ג'ון בון ג'ובי שוטף כלים במסעדה שלו עבור נזקקים
בניו ג'רזי, שם פועלת המסעדה הקהילתית של ג'ון בון ג'ובי, נגיף הקורונה עדיין משתולל, אבל הנזקקים עדיין זקוקים לאוכל - והזמר המפורסם הוקפץ לעזור
בניו ג'רזי, שם פועלת המסעדה הקהילתית של ג'ון בון ג'ובי, נגיף הקורונה עדיין משתולל, אבל הנזקקים עדיין זקוקים לאוכל - והזמר המפורסם הוקפץ לעזור
שף אוסטרלי החליט לגלות את הסוד שלו איך להגיע לפירה הקרמי המושלם ביותר, והוא תלוי בקליפות תפוחי האדמה שכולנו נוהגים לזרוק
עכשיו כשנפתחות המסעדות, ואבי אפרתי יכול לזרוק לפח את קופסאות הפלסטיק שליוו אותו בחודשיים האלו, ולחזור לאכול בחוץ, עצרנו רגע כדי להיזכר בשבע מסעדות שאהב במיוחד בחצי השנה האחרונה, רגע לפני שהעולם התהפך
מירב שיינר מתחקה אחר המאפה המזוהה עם הבריטים יותר מכל ומכינה גירסה זריזה ומשגעת לסקונס משלושה מרכיבים בלבד
כמו דייט ראשון בין העיר לאנשים שעושים אותה, קמה תל אביב מהריסות הקורונה, מחקה 11 שבועות של בידוד ובדידות, והחלה שוב לנשום
מצאתם את עצמכם פתאום מארחים בחג? חשבתם לוותר השנה, אבל ברגע האחרון התחשק לכם להרים ארוחה? בלי לחץ, תיקתקנו לכם ארוחה שלמה עם מנות שלא דורשות יותר מכמה דקות הכנה ומחומרי גלם שתמצאו בכל מכולת
שלוש משפחות ישראליות הסתכלו לקורונה בעיניים, התחפרו חזק באדמה ויצאו ממנה חזקות יותר
את ההתרגשות הגדולה שאמורה הייתה ללוות את יום הפתיחה של המסעדות, מחליף כעת זעם גדול, בעקבות החלטה תמוהה שיצאה אתמול ממשרד האוצר
אחרי תקופה ארוכה של ריחוק חברתי, בעיקר מהסבים והסבתות היקרים ללבנו, חג שבועות הנוכחי הוא מבחינתנו בסימן חזרה לבית סבתא. אז קפצנו לבית גיל הזהב בקריית אתא ויצאנו עם שלושה מתכונים חגיגיים ומסורתיים לחג
זה בא בדיוק בזמן: אופה מוכשרת מאוסטרליה הצליחה לגרום לרשת להודות לה אחרי שפרסמה בטיקטוק מתכון להכנת עוגת גבינה אפויה בחצי שעת עבודה - והפתיעה בדרך המקורית להכנת הקרמל המלוח
לאחר טעימת יינות רוזה ולבנים מקומיים רבים, מיקבים וטווחי מחירים שונים, מגיש אבי אפרתי את רשימת מומלציו לליווי ארוחות החג החלביות. חג שמח!
פליקס רוזנטל משתף אותנו לכבוד שבועות במתכון למנת כיסוני הסלק שלו, כזאת שעושה שילוב גאוני בין המטבח המזרח אירופאי עליו גדל, למטבח המקומי-ערבי שהוא כ"כ אוהב. התוצאה: אחת המנות הכי יפות וטעימות שנתקלנו בהן לאחרונה
יומיים לפני הפתחה המיוחלת, גם מסעדת האנוי מרחוב לילינבלום, שפעלה במשך 8 שנים והייתה אחת האהובות בתל אביב, מודיעה על סגירה לצמיתות
כולן נסגרו בצו השעה, כמעט כולן יפתחו דלתות מחדש בשבוע הקרוב. שלושה מסעדנים מספרים איך חוזרים לשגרה של עבודה אחרי חודשיים של דממה
לכבוד שבועות לוקחת לימור תירוש את העיג'ה - לביבת הירק הסורית, ונותנת לה טוויסט נהדר עם שלל גבינות מפנקות, והשוס: חסכנו לכם גם את הטיגון
לא מעט מסעדות, בתי קפה ויקבים מציעים עכשיו להרכיב לכם סל פיקניק שתיקחו לטבע או לכל מקום אחר, עם בקבוק יין, אוכל טוב ושמיכה משובצת. זהו הסתיימה התקופה הקשה, הגיע הזמן להתחיל ליהנות
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מהנפוליטנית של רמת הגולן לנפוליטנית של הנגב, מהחיפאית שהגיעה מבנימינה לאיטלקייה שעלתה מצרפת. אלו הן הפיצות שיקפיצו את ארוחת החג שלכם לגבהים חדשים
