השף שוויתר על מסעדות יוקרה בשביל דוכן בשוק
השף רונן דברת בלוך למד בקורדון בלו בפריז, עבד במסעדות יוקרה בארץ, ובסוף היה צריך את הקורונה כדי להבין שמה שבאמת בא לו זה לבשל בדוכן בשוק את האוכל של סבתא שלו מנתיבות
השף רונן דברת בלוך למד בקורדון בלו בפריז, עבד במסעדות יוקרה בארץ, ובסוף היה צריך את הקורונה כדי להבין שמה שבאמת בא לו זה לבשל בדוכן בשוק את האוכל של סבתא שלו מנתיבות
לכבוד החופש הגדול שמתחיל רשמית מחר, מפנקת איילה ג'ני את כל הילדים המאושרים במתכון לחלה מטוגנת הכי טעימה שיש וגם מוסיפה רוטב קיצי ומתוק
לא רק בישראל, גם בארה"ב מסעדות רבות מתקשות לשרוד את משבר הקורונה. אתר YELP מדווח על כמעט 140,000 מסעדות שעדיין סגורות, וכי 53 אחוזים מכלל המסעדות נסגרו לצמיתות
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ריזוטו פטריות מבית היוצר של השף שאול בן אדרת, כריך סינטה מיושנת של NG וקומבינציית סושי של הסושי מאסטר יאמה-סן ממסעדת קיטו קאטו, הן רק חלק מהמנות שממתינות לכם בפסטיבל טעם IL שייערך בין ה-28 ביוני ל-4 ביולי
במשך שנים אמרו לנו שאת הפטריות צריך להרחיק ממים - אבל שף אוסטרלי טוען שהדרך הנכונה לבשל את הפטריות היא דווקא קודם כל על ידי הרתחתן במים: והוא מסביר את המדע מאחורי הרעיון "אם תתחילו בטיגון, זה יהפוך את הפטריה לשומנית מדי"
חודש מעבר מאז שהמסעדות קיבלו אישור לפתוח מחדש, אבל האם הקהל באמת חזר? והאם אנחנו בכלל מצליחים להנות כשאנחנו כבר יוצאים? בואו לבדוק איפה אתם עומדים
יום חג לתל אביבים - אין יותר צורך לחצות לצד הלא נכון של איילון, ערן שרויטמן והפרעצלים המפורסמים שלו נחתו הבוקר במרכז ת"א
אולי זה החום שעשה לנו חשק למשהו קליל וטוב או הגעגוע לתקופה קצת אחרת ואולי שניהם גם יחד, אבל קמנו עם קרייב ללביבות בטטה, סלט הכול, סינייה כרובית וגרנולה ביתית אמיתית
הבשורה המקסיקנית החדשה מגבעתיים הספיקה להעיר שכונה שלמה ולהסתכל בלבן של עיני העיר הגדולה. עכשיו רק נותר לבדוק איך האוכל
בעוד בעולם כולו סובלים ממחסור בוואסבי, פה בישראל יש כמה משוגעים שהחליטו לקחת על עצמם את האתגר הלא סביר הזה ולגדל וואסבי ישראלי כחול לבן, ועל הדרך לחשוף את "שקר הוואסבי הגדול"
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאכול טוב ולשמור על הבריאות - דווקא עכשיו מסעדות בקיבוצים ברחבי הארץ הן פתרון מושלם לבילוי קולינרי וריחוק חברתי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי-ברונשטיין עונה לשאלות הגולשים ונותנת פתרונות וטיפים לעבודה נכונה במטבח, שיהפכו אותה למהנה ויעילה יותר ובעיקר תחסוך לכם זמן ומפח נפש
רשת קפה נמרוד, אשר הוקמה על ידי אוהד שגב, לזכרו של אחיו נמרוד שנהרג במלחמת לבנון השנייה, מודיעה על סגירה בעקבות משבר הקורונה שחיסל את הסיכוי האחרון שלה לשרוד
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסגר מאחורינו ונקווה שאחד נוסף לא מתקרב. בינתיים מזג האוויר מושלם, כל המסעדות כבר פתוחות ואם יש לכם זמן באמצע השבוע או בסופ'ש, תיהנו מכל העולמות - אוכל משובח ונוף בלתי נשכח
לא פעם ניסה אבי אפרתי לצאת מאריא עם ביקורת חיובית ולא ממש הצליח. אבל אז הגיעה הקורונה ושינתה כאן הכול
לא רוצים לוותר על אף לק שנותר בצנצנת חמאת הבוטנים? משתמש בטיקטוק פרסם שיטה גאונית כיצד בשניות הוא מצליח להפוך את כל מה שיש בתוך הקופסא ולחסוך לא מעט כסף. וזה עובד גם עם מיונז וסלסה
