שלוש המלצות אוכל לשבוע הקרוב
תפריט בין ערביים חדש בגלוטריה של ערן זינו, מארזי סושי זוגיים ורומנטיים לפיקניק בשדרה של יאקימונו וארוחת שף בשרית בין הנקרות של ראש הנקרה. קבלו 3 המלצות רותחות
תפריט בין ערביים חדש בגלוטריה של ערן זינו, מארזי סושי זוגיים ורומנטיים לפיקניק בשדרה של יאקימונו וארוחת שף בשרית בין הנקרות של ראש הנקרה. קבלו 3 המלצות רותחות
לולה מרטין לא צריכה להתאים את עצמה לתקופה, היא נבראה מראש לנוכח תכתיבי הקורונה. התפריט שלה משקף בדייקנות את רוח הזמן ועושה זאת בהצלחה יתרה. יופי של אופציה לאוכל ים שלא עושה עניין גדול מדי מעצמו ומספק לגמרי את הסחורה
הרבה מאוד אנשים נוהגים להוסיף חלב בזמן הכנת הביצה המקושקשת שלהם. אלא שמתברר שזו טעות חמורה מאוד. רוצים לדעת איך להכין מקושקשת מושלמת בלי חלב? הטיפים בפנים
נדמה לאחרונה שהמגפה האמיתית היא בעצם אינספור המבורגרים חדשים, וזאת דווקא מגפה מהסוג שאנחנו אוהבים. המצטרפת החדשה לתופעה היא חוות צוק שמגישה תפריט המבורגרים חדש, "מהחווה לשולחן" גרסת אוכל הרחוב
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ישראל משופעת בערי חוף, ואין אצלנו בילוי שכיח כמו ביקור בים - אז בואו נעשה את זה טעים. לכל אורך רצועת הים התיכון מנהריה בצפון ועד הים האדום של אילת, תוכלו למצוא מסעדה טובה לקחת טייק אווי לים או לנוח לאחר הטבילה בחוף. חותרים ואוכלים
סיפור ההצלחה של רשת ההמבורגרים יומנגס, התפרש עד כה על פני חמישה סניפים ברחבי הארץ, כעת החליטו בעליה שגם במדינת ת"א צריכה להיות להם נציגות, והם מביאים איתם את השחיתות המוכרת עם כמה שגעונות חדשים
התקופה המשונה הזאת, שבה כולנו הסתגרנו בבתים, וחלקנו עדיין מסתגרים, הובילה לא מעט בשלנים ויצרנים קטנים להציע את מרכולתם בייצור עצמי ובשיווק עצמי, עד אלינו הביתה. עידן חדש וטעים של יזמות קולינרית, הנה טעימה של 5 כאלה - המשך יבוא
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תחת מגבלות אומנם, אבל לשמחתנו המסעדות נשארות פתוחות בינתיים. הנה חמש סיבות טעימות להמשיך לצאת
עם כל כך הרבה "זכרונות ילדות" ו"געגועים לסבתא" היה אפשר לצפות לביס מושלם. במקום זה קיבלנו אכזבת-פרנה ואת התוספת הכי מוזרה בעיר
ראש העיר של רמת גן, כרמל שאמה הכהן, הכריז השבוע שכיכר חדשה בעיר תיקרא על שם המנה שהפכה לאייקון קולינרי ישראלי והומצאה לפני 60 שנה ברמת גן. מה בדיוק הסיפור של הדוכן שהמציא אותה (ומוכר אותה עד היום)? בדקנו
זה היה אחד השבועות ההפכפכים שעברו על המסעדות, זה הזמן לצאת לאכול בחוץ, לפרגן לשפים ולמסעדנים, לתמוך במאבק וכמובן גם ליהנות מחוויה קולינרית קיצית ונעימה
בזמן שכיכר פריז בירושלים בוערת מהפגנות מחאה, בכיכר המוזיקה בעיר נפתח בהשקעה רבה בית קפה-פטיסרי חדש בשם נפוליאון, עם ניחוחות פריזאיים. כי דווקא עכשיו בא לנו להתנתק
מנת הפולנטה האגדית של מסעדת מחניודה מירושלים, קציצות בורי על צזיקי של חמארה תלפיות החיפאית וסינטה הנפרסת ומונחת על רוטב טופי של הדסון - בואו להכין בבית את המנה של המסעדות המוצלחות
אבי אפרתי לוגם את בציר 2019 של יקב מדבר ומגלה המון אופי ותמורה לגמרי טובה לכסף
החודש, באיחור אופנתי, הושק בישראל רוטב טבסקו סקורפיון, החריף פי 20 מזה הקלאסי, טעמנו, ועדיין שורף לנו קצת בפה
עשרות שפים מרחבי הארץ עלו אתמול להפגין בכיכר פריז בירושלים, סמוך למעונו של ראש הממשלה, עם מאות מנות שבישלו במיוחד עבור חלוקה לנזקקים. הפעם ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן
השפים והמסעדנים מגיעים הערב למחאה בבלפור תחת הסלוגן "זאת לא הסעודה האחרונה", כשבתכנון חלוקת אוכל ממיטב מסעדות השף לרעבים ולנזקקים. גם ההחלטה החדשה של ועד הקורונה לא הצליחה להרגיע את זעמם, נהפוך הוא