אז סערת עוגת הביסקוויטים של שרה אולי שככה, אבל אי אפשר להתכונן לשבועות בלי מתכון טוב באמת לעוגה הכי נוסטלגית שיש, אז קבלו את הגרסה של אינס שילת ינאי עם שדרוג מושלם של פירורי חלבה
ליאת נעמי שירית לוקחת את עוגת הגבינה היפנית שכבשה את הרשת, ונותנת לה טייק היסטרי כשהיא אופה אותה בתוך סיר ג'חנון, התוצאה: עוגה אוורירית, רכה, לא דחוסה או כבדה, ענן קטן מתוק וענוג
במנה הזו יש הכל - עלי לזניה בתחתית, עגבניות שרי, פלפל ירוק חריף, שום ומעל הכל דגי לברק צלויים. ואם זה לא מספיק כדי לגרום לכם אושר, אז הכל מתבשל ונצלה יחד בתבנית אחת (כלומר, פחות כלים לשטוף)
לאחר שספגה לא מעט ביקורת על תצוגות הבישול הקודמות שלה ולאחר שקיבלה משימה שחשבה שהיא "הכרזת מלחמה" עליה - החליטה המתמודדת להגיש לשופטים מנה מחרידה
המסעדות ייפתחו שוב ביום רביעי הקרוב, אחרי למעלה חודשיים שהיו סגורות, וזה זמן מעולה להיזכר בכמה מהמנות שאנחנו הכי אוהבים לאכול
לעוד יום לוהט מכינים טירמיסו איטלקי משודרג כולל מתיחת פנים קלה והידוק במקומות הנכונים שיהפכו אותו לעוגת גלידה מרעננת, שאפשר לאכול ישירות מהתבנית עם כף או להגיש פרוס באלגנטיות
גם 'הבנות אוהבות אוכל' התאימו את עצמן למצב עם שירות משלוחים חדש, אבי אפרתי חותם את תקופת משלוחי הקורונה עם ארוחה טעימה, נדיבה ומחממת לב, שבעיקר עושה חשק לבקר בסלון שלהן
גם הקורונה לא עצרה אותנו מלבדוק איפה נמכרות השנה העוגות הטובות ביותר לשבועות: המושחתת, האלגנטית, הקלאסית, ואפילו הטבעונית, הנה הן לפניכן
השף טום אביב מתארח בספיישל שבועות של ערוץ האוכל ואנחנו הרווחנו מתכון קליל ומקסים לריזוטו הירוק שלו, עם אפונה, אספרגוס, גרידת לימון ונענע, הקלאסיקה האיטלקית מקבלת טוויסט מפתיע ומרענן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומרובסקי לוקח את מאפה השמבורק המסורתי, ולכבוד שבועות ממלא אותו במקום בשר, דווקא בגבינה עירקית מלוחה, בשילוב תמרים מתוקים, התוצאה: מאפה מלוח - מתוק מבצק זהוב וחגיגי שאי אפשר לעמוד בפניו
מכירים את זה שאתם עושים פעולה מעצבנת כל חייכם ומגלים באיזה סרטון ביוטיוב שיכולתם להימנע מכל כך הרבה עצבים אם רק הייתם יודעים איך לעשות את זה נכון? אז מצאנו את הדוגמה המושלמת עבורכם
שפים ומסעדנים רבים קיבלו בהתרגשות, מהולה בלא מעט חששות, את הבשורות על פתיחה מחדש כבר ביום רביעי הבא, אז מי ממהר לפתוח ומי עוד לוקח קצת זמן? הנה כל התשובות
השילוב של תקופת הקורונה, עם חג הביכורים יצר השנה המון אופציות של סלים משגעים, עם תוצרת מקומית, של יצרנים קטנים וקצת יותר גדולים, הנה כמה מארזים שממש כיף לקבל ואפילו עוד יותר כיף להעניק
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמעט בלי שהרגשנו, הסושי הביס את רוב המתחרים ובימים אלה מערער אפילו את מעמדו של מגש הפיצה כאלוף המשלוחים. קבלו שישה מקומות עם סושי חלומי שאתם עדיין לא מכירים ונראה שהגיע הזמן
שף אוסטרלי חשף את המתכון הסודי שלו לקלאסיקה האמריקאית. למרבה ההפתעה היא לא דורשת הרבה עבודה (אבל זה יקח לכם לא מעט זמן)
אי אפשר לעמוד בפני המראה שלו, הוא עשוי כמעט רק מפירות וטבעוני לחלוטין, וככל שתשתמשו בפירות בשלים וטריים יותר - הוא ייצא מוצלח יותר, קבלו ארטיק אבטיח - הדבר האמיתי
לא רק עומר מילר, יותר ויותר מסעדנים, אנשי קולינריה ושפים, משמיעים את קולם בימים האחרונים ומנסים להבין את ההיגיון העומד מאחורי השארת המסעדות סגורות