פיצה 85 מארחת לערב פיצה שף חד פעמי, רז רהב מקים לתחייה את הסנדוויצ'ים האהובים שלו, ודוכן סלטים חדש בשוק הפשפשים. יש מה לאכול השבוע
בשבוע שעבר השיקה רשת דומינוס תפריט חדש בשם "ליד הפיצה" של כמה מנות שהן לא פיצה - כנפיים, צ'יקן בייטס, לחם שום חדש, צ'יזי רולס ועוד. טעמנו ובדקנו אם יש להן בכלל זכות קיום
האנשים שהביאו את פומו לרמת החייל, עושים את זה כעת עם בר איטליה בנתניה. פסטות, פיצות מהטאבון וגם המבורגר על חלת בריוש יחכו לכם שם, ואפילו תרוויחו נוף לים בחינם
שלושה סירים שתמיד מוגשים כתוספת לצד העיקרית, הופכים לארוחה שלמה, שכל מה שמתחשק לעשות זה להצטייד בכף ולצלול
משבר הקורונה לא פוסח גם על מאיר אדוני. השף המוערך מודיע היום על סגירה של לומינה ובלו סקיי, שתי המסעדות האחרונות שנותרו לו בארץ
באופן די מפתיע במרכז ת"א יש מחסור אמיתי במסעדות שיפודים טובות באמת, לוואקום הזה נכנסת כעת בצלאל, שיפודיה עדכנית עם מגוון של בשרים, מאזטים ואלכוהול במחירים נוחים. כי דווקא כל מה שבא לנו זה לפתוח שולחן
מחברת ספרי הבישול, אם.אף.קיי פישר, טענה כבר לפני כמעט 80 שנה שלבשל ביצה במים רותחים היא טעות. אולי הגיע הזמן שנקשיב לה
חמישה ימים אחרי שקבע בית המשפט המחוזי בחיפה שמסעדת אל באבור המיתולוגית תיסגר בשל פעילות לא חוקית במבנה היסטורי לשימור, בעליה מצליחים להפוך את ההחלטה. "המסעדה פתוחה והקהל מוזמן להגיע"
נתחי בשר מובחרים, המבורגרים מעושנים וכריכים מושחתים המבוססים על מנות אמריקאיות אייקוניות. את כל זה תמצאו ב-BBQ TLV, שיתוף פעולה חדש ומסקרן במתחם התחנה, תבואו רעבים
שני ענפים של אחת ממשפחות הבשר המפורסמות בישראל החליטו להרים מנגל ולמכור שיפודים, ואנחנו נכנסנו לתוך הבלגן הזה רעבים
באופן רשמי, מחר יחול היום הראשון של קיץ 2020 ומיטב הגלידריות נערכו עם תשובה הולמת, וטעמי קיץ חדשים ומרעננים שינסו להילחם בשרב הצפוי. ליקקנו ובדקנו מה חדש בגזרה
אנשי "פלאפל התאומים" בגבעתיים קמים כל בוקר ב-5:30 בלי הרבה זמן למלחמות דת ולמריבות מיותרות. הרבנות, לעומת זאת, זה סיפור אחר לגמרי
כל ביקור במסעדה פן אסיאתית ישראלית מכניס את אבי אפרתי לכוננות ספיגה, אבל דווקא נוצ' הרמת שרונית הפתיעה לטובה
22 שנים פועלת מסעדת אל באבור בואדי ערה, במבנה מהמאה ה-19 ששימש בעבר כטחנת קמח, אבל אתמול החליט בית המשפט בחיפה שהמסעדה תיסגר, כיוון שמדובר במבנה לשימור. "לא סוגרים מוסד קולינרי בגלל אישור" אומר לנו חוסאם עבאס, בעליה
חשבתם שאתם יודעים איזה פרי צריך להיות במקרר ואיזה לא? שפית בכירה חושפת את הטעויות שאנחנו עושים, ומסבירה שיש פירות שבכל שלב של ההבשלה צריכים בכלל להיות מאוחסנים במקומות שונים
בעוד שבקוקה קולה מעזים ומשיקים בהשקת בכורה עולמית קולה זירו מנגו, בפפסי הולכים על בטוח יחסית ומשיקים פפסי מקס ליים. לגמנו משניהם וחזרנו עם מסקנות
זאת אולי תקופה לא ממש מוצלחת לפתוח מסעדה חדשה, אבל לפיצריה חדשה תמיד יש לנו מקום, אז קבלו שתיים. אחת בת"א עם כמה מנות מפתיעות (היי, פוקצ'ה עלי גפן עם לאבנה וציזיקי), והשניה בפתח תקווה (פיצה כנאפה, אנחנו באים)
שנתיים חיכה בסבלנות הקהל הישראלי להגעת המגנום הטבעוני לארץ הקודש, אז איך זה יכול להיות שהגרסה שנמכרת מעבר לים הרבה יותר טעימה?