שלושה שותפים אוכלי כל פותחים בר קוקטיילים טבעוני, זו לא התחלה של בדיחה אלא הסיפור מאחורי הפתיחה של בר חדש בסגנון לונדוני, וכן, הכל שם טבעוני גם הפיש אנד צ'יפס
שנים ארוכות ומתישות בעולם האוכל הישראלי הכניסו את יונה ששון ומוריס גיני למטבח עם יחס הטעם למ"ר הכי טוב בתל אביב, והם יוצאים ממנו עם חיוך, ובשורה
כשאין לו זמן או כוח לבשל, אבל כן צורך להעמיד סיר מפואר על השולחן, מתן שופן מכין תבשיל אונטריב עם פריקי ופטריות מיובשות שהבישול הארוך יחד מעניק להם טעמים עמוקים
סרטון שעלה לטיקטוק טוען שכולנו לא יודעים מהי הדרך הנכונה להשתמש במסננת כשאנחנו שופכים את הפסטה לתוכה, וגורמים אפילו נזק לגוף שלנו. הדרך שהסרטון מציע גרמה לאנשים להתפעל, אבל חלקם פסלו אותה לחלוטין
גו נודלס מתאימה את עצמה למצב ופותחת סניף אוטומטי עם מסוף הזמנות ממוחשב ולוקרים עם קוד לאיסוף האוכל, האם זה באמת מה שהיינו צריכים עכשיו?
הבשלן הביתי ג'סטין טיילור חושף את המתכון הסודי שלו להכנת תפוחי אדמה צלויים במרקם פריך ובטעם משגע - וכל זה בעזרת שני מרכיבים סודיים: שיש לכולנו במטבח
לאחר שההודעה על מרד בשישי הצליחה מעבר למצופה, מסעדנים רבים מודיעים כעת שגם בשלישי הקרוב הם ימשיכו לפעול, בניגוד להנחיות
אם לא ידעתם - היום חל יום הגלידה הבינלאומי, וזה טיימינג מושלם מכ"כ הרבה בחינות, אבל בעיקר כדי להציג לכם ארבעה שיתופי פעולה זמניים ומתוקים, שכדאי למהר וללקק לפני שייגמר
דוכן אוכל חדש על כיכר רבין מנסה להתגבר על שדי העבר ועל צרות ההווה באמצעות חזרה למקורות הטעימים והממכרים של ישראל. בינתיים זה עובד
30 דקות על המחבת ויש לכם תפוחי אדמה מקורמלים ורכים-רכים. רוצים לשדרג אותם עוד קצת? מתן שופן עושה גם את זה
הפוסט של מאיר אדוני נגד ביבי, הקריאה לעזרה של תומר אגאי, הסגירה של רותי ברודו, מרד המסעדנים שגרם לממשלה לשנות את החלטתה ולהשאיר לא מעט שפים מתוסכלים אפילו יותר. סיכום השבוע הדרמטי ביותר בתולדות הקולינריה הישראלית
בהמשך להודעה הלילית מסעדות רבות מתכוונות להישאר פתוחות במהלך הסופ"ש בניגוד להנחיות, אז מי נשאר פתוח? אייטם מתעדכן
בצלאל החדשה מציעה בריזה טובה, מוסיקה שמחה, מזטים טעימים והמון אלכוהול לא רע בכלל, וכל זה במעט מאוד כסף. אבל אז הגיעו השיפודים, ואיתם הרגע ממנו חשש אבי אפרתי 3 חודשים
הרבה שנים לא השתרך תור כמו שנראה אמש מחוץ לדלתות השחורות של הבראסרי, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי, אחרי כמה צ'ייסרים עם לקוחות ותיקים שבאו להיפרד, רותי ברודו סגרה את הדלתות האלה עד להודעה חדשה, או כמו שהיא הגדירה את זה "עד שהמדינה תיתן לנו לנשום"
השמועות במהלך הסגר, צמצום שעות הפעילות, פוסט הקריאה לעזרה ולבסוף ההודעה של השב"כ ששברה אותה - רותי ברודו מודיעה היום על סגירה של הבראסרי
אחרי שהשותפים ענר בן רפאל ותמיר מיכאלי סגרו את איגרא רמא, גם איגרא במשק, שזכתה לתשבוחות רבות, מפסיקה לפעול במתכונתה הנוכחית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי ברונשטיין מכינה רוטב בולנז עשיר לפסטה, שישמש אותה גם עבור מאפה פאי רועים משגע. הבונוס הנוסף - מדובר במנה צמחונית
כ-5 מיליון צפיות נרשמו לסרטון שמלמד את הדרך הנכונה למלא את מגש קוביות הקרח - והאמת שהשיטה הזו כל כך יותר הגיונית שלא פלא שהצופים כינו אותה "מהפכנית"
אנחנו יודעים שהמצב במסעדות לא קל בלשון המעטה, אבל הקריאה של תומר אגאי, השף של סנטה קתרינה, אחת המסעדות הפופולריות בת"א, הצליחה להפתיע גם אותנו, וקצת לשבור את לבנו
זה הזמן המושלם להרחיק מעט אל היקבים הישראלים הקסומים, לטעום יינות באוויר הפתוח, לאכול אוכל טעים, ולשמוע סיפורים על תעשיית היין הישראלית, להתחזק ולחזק!