עוד מסעדה תל אביבית אהובה נסגרת בגלל משבר הקורונה "בסוף מסעדה זה מפעל חיים, בית ששמת בו חתיכה מהלב שלך"
השעות הרבות עם הילדים נגמרות לא פעם באפייה במטבח, וכולנו נותנים להם קצת להשתולל, אלא שרופאה מזהירה: אל תתנו להם ללקק את הכף או הקערה, ולא - אתם לא יודעים את הסיבה למה זה אסור
מרבית המשק חזר לחיים, אך מסעדני ישראל מרגישים שהמדינה נטשה אותם מאחור, ועומר מילר כבר הודיע על פתיחה. "ממשלת ישראל מוזמנת לחפש אותי", הבהיר
כבר יותר מדי ימי שישי שאתם מבשלים ארוחת ערב לכל המשפחה, וקצת מיציתם? ארבעה שפים יצאו לאחרונה במיזם חדש של משלוחי ארוחות שישי; האוכל - בניחוחות של בית, המגע - של שף, והכי חשוב - לא צריך לשטוף סירים בסוף
תגידו מה שתגידו על נונו - מפעל הסעדה המוני, איטלקית גנרית שמנסה לרצות את כו - לם, בשורה התחתונה, כשרוצים להנות מפחמימות איטלקיות מנחמות - זאת לגמרי הכתובת שלכם
השף אייל שני העלה השבוע פוסט בחשבון האינסטגרם שלו בו חשף כי קינוח הפרנץ' טוסט המוגש במסעדת פורט סעיד, מטוגן במיצי סטייק, התגובות הזועמות לא איחרו לבוא, ושני נאלץ לפרסם הבהרה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך גורמים לילד שאוהב רק חטיפים לאכול בריא? איך משכנעים סרבן ירקות ופירות להתחיל לטעום? איך יוצרים ארוחה מאוזנת כשאין לנו רגע פנוי? עדי רסולי, דיאטנית קלינית לתינוקות ופעוטות עונה על השאלות הכי דחופות בנוגע לתזונת ילדים ווגם נותנת מתכון לבראוניז בריאים
משתמשת בטיקטוק הצליחה לגרום גם לאופות הגרועות ביותר לצאת גדולות עם הכנת עוגת גבינה-שוקולד לבן פשוטה במיוחד: "וואו בחיים לא חשבתי על להכין את זה ככה"
לא מעט אנחנו שומעים על עסקים שהחליטו לסגור לצמיתות בעקבות נזקיה הכלכליים של הקורונה, אבל הנה שלושה עסקים, שעשו מהלמון לימונדה, זיהו את הצורך המדויק של הקהל דווקא עכשיו, והחליטו להרחיב את העסק
אם אתם שואלים את עצמכם למה להכין מרשמלו בבית, התשובה היא כי הוא לא דומה לאף מרשמלו שאכלתם בחיים; אם לא טעמתם מרשמלו בעבודת יד לא טעמתם מרשמלו אמיתי מעולם - רך, ספוגי, ממש כמו לאכול ענן, תתכוננו להתאהב
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השנה נחגוג את ל"ג בעומר ללא מדורות, אבל עשן ואש בהחלט יש ובשפע עם מגוון הסטייקים והבשרים של מיטב המעשנות. חג שמח
אנחנו אוהבים להכין הרבה אוכל, שיישאר קצת אקסטרה לימים הבאים, אבל כמה ימים זה באמת בטוח לשמור אוכל?
שתי מסעדות בפרדס חנה והרצליה חושפות את רעידות המשנה של הקורונה, ומותירות בפה טעם מתוק של תקווה
לא משנה מאיזו עדה אתם ואיפה גדלתם, סביר להניח ששניצל הוא אחד המאכלים עליו גדלתם. זהוב ופריך, אין מי שיכול לעמוד בפני שניצל חם שיצא בדיוק מהמחבת וגם ממש אין צורך, כי יש לנו בשבילכם 6 מתכונים מעולים למאכל הכי אהוב בכל בית בישראל
לאט-לאט דברים מתחילים לחזור לשגרה, ובשבוע האחרון, בעקבות ההקלות, עוד ועוד מקומות שהיו סגורים בתקופה האחרונה, פותחים דלתות ומציעים לקהל לקחת את האוכל שלהם לדרך, הנה כמה מקומות תל אביבים שהתגעגענו אליהם במיוחד
גם אם חזרתם לסוג של שגרה, וגם אם לא, סוף השבוע זה הזמן שכולם מתכנסים חזרה בבתים, ואפשר לשוב ולהשקיע בארוחות בוקר מפנקות - קבלו שלוש אופציות לבורקסים, במידות שונות של השקעה, אבל במידה שווה של הנאה