בחלל משגע, בלב יפו, החל לפעול ביום שישי האחרון מתחם דה יאפא, שיפעל בשלושה כובעים שונים: חלל לאירוח כנסים וסדנאות בימי חול, יריד אוכל מסורתי לקחת הביתה בשישי, ומסעדה ערבית אותנטית בשבת
פלא לילי חדש בפאתי שוק הכרמל מוותר על הגימיקים, דורס את מכונות הסמאשינג ומסתפק ב"תפריט" עם מנה אחת בלבד - וזה בדיוק מה שהיינו צריכים עכשיו
אינס שילת ינאי פותחת לנו את השבוע עם אחת הארוחות הכי כיפיות שיש - מוקפץ זריז, בריא וצבעוני. חומרי הגלם כאן הם רק הצעה, אתם יכולים לשחק איתם לפי הטעם ומה שיש במקרר
ניסיתם פעם לפרוס אבטיח עם חוט דנטלי? הטריק המושלם הזה הולך להציל נפשות בקיץ הקרוב
הקורונה, והבידוד שהביאה עמה, הולידה בטיק טוק ז'אנר חדש ופופולארי של מתכונים ויראליים במיוחד. אספנו 8 ששווה לנסות בבית
הקיץ הגיע, ואיתו מגוון של מוצרים חדשים: גלידות, שלגונים, שוקולד, וגזוז בטעמים. הנה 5 מוצרים שטעמנו ואהבנו במיוחד החודש
חובבי האוכל המקסיקני בטח זוכרים לטובה את סברוסו, דוכן שפעל זמן קצר בשוק הכרמל. כעת קבלו את סברוסו בגרסתה החדשה, מטבח מקסיקני שמח ונגיש שנפתח בשבוע שעבר בגבעתיים והולך להרים את השכונה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השפע, הטריות, הטעמים, הצבעים ובעיקר ההרגשה של "לאכול בחוץ" באווירה הכי ביתית שיש. מצפון ועד דרום, הלאפות כבר בטאבון והבשרים על האש
אין הרבה מסעדות שמספקות חוויה כמו M25, תפריט שהוא גן עדן לקרניבורים, אווירה משוחררת ותמורה מדהימה לכסף, וזה לפני שהזכרנו את הקראק פאי, כן? אבי אפרתי כבר חולם על הפעם הבאה שלו כאן
נוף לים, שני תפריטים, האחד של סושי איכותי, השני עכשווי, מעודכן ומתאים לכל המשפחה. תכירו את 4SEA, המסעדה שלא נכנעה לקורונה והמציאה את עצמה מחדש
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עז תלם מכין לנו שלוש מנות קוסקוס שמראות את הרבגוניות של חומר הגלם הנהדר והכיפי הזה: סלט עשיר, קציצות במרקם מושלם וממולאים נהדרים
אתם נגעלים מפעולת הוצאת הגידים מחזה העוף אבל ממש לא בא לכם לבשל אותו יחד איתם? בשלנית חכמה אחת פרסמה טריק די פשוט שיעזור לכם להפטר מהגידים בכמה שניות בעזרת משהו שיש לכל אחד מאיתנו במטבח
"הצלחנו לשרוד את המשברים, את העיריה, את הממשלה ועוד כהנה וכהנה צרות. בימים אלה של ממשלה, שלמרות הבטחותיה אין ודאות כלל שהיא אכן מתכוונת לעזור לנו, הפעם נשברנו ואין לנו יכולת מנטלית וכלכלית להתמודד עם ההמשך. ברגשות לא פשוטים, אנחנו נאלצים לסגור"
בסמטה קטנה בשכונת פלורנטין, בין כל המחסנים והגרפיטי, שולחנות וכיסאות מפוזרים בה, פרחי בר מעטרים אותם, וצלחות צלחות של מנות קטנות, יפות ומקומיות יוצאות מהמטבח. הפרויקט הקולינרי החדש הזה הוא הטברנה של קינן בסל ודור ונגר, וזה הדבר הכי חם כרגע
דווקא עכשיו ולמרות הכל, אדר קפלן מור החליטה לפתוח מסעדה חדשה באיזור הרי ירושלים. היא לא רוצה להיות מסעדת שף, וגם מנסה להתחמק ממושגים כמו "פארם טו טייבל" ומקומיות, אז איך לקרוא לה? פשוט "זותי"
הרבנות הראשית של גבעתיים פיזרה ברחבי העיר מודעות שמבקשות לעדכן את הציבור כי השגחת הכשרות הוסרה מבית העסק, בפלאפל הוותיק לא נשארו חייבים, וברשת מיהרו לתמוך