את פאי השוקולד הזה גם ילדים יכולים להכין והוא לא ייקח יותר מ-10 דקות הכנה
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקורונה עוד כאן עם הגבלות חדשות במסעדות, אבל זה לא ימנע מאיתנו לצאת ולבלות באווירה של קיץ עם יין טוב, אוויר פתוח ו-זהירות מתבקשת. 5 מסעדות עם החצר הכי נכונה שיאפשרו לכם לצאת מהבית על בטוח
יום הצ'יפס הבינלאומי הוא מבחינתנו תירוץ מושלם לציין כמה מנות יוצאות מן הכלל של הטוגנים הצהובים הכל-כך אהובים, שמוגשות ברחבי הארץ. אז רגשות אשם בצד - היום זה היום שלכם
לא מעט מקומות מבקשים להמציא את עצמם מחדש בעידן שאחרי הסגר הגדול, והפעם זה בר המשבצת הפופולארי מכיכר רבין שמשנה את פניו והופך לפאפי צ'ולו בר יין ופיצה עם תפריט מסקרן ומעורר תיאבון
השגרירה החדשה של הקינוח הפופולרי בישראל התייצבה 230 מטרים בלבד מהמלכה של שוק הפשפשים, ולא מתכוונת לקוד קידה
זה נראה כמו משהו שכל אחד מאיתנו עושה בבית, אבל זכה למאות אלפי צפיות. שיטת ההכנה הגאונית של טוסט החביתה כבשה את טיקטוק ותגרום גם לכם לרוץ ולנסות להכין בבית
לא שלפני זה היה כאן קל, אבל גזירות ה"20-30" החדשות תפסו מסעדות רבות לא מוכנות. אך המסעדנים שלנו מסרבים להישבר, הנה כמה שהצליחו לעשות מהלימון לימונצ'לו, והרימו מהר מהר כמה חצרות שוות ביותר
אם נדמה לכם שעכשיו זה לא הזמן לשמחה וששון, כדאי שתגיעו בדחיפות לדוכן הפיתות החדש בכיכר רבין, העונה לשם הזה בדיוק, ותבינו כמה שאתם טועים
ערב נעים עם אוכל פשוט, חסר יומרה ומוצלח מסוגו, ושלושה קוקטיילים מצוינים ממש, העביר אבי אפרתי בבושוויק. אבל זה לא החלק החשוב בביקורת הזאת
רק לפני שבועיים סגר מאיר אדוני את שתי המסעדות שלו במלון קרלטון, והנה הוא פותח מסעדה חדשה, גם היא בבית מלון, בהשקעה כמותה לא ראינו הרבה מאוד זמן. הנה כל הפרטים
גורו הניקיון מיסיס הינץ', שלא מתמחה בדרך כלל בבישול, פרסמה טיפ מנצח לאיך היא מכינה את הביצה לילד שלה, וגרפה שבחים ממליוני הגולשים שעוקבים אחריה. וההכנה? קלה מאוד
איך היינו מסתדרים בלעדיו? גם אם לא כולנו מכורים לסם המתוק והממכר, כולנו זקוקים לו ברגעי משבר או נחת. אז קבלו מתכוני שוקולד מעולים וקלים להכנה
המסלול המפותל של זיזו התחיל בארץ ישראל הישנה, נפוץ לירדן ולכווית, והסתיים היכן שכל מסלולי החיים הראויים מסתיימים בסופו של דבר - בבית, עם חומוס