחד בכל ירושלים וסיפור על מקום מיוחד שיצא לדרך בשנה לא רגילה בעליל
התפרענו, השתוללנו, טיגנו וטרפנו ללא הבחנה. עכשיו לקחנו צעד אחורה ונתנו לאינס שילת ינאי לקבל את העונה הגשומה
שיתוף פעולה שהיה צריך לקרות מזמן, תפריט משלוחים שסוף סוף הגיע וגם יין. ברור שיין: הכותרות הטעימות של השבוע
כל מי שעבר פה בחודשים האחרונים ביקש רק דבר אחד. כל מי שעבר שם בשנים האחרונות התחנן. עכשיו הכול מסתדר
שבוע פתיחת העונה של "מאסטר שף" הפגיז עם "נחמה", "יד" וחצילים לעם. משהו אחד בכל זאת שכחו להזכיר: ליהי שורש נועצת שיניים
אישה אחת ניצלה את מסיבת יום ההולדת של בתה כדי להציג את השיטה הייחודית בה היא חותכת עוגה. חלק מהאנשים התאהבו ברעיון, חלק הזדעזעו ושאלו כמה שאלות נוקבות
לא כל הקישוטים הוצאו מהבוידעם ומצב הרוח הכללי די שפוף, אבל זה לא אומר שאי אפשר להסתובב בין הסמטאות ולטרוף את הדוכנים
סליידרס עסיסיים, פופקורן מושחת, מרק שמפנק בחלבון וגם שמן זית עוצמתי: טועמי "חדש על המדף" גיוונו
הוא עדיין מסורתי, ועדיין מעלה זכרונות רכים מארץ המגף, אבל כל קינוח נכנע בסוף לטוויסט, והפעם מדובר בטוויסט מושחת במיוחד
מסתבר שהרצועות השמנוניות, המעושנות והכיפיות יכולות להשתדרג עוד יותר. כמה טוב עוד אפשר להכיל?
המתכון לקלאסיקה הזאת לקוח מתוך ספר המתכונים של הרשת, ואתם רק צריכים לעקוב אחר ההוראות
בשיתוף NINJA, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם אתם כבר הצטרפתם לטרנד משקאות הבריאות הטעימים והמרעננים, אתם זקוקים לבלנדר ביתי שיעשה עבורכם את העבודה. אבל מה חשוב לדעת לפני הרכישה? אספנו ארבעה דברים שכדאי להכיר
תחושת עייפות כללית מ*המצב* הפכה במהירות שני טוסטוסים למשהו קצת יותר אופטימי. ועוד לא דיברנו על האוכל
אחד השפים החשובים והמצחיקים בעולם ייסד מועדון מתכונים ויראלי במיוחד, והפרק על אוכל הנחמה האולטימטיבי הוכיח למה
לא האמנו שמנה יכולה להתחבא מתחת לרדאר של השופטים כל כך הרבה שנים, ואנחנו מאוד שמחים שטעינו
"רוחות של תשוקה" הוקם בחיפה כדי לפצח את הקורונה. עכשיו הוא מגיע הרבה מעבר לגבולות הכרמל, ואתם מרוויחים
רשת המזון הגדולה מצטרפת לטרנד העסקים ותאפשר מעתה לשלם באפליקציה ללא צורך בהקלדת פרטי אשראי. הורים יוכלו לפקח על הזמנת ילדיהם
אריק קייזר פותח בימים אלה את השבוע עם נסיעה אחת בלבד על סדר היום. עד שזה באמת יקרה, יש תמונות שמחממות לו את הלב
הקמפיין החדש של יקיר הרשת יורה לכל הכיוונים בניסיון לגרום לנו לאכול הר של המבורגרים, אז ברור שנסחפנו
בין כל הלביבות והסופגניות של חנוכה לאינס ינאי מתחשק לנגוס בקרוקטים קטנים ופריכים. אפשר מטוגנים ואפשר אפויים ובכל מקרה הם פשוט מושלמים לאירוח
פיקניק ליד אחד היקבים היפים בישראל, מאסטר סושי שיחגוג איתכם את קבורת 2020 וקופסאות אוכל מפתיעות במיוחד: הכותרות הטעימות של השבוע
24 שעות, 47 קילומטר, 13 תחנות, מיליון קלוריות: רשמנו, קבענו, תיכננו, זללנו ורק אז גילינו מה הכי חשוב פה
המבורגר מצוין, ממרח אידיאלי, לאבנה מפתיעה ושוקולד באורך חצי מטר: טועמי "חדש על המדף" נהנו מיבול מוצלח במיוחד
בשיתוף יטבתה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תבשיל עשיר וקרמי של קינואה, ירקות וקרם שמנת עם עגבניות - ההוכחה שאוכל בריא וטעים יכול ליצור מנה מנצחת
בשיתוף NINJA, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכירו את הבלנדר החכם של נינג'ה, בלנדר שיודע להכין לכם קוקטייל קר ומפנק, לצד תבשיל או מרק חמים וטעימים. בעזרת 12 תכניות שף, להבים ייחודיים וטכנולוגיה חדשנית, תוכלו להכין כל מה שמתחשק לכם